Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12796127971279812799>
Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 19:01

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Faceless написав:Нє, нерухомість теж по місцю знаходження нерухомості. По квартирах в різних областях рахують свої податкові

точно, це вже я склинив
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2783 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 21:20

zro
  Faceless написав:
kingkongovets написав:
The_Rebel написав: Проте у мене там різні податкові і кожна нараховує своє. До речі, цікаво, квартири знаходяться також в різних ДПІ. І яка з них потім нарахує податок
податок на землю нараховує ДПІ, на теріторіі якого знаходиться земельна ділянка, а за нерухомість нараховує ДПІ за місцем вашої регістраціі

за землю зазвичай нараховують до кінця квітня
Нє, нерухомість теж по місцю знаходження нерухомості. По квартирах в різних областях рахують свої податкові

Якщо в одній області 119 м і в іншій 119 м, то хто і скільки нараховує?
adeges

Подякував: 435 раз.
Подякували: 1076 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 21:30

adeges написав:Якщо в одній області 119 м і в іншій 119 м, то хто і скільки нараховує?

Це реально цікаво.
В кожній області своя ставка.
Рахуватимуть так:
Сумарна площа: 119+119=238
Пільговий метраж здається 60, тобто оподатковуються 238-60=178
В кожній області буде нараховуватися по ставці тієї області помножити на оподатковувану площу помножити на частку площі в цій області серед загальної у власності.
Це зокрема означає, що якщо ви купите щось в одній області, сума податку зросте автоматично у всіх
Faceless
Модератор

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 8310 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 21:35

Faceless написав:
adeges написав:Якщо в одній області 119 м і в іншій 119 м, то хто і скільки нараховує?

Це реально цікаво.
Рахуватимуть так:
В кожній області буде нараховуватися по ставці тієї області помножити на оподатковувану площу помножити на частку площі в цій області серед загальної у власності.
Це зокрема означає, що якщо ви купите щось в одній області, сума податку зросте автоматично у всіх

Вони можуть нарахувати рандомно , але ж можна звернутись і попросити перерахувати як вигідніше самому.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2604 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 22:05

Hotab написав:
  Faceless написав:

Це реально цікаво.
Рахуватимуть так:

Вони можуть нарахувати рандомно , але ж можна звернутись і попросити перерахувати як вигідніше самому.
Ну прям рандомно в мене не траплялося. Було що помилково врахувати не ту площу, це так, можна звернутись на перерахунок, правда вони возилися кілька місяців
Faceless
Модератор

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 8310 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 22:38

Faceless

Ну прям рандомно в мене не траплялося.

Я маю на увазі ту задачу з зірочкою, де дві різні області і загальна площа більше норми. Можуть бути обидва варіанти на рахунку , а за платником опція перерахувати як йому краще
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2604 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 22:58

Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Hotab написав:Faceless

Ну прям рандомно в мене не траплялося.

Я маю на увазі ту задачу з зірочкою, де дві різні області і загальна площа більше норми. Можуть бути обидва варіанти на рахунку , а за платником опція перерахувати як йому краще
якщо у власності більше одного обʼєкта і загальна площа більше ніж пільгові 60 метрів, а обʼєкти розташовані в юрисдикціі різних ДПІ з різними ставками податків ти можеш самостійно обрати до якого саме обʼєкту застосувати пільгу, а за який сплачувати по повній, але робити це краще завчасно, до нарахування, а реєстр, з якого ДПІ отримують дані єдиний для всіх, перерахування потім можливе, але це досить великий гемор та невизначений і досить тривалий час
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2783 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2026 00:39

Bobua написав:
  kingkongovets написав:декілька років тому я написав, що подальший розвиток ші призведе до суттєвих скорочень працівників в багатьох галузях і зокрема в айті, тоді мене підняли на сміх, особливо багато саркастопедитував і ржав як гієна з цього приводу флай

а шо там зараз в нього з обличчям? щось давно не чути про численні офери, які з його слів йому пропонують майже щодня

реальність передає привіт «володарям життя» з айті)

Зображення

Навряд чи це аж така проблема для амерів:
Зарплати і так разів в 11 вищі, молоко -- дешевше(!), житло -- всього лише у 2.5 рази дорожче...:
https://www.numbeo.com/cost-of-living/c ... ston%2C+TX

Чомусь є відчуття, що як споживали у 5разів вище еколог.норми, то та к і будуть... :(

Найти офисную работу в США сейчас стало намного сложнее.
Найти ПЕРВУЮ офисную работу - практически нереально.
Из нового - разговаривал со своей терапевтом, она сказала, что уже на высоком уровне ИИ читает Х-рей (рентген), теперь на госпиталь надо будет не 10 рентгенологов, а 1.
Бухгалтерия, айти во всех проявлениях и все с довольно простыми процессами очень сильно сокращается.
Такое очучение, что Трамп мексов выгоняет со строек и полей, чтобы американцы туда могли пойти работать. Это жестоко. Американцы к такому не привыкли.
rjkz

Подякував: 8894 раз.
Подякували: 5639 раз.

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2026 00:46

Хомякоид написав:
  adeges написав:

Але все це ніщо порівняно з 1 КТ будь чого (від 7 мЗв за 30 сек)

Що мається на указі під КТ ? А яка норма в мЗв ?

Комфорт Таун.
:mrgreen:
rjkz

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2026 00:53

airmax78 написав:
  Бетон написав:зашёл в свою квартиру к послу
ну такое, конечно, мне казалось, иностранцы более чистоплотны
Зображення Зображення Зображення

Та куди там. До речі, в мене колега - узбек. Якось я в нього в гостях був. Квартира вилізана. Майже стерильна. І це явно вони не готувались до мого приходу. Так що ані за професію ані за національністю не завжди можна судити як себе людина поводитиме. А с цими хай левел орендарями проблема ще в тому, що вони звикли ні за що не відповідати бо ніби платят вище ринку. При цьому самі ніколи нічого не робили і гадки не мають скільки і що коштує з того що вони зіпсували/пошкодили. Тому брав в би з них максимально можливий депозит.

Максим, ты-же ШТОРЫ повесил?
Я тут подумал, а чего прелесци просто простаивать?
Давай сдадим йцукену, он ШТОРЫ очень даже ...скажем так, любит.
rjkz

Профіль

14
10
7
  #<1 ... 12796127971279812799>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти