Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2026 21:31

Re: Напад росії і білорусі на Україну

"Вона політична": українським паралімпійцям заборонили форму з мапою країни
"Міжнародний Паралімпійський комітет сказав: "Ні, ні, ні - так не піде!" Мовляв, ця форма політична. І сказали, що ніхто не допустить, щоб ми вийшли в такій формі. Ця форма була дуже красива, дуже символічна і дуже акцентовано "кричала" про те, що є Україна в світі, в Європі, зі всіма своїми територіями без окупації Росією", - наголосив Сушкевич.

Тобто, акцентувати на тому, що Україна існує - не можна

В той самий час ...
Як повідомляв УНІАН, 17 лютого стало відомо, що за рішенням Міжнародного паралімпійського комітету шість спортсменів з Росії та чотири з Білорусі зможуть змагатися під національними прапорами на Паралімпійських іграх 2026 року, які відбудуться у Мілані та Кортіна-д’Ампеццо з 6 по 15 березня.

А виступати агресорам під своїми прапорами - можна
pesikot

Подякував: 548 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2026 21:43

fox767676 написав:
  Xenon написав:
Зеленский:
После подписания перемирия в Украине, мы готовы отправить своих специалистов в ОАЭ, Катар, и Саудовскую Аравию, чтобы сбивать иранские БПЛА.

По рукам бить мамкиных геополитиков
Кучмовская авантюра с миссией в Ираке ничему не научила

А що там трапилось погано з місією? А то я смутно памʼятаю.
Там країна наче грошей заробила, якісь може бонуси перед «партнерами». Ну і самі військові щось там заробили якісь гроші. На Ланоса
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 405 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2026 22:04

"якими можуть бути наслідки близькосхідної війни для України?
Насправді все залежить від того, як розвиватимуться події. Вочевидь, що довше ситуація триватиме, то більша ймовірність, що ми стикнемося з негативними чинниками. Також можливо, що США та їхні союзники потребуватимуть величезної кількості боєприпасів для засобів протиракетної оборони та антидронових систем. Україна відповідно може постати перед обмеженням постачання ракет для «Петріотів» та інших подібних боєприпасів.
Очевидно, що ціна на нафту зросте вже на момент публікації цієї статті. Що довше триватиме криза в Перській затоці — то вигідніше Росії, то більше коштів отримає її бюджет для фінансування агресії проти України.
Та якщо бойові дії не надто затягнуться, а в ідеалі режим Ісламської Республіки зміниться на більш притомний і прозахідний, Україні це, безумовно, буде вигідно. Кремль втратить іще одного важливого союзника. Якщо дешева іранська нафта легально хлине на світовий ринок, це призведе до зниження цін — відповідно дефіцит російського бюджету збільшуватиметься. Залишається тільки побажати, щоб події розвивалися саме так."
https://zn.ua/ukr/WORLD/pislja-udaru-po ... hionu.html
fler

Подякував: 1215 раз.
Подякували: 1337 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2026 22:08

fox767676 написав:
  Xenon написав:
Зеленский:
После подписания перемирия в Украине, мы готовы отправить своих специалистов в ОАЭ, Катар, и Саудовскую Аравию, чтобы сбивать иранские БПЛА.

По рукам бить мамкиных геополитиков

Ты так и не смог привести доказательства "парафирования" Стамбульских договоренностей

Как влез со своим новым мнением ...

Мамкин геополитик ... ты часто палишься ...
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2026 22:13

Banderlog написав:
  Shaman написав:про те, що він радіє з війни й бажає їм воювати подовше (а відповідно й кількість жертв) - це як?

хіба їм не треба якнайшвидше закінчити, як пропонує Трамп? яка ваша думка ЛАД? 8)

ні не треба.
Треба їх перестерігати від передчасного миру.
Ми з Ладом не однодумці. Він совок, а значить інтернаціоналіст.
я думаю що хай воюють поки не добються справедливості. Ніякої капітуляції.

правильно, оцей божевільний режим треба знищити, ніяких компромісів. а далі нехай іранці пробують створити щось більш притомну владу. тому так, за повне знищення релігійних мракобісів, в які шати вони б не рядилися ;)
Shaman

Подякував: 820 раз.
Подякували: 1737 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2026 22:17

Shaman написав:
  Banderlog написав:
  Shaman написав:про те, що він радіє з війни й бажає їм воювати подовше (а відповідно й кількість жертв) - це як?

