1) Я нагадаю, що місцеві зрадофіли за закінчення війни, за мирний план. Я теж за закінчення війни, за мирний план.
Але ... знову ці нюанси ... місцеві зрадофіли, чомусь за закінчення війни тільки на умовах РФ и за мирний план тільки на умовах РФ
Всі інші варіанти закінчення війни - вони відкидають, на інші мирні плани - не погоджуються Хоча, начебто за закінчення війни
А які є інші варіанти закінчення війни, на які погодиться противна сторона, враховуючи сьогоднішню ситуацію на фронті? От був альтернативний варіант пів року тому без здачі Донбасу і т.д, але ні, не підійшло, бо євролідори нашептали Зе потужну допомогу,
Не було цього варіанту, це твої фантазії Тоді теж була здача Донбасу
Я задав прості питання, на які ти не в змозі відповісти чи можешь ?
budivelnik написав:Високі темпи природного приросту населення (від 2,4 % на рік у 1925—1927 рр. до 1,5 % на рік наприкінці 1930-х) та активний міграційний притік населення у східні промислові регіони (понад 2 млн осіб) змогли компенсувати багатомільйонні втрати населення від голоду, колективізації та репресій. ...... Ще якісь питання до точності цифр і суті повідомлень в когось є?
Уже не помню какой раз спрашиваю: какая разница - что было фиг знает когда - если рождаемость тогда была 10, а сейчас и 1 нет? -- сейчас "темпи природного приросту" где-то на уровне - (від 2,4 % на рік). східні промислові регіони (понад 2 млн осіб) - не актуально от слова "совсем", вроде как
Востаннє редагувалось _hunter в Чет 27 лис, 2025 20:50, всього редагувалось 1 раз.
Schmit написав:якщо події всього лиш піврічної давності вилітають з голови більшості громадян без сліду.
Ти мені не ютуб переказ від херзнає кого з його думкою по питанню яке він ніколи не бачив.... Ти мені ссилочки на якісь ОФІЦІЙНІ заяви з ОФІЦІЙНИМИ документами...
Бо в мене трьома повідомленнями вище Такий самий ютуб де пуйло каже що в дупі він бачив любі пропозиції якщо вони відрізняються від відступу з територій Донбасу... може це штучний інтиелект , може ні... тому давай щось конкретніше а не перекази ....
Schmit написав:Не дивуюсь, що країна в такій дупі, якщо події всього лиш піврічної давності вилітають з голови більшості громадян без сліду.
"нє только ліш всє" назвуть всі мирні плани, які вже були за 1,5 року та про що вони були. навіть з гуглом - це ще треба постаратись )) сумно те, що може вийти як в приказці: "хотєлось як лучше, получілось як всєгда"...
Schmit написав:Не дивуюсь, що країна в такій дупі, якщо події всього лиш піврічної давності вилітають з голови більшості громадян без сліду.
"нє только ліш всє" назвуть всі мирні плани, які вже були за 1,5 року та про що вони були. навіть з гуглом - це ще треба постаратись )) сумно те, що може вийти як в приказці: "хотєлось як лучше, получілось як всєгда"...
А давайте не будете надувати щоки і просту такі дію Складаєте табличку як я склав для стамбула 2022 , анкоріджа 2025 і вчорашніх 28-22-19 пунктів... і порівняйте що там пропонувалось Можете використовувати ГУГЛЬ особисто мене цікавить розмір армії кому території як ці території записуються (де факто чи де юре) що з санкціями... Як тільки самі вивчите питання-так відразу й зрозумієте педерація здає задню симонянши....
А давайте не будете надувати щоки і просту такі дію Складаєте табличку як я склав для стамбула 2022 , анкоріджа 2025 і вчорашніх 28-22-19 пунктів... і порівняйте що там пропонувалось Можете використовувати ГУГЛЬ особисто мене цікавить розмір армії кому території як ці території записуються (де факто чи де юре) що з санкціями... Як тільки самі вивчите питання-так відразу й зрозумієте педерація здає задню симонянши....
по-перше - в 2022 не було ніякого мирного плану, відповідно, все що далі ви пишете - нісенітниця.
перший мирний план був в Швейцарії, називався "Формула миру" ))
Востаннє редагувалось sergey_stasyuk555 в Чет 27 лис, 2025 21:20, всього редагувалось 1 раз.
Schmit написав:якщо події всього лиш піврічної давності вилітають з голови більшості громадян без сліду.
Ти мені не ютуб переказ від херзнає кого з його думкою по питанню яке він ніколи не бачив.... Ти мені ссилочки на якісь ОФІЦІЙНІ заяви з ОФІЦІЙНИМИ документами...
Бо в мене трьома повідомленнями вище Такий самий ютуб де пуйло каже що в дупі він бачив любі пропозиції якщо вони відрізняються від відступу з територій Донбасу... може це штучний інтиелект , може ні... тому давай щось конкретніше а не перекази ....
Всього лиш квітень цього року і вже не пам'ятають - це фініш. Так само забудете про нинішній 28 пунктовий через пів року, коли Трамп представить ще гірший 50 пунктовий.
Востаннє редагувалось Schmit в Чет 27 лис, 2025 21:23, всього редагувалось 1 раз.
sergey_stasyuk555 написав:"нє только ліш всє" назвуть всі мирні плани, які вже були за 1,5 року та про що вони були. навіть з гуглом - це ще треба постаратись )) сумно те, що може вийти як в приказці: "хотєлось як лучше, получілось як всєгда"...
по-перше - в 2022 не було ніякого мирного плану, відповідно, все що далі ви пишете - нісенітниця.
перший мирний план був в Швейцарії, називався "Формула миру" ))
Правильно Не було Була вимога педерації про капітуляцію... Так само і зараз Пуйло заявило що для того щоб він ПОЧАВ щось розглядати - треба ЗДАТИ те що він ще не захопив... При цьому без жодної гарантії що після того як здамо Донецьку він не почне вимагати здати і інші області...