|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 13 лют, 2026 20:40
Water Ірландія не в ГБ)
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2569 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: П'ят 13 лют, 2026 20:48
pesikot написав: Banderlog написав:А шо тут розуміти? Шо ти особо важен в тилу?  а для кого ти там важний ? Для мене?
Ти так і не зміг зрозуміти, звідки ти гроші отримуєш .. З бюджета України ти не отримуєш, то звідки тоді герр майор гроші отримує ? )
Зрозумій і ти шо твій вклад в моє утримання нікчемний. Що від того шо ти завтра не купиш булочку з маком і підакцизну чекушку мені виплати не зменшать.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 13 лют, 2026 20:52
Banderlog написав: pesikot написав: Banderlog написав:А шо тут розуміти? Шо ти особо важен в тилу?  а для кого ти там важний ? Для мене?
Ти так і не зміг зрозуміти, звідки ти гроші отримуєш .. З бюджета України ти не отримуєш, то звідки тоді герр майор гроші отримує ? )
Зрозумій і ти шо твій вклад в моє утримання нікчемний. Що від того шо ти завтра не купиш булочку з маком і підакцизну чекушку мені виплати не зменшать.
Ти зараз з ким розмовляв ? ... Ти не здатен відповісти на просто питання ... Звідки ти гроші отримуєш в ЗСУ ? Але про контрабас ти пам"ятаеш
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 13 лют, 2026 20:59
pesikot написав:Ти не здатен відповісти на просто питання ... Як ти контрабас перевозив ...  і яке це відношення маж до війни? Ти вважаєш краще як будівельник допомагати безбожній владі грабувати населення?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 13 лют, 2026 21:33
Banderlog написав: pesikot написав:Ти не здатен відповісти на просто питання ... Як ти контрабас перевозив ...  і яке це відношення маж до війни? Ти вважаєш краще як будівельник допомагати безбожній владі грабувати населення?
У тебе протухла методичка ... Ти хочеш, шоб рашисти грабували населення ? А ти б мав собі процент з цього ? ... ) Так тебе відсунуть від цієї кормушки ... Чи ти цього не розумієш ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 13 лют, 2026 21:41
Дюрі-бачі написав: buratinyo написав:Решил почитать как живут сейчас местные люди в одном российском регионе. Чем дышат, чем интересуются в чатах в Телеграмм. Изменения там смешные:
Дивно шукати правду у відкритих джерелах інформації...
Да какая там правда? Скорее всего это о текущих трендах в отдельном городе. О местных типичных методах пропаганды. Очковтирательство повсеместное. Но встречались и новости, разоблачающие нашу пропаганду. К примеру, недавно была снижена учетная ставка в росии. Причем курс рубля в противовес логике пошел вверх. Это свидетельствует о росте объемов росийского экспорта если это про рыночную экономику. А по нашим новостям уже большая доля серого росийского нефтяного теневого флота с росийской нефтью арестована американцами. Значит кто-то сильно преувеличил свои успехи. Вопрос кто - США или кремль? Аналогия почему-то всплыла с нашим 2006-2007 годом, когда гривна вдруг неожиданно начала расти на межбанке и это на фоне снижения объемов украинского экспорта и формирования тренда на нездоровый рост цены на газ из росии. Чем все закончилось тогда, думаю, все помнят - курс доллара вырос до 9. Но сначала ведь курс доллара снизился с 5.36 до 5,05.
-
buratinyo
-
-
- Подякував: 2900 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 лют, 2026 22:14
ЛАД написав:Вы сами сказали - інфляція. При этом растут цены и зарплаты. По крайней мере гривневые. Аналогично растут прибыли предпринимателей.
Марксизм-леніннізм не пропєш..... Інфляція - це додатковий ПОДАТОК на діяльність. 1 Було в мене станом на 1 січня 2025 року 100 одиниць товару по 1000 грн одиниця=100000 грн 2 Стало в мене станом на 1 січня 2026 року 100 одиниць товару по 1200 грн = 120000 3 З точки зору податкової я отримав ПРИБУТОК розміром в 20000 з якого повинен сплатити 3333 грн ПДВ 3600 грн ПДФО 1000 грн Військовий ( і якщо це підакцизний товар то ще 5% місцевого акцизу) Тому Інфляція для населення (особливо для працівника в мене )-не відчувається. бо в нього відсутні заощадження А я працювати без товарних залишків не можу....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3004 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 13 лют, 2026 22:20
ЛАД написав:Но люди, которые устроились на работу ради брони (до этого занимались чем-то другим и не имели никакогоотношения к этой работе) тоже ухилянты. Точно такие же, как те, которые просто прячутся и убегают от ТЦК. Я не знаю, сколько у нас забронированных и насколько все они забронированы обоснованно.
1 Заброньованих у нас 1 млн +/- 2 Основна маса заброньованих в Державних підприємствах ( від мерії до заводів) по тій простій причині що для Державних підприємств не діє норма про те що зарплата заброньованого повинна бути вищою від середньої по країні. Таким чином Держпідприємства ховають свою неефективність . Чи вина в цьому людини яка влаштувалась на Держпідприємство заради Броні, але при тому чітко усвідомлюючи що вона виконуючи державні потреби буде отримувати як мінімум в ТРИ рази менше ніж подібна робота коштує в приватній сфері. Так що труси-Хрестик Або розганяємо державну годівничку для ухилянтів Або кричимо що потрібні великі державні підприємства для розвитку України.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3004 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 13 лют, 2026 22:57
🇫🇷 "Це не принесе миру": Макрон поставив ультиматум щодо переговорів з рф по Україні
"Немає миру без європейців. Я хочу бути дуже чітким: ви можете вести переговори без європейців, якщо хочете, але це не принесе миру за столом переговорів"
, - вважає Макрон.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-