хіба їм не треба якнайшвидше закінчити, як пропонує Трамп? яка ваша думка ЛАД? 8)

ні не треба.

правильно, оцей божевільний режим треба знищити, ніяких компромісів. а далі нехай іранці пробують створити щось більш притомну владу. тому так, за повне знищення релігійних мракобісів, в які шати вони б не рядилися ;)

Підтримую ...

Бо я за віру, але проти релігійних мракобісів в асортименті )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2026 22:18

fox767676 написав:
  Hotab написав:
  fox767676 написав:По рукам бить мамкиных геополитиков

А що там трапилось погано з місією? А то я смутно памʼятаю.
Там країна наче грошей заробила, якісь може бонуси перед «партнерами». Ну і самі військові щось там заробили якісь гроші. На Ланоса

Може хтось і заробив
С т.з. дипломатії і міжнародного позиціонування то був фейл.
Іракську операцію не підтрумували ні Стара Європа, ні Глобальний Південь
До України відношення стало прискіпливе, як до підручної США
Але США кинули з НАТО у 2008.
Індивідуально хай зарбляють у складі ПВК
Не треба ці піднімати на рівень міжнародної політики

Індивідуальні заробітки там крихти, бо військові України в ті роки (і не тільки ті) були поставлені в такі рамки, що готові були за будь які гроші їхати помирати. І 18 таки загинули там.
А основне заробляла держава.
Те що політики в 2008 році не скористалися заробленими укр військовими в Іраку вістами - це ж питання до політиків того року.
Та і ставлення Європи там було неоднозначно негативне. Так, Франція і Німеччина не підтримали в ООН, але повітряний простір надали, бази (? не памʼятаю). Брити активно брали участь, Італія, Іспанія, Португалія. Ну за Польшу і казати нема чого, вони не старі, але дуже активні.
Я збирався (хотів) туди. Ясна що не в авіаційну компоненту. . Але не вийшло.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 405 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2026 22:18

Shaman написав:
  Banderlog написав:

ні не треба.

Ортодоксальних євреїв теж?
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2026 22:23

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:...
Но человек, сумевший почти 37 лет управлять не самой простой страной и не с самыми плохими результатами (приводил данные - по ВВП(ППС) на душу то же, что Украина, при этом достаточно сильная и неплохо вооружённая армия), наверное, чего-то стоит.

за такими критеріями й гітлер чогось вартий - за кілька років створив армію, що захопила пів-Європи. й відношення до хаменеї має бути відповідне - власне народ цей продемонстрував...

upd й нагадую, знову забули, підприємницький талант - холдинг на багато мільярдів не кожен створить. хоча майже за сорок років...

В отличие от Гитлера Иран пока что никого не захватывал.
А если бы Гитлер не начал "захоплювати пів-Європи", а сидел бы у себя в Германии, ограничившись аншлюссом Австрии и захватом Чехословакии, то неизвестно, как бы его сегодня оценивали.
"власне народ цей продемонстрував" - який народ?
Я тут приводил немного цитат об отношении к его убийству. Надеюсь, вы видели, если не удалили. Если надо, могу для вас поискать и ещё. Но вы почему-то уверены, что весь Иран на радостях пляшет. Не понятно, откуда у вас такие сведения.
И вы ещё что-то там пишете о зашоренности. :)

а хто спонсорує більшість терористів на Близькому Сході, не Іран? з метою дестабілізації. вже скільки, ті ж сорок років? Ліван має завдячувати саме Ірану за безлад в своїй країні. про декларування знищення Ізраілю теж мовчимо.

якщо ви так уважно шукаєте, то напевне ж бачили, що багато хто святкував - "помер тот, помрет и этот". але не всі, ну не вигадуйте ЛАД, я слово "весь" не використовував, це ваша брехня.

добре, хоч погоджуєтесь, що місце хамейні десь поруч з гітлером...

а як щодо його підприємницького таланту, щось ви ніяк не хочете його визнати :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2026 22:24

Banderlog написав:
  Shaman написав:
  Banderlog написав:ні не треба.

Ортодоксальних євреїв теж?

добре, євреїв залишимо :lol: вони жінок не гноблять ;)
Shaman

Профіль

2
4
5
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему