budivelnik написав:BIGor А я останні 41... з яких 35 років офіційного стажу... Наскільки більше від мінімальної суми в 3500 грн/місяць - ти платиш податків останні 10 років? Скільки донатів за останні 10 років...
Тепер розумієш чому нам потрібно ще й кредити навіть у випадку якщо є будівельники з синами....
Хвалько, ти бачу любитель мірятися пісюнами? Ти ж з "5% найуспішніших" і куди ти привів країну? Стосовно податків - я завжди платив податки, але це радше не твоє coбaчe дiлo.
Давай по порядку Я противник тих хто вважає що ЙОГО ТРЕБА КУДИСЬ ВЕСТИ.... а раз так, то НІКОГО нікуди (крім себе) не вів.. Тому не витрачав сили на дурників які шукали халяву (а-ля ти) і саме ця відсутність зайвих неефективних дій і привела мене туди де я є і тебе туди де ти є.. Ти ж хотів щоб тебе вели - от тебе й привели Тепер бачили очі що купували -їжте поки не повилазите
Та куди тебе привели.. Для того щоб прийти туди куди я добрався ти просто повинен був років 20 , реінвестувати в СЕБЕ 20% доходів.... Але ж ти все що заробив - перевів на лайно , тому не дивно що згенерувавши стільки лайна-ти в лайні живеш.
Правоохранители задержали в Харькове дельцов, которые, по данным следствия, оформляли уклонистов «преподавателями», чтобы сделать им бронь от призыва.
Как сообщил пресс-секретарь УСБУ в Харьковской области Владислав Абдула, к организации схемы причастны чиновники одного из местных частных предприятий, официально занимающихся образовательной деятельностью и имеющее лицензию на подготовку охранников.
«Директор предприятия, его предшественник и женщина, исполнявшая обязанности главного бухгалтера без официального трудоустройства, за деньги фиктивно оформляли военнообязанных мужчин на должности преподавателей», — установило следствие.
Отмечается, что фигуранты на бумаге показывали, что предприятие якобы работает законно и оказывает образовательные услуги. На самом же деле оформленные «преподаватели» там не работали и никаких занятий не проводили.
В СБУ добавляют: фигуранты оформляли документы, на основании которых мужчины получали отсрочку. Установлено, что незаконной схемой успели воспользоваться более 100 уклонистов.
«Для получения взяток фигуранты ввели четкий «тариф»: первоначальный взнос составил 3 тыс. долларов, а в дальнейшем – по 500 долларов каждые полгода за продолжение «сотрудничества». Кроме этого, фиктивно оформленные работники за свой счет платили налоги и обязательные платежи, связанные с их «трудоустройством», в частности, налог на доходы физических лиц, единый социальный взнос и военный сбор», — добавили в СБУ.
Во время обысков правоохранители изъяли сервер с поличным, мобильные телефоны и черновые записи, подтверждающие участие фигурантов в схеме.
Всем троим сообщили о подозрении по ч.2 ст.28, ч.1 ст.114-1 УКУ (препятствование законной деятельности ВСУ в особый период, совершенное по предварительному сговору группой лиц). Сейчас им уже избрали меры пресечения — содержание под стражей без права внесения залога. Если вину докажут, фигурантам грозит до 8 лет тюрьмы.
budivelnik написав:Будівельник на своєму місці робить те що повинен... Якщо хтось вважає що він пуп землі і йому винні - то Будівельник швиденько з калькулятором пояснить йому його місце.
Тому Я зайвий раз -нікого не чіпаю Але долярчика чмирив від самого початку його ниття. Так само і тигреня, я йому вдячний що він воюю, але не вважаю що він від мене і моєї сімї щось НЕДООТРИМАВ. Тим більше ПЕРЕКОНАНИЙ. що тигреня зникне десь в румунії відразу після народження третього і точно так само як і долярчик/успіх буде в пятій точці бачити Будівельника з його сімєю які залишаться в Україні її розбудовувати....
