budivelnik
Вы читать умеете???
Цитата...
Я привел расчеты, когда депо за 63 месяца (с 01.01.2005) более выгоден чем недвига если покупать недвигу в кредит в качестве инвестиций!
Если покупать недвигу за свои то такая покупка на 01.01.2005 выгодна (читайте мой пост Чт 25 Мар, 2010 11:4
1 Я читати вмію і якщо Ви робите помилку , то вказати Вам на неї - мій обовязок .
2 Ви зробили концептуальну помилку , не врахувавши що в разі отримання житла - житло автоматично генерує дохід який складається з двох величин
а) зміна ціни ( можливе як плюсове так і мінусове значення )
б) Можливість здати його в оренду ( якщо не використовуєте самі ) , або можливість проживати в ньому самостійно ( тоді не витрачати кошти на оренду іншого житла )
3 В своїй табличці я свідомо зависив величину відсотків по депо в 1,4 рази в порівнянні з Вами і занизив величину оренди в 1,5-2 рази в порівнянні з реальними . Але все одно вийшов на результат :
При сьогоднішньому значенні виграш від інвестицій в купівлю житла в порівнянні з депо
мегаквартал ком --(1830 - 1414 ) / 1830 = 22,7 % за весь період , або + 4,6% в рік.
домік.нет - ----------(1630 - 1414 ) / 1630 = 13,2 % за весь період , або +2,6 % в рік
Так що прогнозоване Вами падіння в 10-12% для власників нерухомості придбаної до 2006 року - не страшне , якщо врахувати реальні величини депозитних ставок і оренди.
У меня в отличии от вас память хорошая и я приведу расчет эффективности покупки квартиры за свои деньги 01.01.2005 по отношению к депо и на 01.10.2010.
Посмотрим тогда насколько это будет выгодным...
1 Зарікалася .... в болото не лізти
2 Не лякай сам і ляканий не будеш
Для прикладу :
http://forum.finance.ua/viewforum.php?f=69
http://forum.finance.ua/topic44612.html?postdays=0&postorder=asc&start=15
chiy Додано: Пн 27 Лип, 2009 22:54
Оптимисты этой темы, Вы главное не теряйтесь после ноября со своими прогнозами!!!!!!!
Лично Будивельнику- мне будет очень жаль смотреть на Вас когда вопреки Вашим убеждённым рассчётам по себестоимости, Вы увидите реальные цены продаж ниже себестоимости!!!
И оживление некоторое по продажам недвижимости осуществиться уж не по тем цифрам которые Вы так шикарно уложили по полочкам
Як бачите улюбленне відтермінування по даті 4 місяці ( липень 2009-листопад 2009 ) , після прогнозованої дати катаклізму пройшло вже 4 місяці . І де Чій

А до речі цей персонаж також вихвалявся що продав своє житло в Харкові по 600 ( здається ) і чекає не дочекається коли купить по 300 .
Не дочекався бідний , зник , напевно пішов на оренду житла заробляти , бо відсотки по депозитах не спасають .
Висновок простий
Хочете на сторінках затриматись довше - ведіть себе спокійніше , більше цифр , менше ярликів і звинувачень , дивишся і знайдете уважну аудиторію , а будете себе вести як не вихований школяр - прийдеться нік міняти .