а я вважаю що недоотримав від твоєї сімї і твої сини мають бути на фронті. Нічого ти не будеш розбудовувати крім свого алколарька, яку іще Україну? От скажи мені патріоте яке мені і моїй сімї діло до благополуччя ТВОГО ларька? я й ЗАРАЗ в пятій точці бачу тебе і твою сімю
Чим довше людина займається однією і тією ж справою - тим кращим фахівцем в цій справі вона стає
- в большинстве случаев это так, если исключить выгорание. Но работать 24/7 без отдыха и восстановления не может даже машина. Тем более в экстремальных условиях. Надеюсь, ни у кого нет сомнений, что фронт это экстремальные условия. Даже если не учитывать риски увечья и смерти. Само пребывание в блиндаже или окопе, в явнр антисанитарных условиях, в любое время года, в грязь, в морозы это уже экстремальные условия. "геморой у водія" это, конечно, не радость (это, правда, угрожает не только водителям, но и всем сидячим профессиям, которых достаточно много). Но есть профилактика и в общем-то несложно вылечивается достаточно отработанной и массовой операцией. И приобретается не за один-два года. И даже не за 4.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 21 лют, 2026 01:23, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777 написав:........ Навіть на цьому форумі є папуги(або Зе-боти) які всі проблеми(100%) валять на путіна. В усьому винуватий путін і все.
Вы ошибаетесь - папуги и Зе-боти это далеко не совпадающие множества. Это никак не связано. Среди папуг на нашем форуме гораздо больше По-ботов.
Не треба оцінювати форум тільки тими хто пише більшість лише читає. А так да, розмова з песікотом чи будівельником смислу б не мала по крайній мірі на політичні теми.
andrijk777 написав:........ Навіть на цьому форумі є папуги(або Зе-боти) які всі проблеми(100%) валять на путіна. В усьому винуватий путін і все.
Вы ошибаетесь - папуги и Зе-боти это далеко не совпадающие множества. Это никак не связано. Среди папуг на нашем форуме гораздо больше По-ботов.
Не треба оцінювати форум тільки тими хто пише більшість лише читає. А так да, розмова з песікотом чи будівельником смислу б не мала по крайній мірі на політичні теми.
О взглядах тех, кто только читает, судить невозможно. Но, думаю, то, что папуги и Зе-боти не совпадающие множества, верно и для них.
Чим довше людина займається однією і тією ж справою - тим кращим фахівцем в цій справі вона стає
- в большинстве случаев это так, если исключить выгорание. Но работать 24/7 без отдыха и восстановления не может даже машина. Тем более в экстремальных условиях. Надеюсь, ни у кого нет соьнений, что фронт это экстремальные условия. Даже если не учитывать риски увечья и смерти. Само пребывание в блиндаже или окопе, в явнр антисанитарных условиях, в любое время года, в грязь, в морозы это уже экстремальные условия. "геморой у водія" это, конечно, не радость (это, правда, угрожает не только водителям, но и всем сидячим профессиям, которых достаточно много). Но есть профилактика и в общем-то несложно вылечивается достаточно отработанной и массовой операцией. И приобретается не за один-два года. И даже не за 4.
Сміх сміхом но від гемороя ніхто й тут не застрахований. Недавно секретчик 30 річний залетів на операцію, один з офіцерів в 50 на якусь сечокамяну хворобу і запалення простати. В більшості на командному пункті постійний бронхіт (я підозрюю що грибковий) і проблеми з тиском через недосип і зловживання енергетиками а в декого і алкоголем... Щодо себе то до війни я не лікований зовсім. А зараз вивожу постійно на таблетках. І справа не тільки в контузії, 45 років на війні це багато, навіть з таким кінським здоровям як в мене. І зараз я один з найстарших на кп якщо не враховувати солдат в охороні і поварів. Інші вже зійшли з дистанції. Лікарі на війні необхідні. І справа не тільки в пораненнях.