Какой доход на семью позволит купить ей квартиру в Киеве?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 45678 ... 43>
Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 10:23

Nazaryus
позвольте полюбопытствовать...
а на кой икс Вам киев?
зачем вы поехали в этот киев?
просто интересно... ради чего чел сам согласен жить такой жизнью да еще и семью держать в таких условиях...
br-harl

Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 10:30

br-harl написав:ant_sever
КОМНАТУ чел снимает в двушке... а не двушку.

а-а-а, все так плохо :(
а как жена такое терпит? Когда мои родители предложили нам с ради ипотеки супроугой пожить вместе с ними в двушке на две семьи - я сказал просто нет, а супруга корректно промолчала, но потом сказала, что она в шоке и лучше снимет себе отдельно квартиру.
Чужой человек в доме - даже не друг, а арендодатель - это ужос. Кошмар!!!
ant_sever

Подякував: 31 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 10:31

br-harl написав:ant_sever
КОМНАТУ чел снимает в двушке... а не двушку.

И зачем такая жизнь?! С чужими людьми в одной квартире. Это же не на месяц, и не на два.
Квартира в Киеве (а в данном случае, если я правильно поняла, даже под Киевом) любой ценой (а именно ценой лучших лет жизни) - это тупо. :(
namisha

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 11:18

Як бачите - живий!

Щодо походів в кіно, театри, то в театр - 2 рази на місяць обовязково (раджу в "Чорний Квадрат" сходити), кіно я можу й вдома переглянути за компом. Щочетверга випиваю з друзями пиво за грою в Мафію. Також ходимо на ковзани, в походи в літню пору року. Наприклад, торік на море на 7 ночей витратили на двох (разом з проїздом) - 900 грн (не рахуючи спорядження). Цілком влаштовує мене! Так що відпочинком забезпечений. Стосовно мебелі та різноих "обновок" - на виборах попрацював, купив жінці кольце з брюліками, на день народження - нове ліжно. При цьому не бачу потреби купувати ще щось, поки живу в зйомній квартирі.
Щодо хвороб - спортом займаюсь. Плюс страхування медичне й у мене, й у жінки (від роботи). Цього досить, поки що. Сьогодні йду в басейн - вибив собі на 20 походів за 30% вартості - цілком влаштовує, і на це гроші можу виділити.
Для тих, хто цікавиться моєю іпотекою - 50000 евро на 15 років, без першого внеску ;) І таке можливо!
Тому - прожити можна, якщо в душі - студент, а не розбалований мажорчик.
З.І.: До речі, в Київ я приїхав ще після 8 класу на навчання в ліцей-інтернат. Тут більше можливостей, більше "шуму". Плюс, сподіваюсь, можна буде легше попасти у політиний вирій.
З.З.І.: "У кандидата в депутаты спрашивают, почему он баллотируется в депутаты.
- Там же порупция, воровство, хаос, БЕСПРЕДЕЛ одним словом!
- И что, Вы собираетесь со всем этим бороться??
- Почему же. Я собираюсь во всем этом участвовать!"
Отак і я - збираюсь якось прийняти участь в цьому БЕЗЛАДІ!
Дякую!
Nazaryus

Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 11:42

Nazaryus
т.е., как говорится, если не можешь побороть это все, ты должен это возглавить?;)
а если серьезно... я так и не услышал.. ЗАЧЕМ?
влезть в политику? а зачем?
в политику нельзя влазить дома?
а что Вы будете делать, когда после многих лет работы на эту ипотеку (а почему тогда снимаете комнату?) и всего столичного шума, Вы захотите отдохнуть?
уверяю Вас, это будет...;)

так в чем же соль этого грандиозного плана по захвату мирового господства?
br-harl

Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 11:54

Re: Як бачите - живий!

Nazaryus написав:на виборах попрацював!

Возможно вы не поняли о доходах... Имееьтся ввиду общий доход. Например з/пл 11000 + подработки 3000=14000 грн. Понятно, что подработки м.б. нестабильными и тогда их надо усреднить.
И все равно не понимаю. Сколько вы тратите на еду+одежду+развлечения... Вы указали 1500 грн.
А за что вы мебель покупаете? И как вы тогда ходите в театр 2 раза в месяц ? И в бассейн даже по 30% стоиомсти? Очевидно вы путаете доходы и з/пл.
Так какие доходы позволяют вам это делать?

А по поводу медицины и здоровья - это здорово. Только вот страховка не оплачивает все полностью и бывают травмы - вы же ведете достаточно активный образ жизни...
А зубы??? 15 лет без стомотолога???
И опять же непонятно... а когда детей делать будете? Через 15 лет вам будет под 40. Ладно вам - а вот жене - уже поздновато будет рожать первого.

Тут у вас очень много допущений. Так называемый "жесткий ипотечник" :D Не обижайте, "жесткий" - от графика оплат - ведь львиную долю доходов семьи идут на платежи по кредиту.
Вы надеетесь на чудо, как и большинство прогаревших ипотечников. Согласен, что к 5-10% ипотечников это чудо приходит.
И еще молодость - пора надежд: "я стану чиновником и буду взятки брать"
Так вот очень многие хотят стать чиновником или политиком и взятки брать - там конкурс о-оочень высокий, а пролетевших ждет бюджетное прозябание на 1500-2500 в месяц. И еще внизу кидают друг-друга, подставляют и в тюрму садят... Свора собак одним словом...
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 12:21

Щоб ми жили не на одну зарплату!

Стосовно питання, за що я купую меблі, то в першому пості я вказав, що залишається порядка 600-800 євро в рік на "масло" :wink:
Стосовно підробітку на виборах і тому подібне, то я спеціально не враховую це, тому що за ці кошти я купую те, що за ЗП не дозволив би собі.. Наприкла, колечко..
Ставати чиовником-засранцем-загрібанцем не збираюсь. Допоки страдаю "юношеским максимализмом", совість намагаюсь зберегти.
Стосовно проживання в своїй квартирі. то як тільки здадуть, відразу переїдемо, і зекономимо 1500 - комунпослуги = 800 грн. Дрібниця, а приємно. Правда наразі виникає питання ремонту.. А це питання на велику сумму :). Але головне, щоб стіни свої були, а далі Бог допоможе!
До речі, мене запитуали про харчування.. Так от, харчуємось натурпродуктом. В магазині хіба що крупи, цукор, масло купую + хімія + шоколад. Іноді, коли задовбує самому солодощі готувати, то купую печиво, цукерки. Хліб печемо, городиною забезпечені, яйця+молоко+сири купую домашні, але оскільки не багато їм, то не багато й треба цього всього. Стосовно ще одного продукту - мяса. 2 кг в місяць на усе про все вистачає. підраховував в домашній бухгалтерії, що на двох ми купуємо максимум на 600 грн в місяць харчів.
Nazaryus

Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 12:28

Nazaryus
черт подери...:)
поделитесь детальными расчетами:)
а то я как-то слабо сбе все это представляю:)
конечно, когда я был студентом и молодым специалистом, то временами было и пожестче... но не было же ж тогда семьи... и просто прогуляться по кресту было за щастя...
а теперь уже не представляю себе, как прожить на эту сумму
:)
br-harl

Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 12:41

Nazaryus
черт подери...Smile
поделитесь детальными расчетами:)
а то я как-то слабо сбе все это представляю:)
конечно, когда я был студентом и молодым специалистом, то временами было и пожестче... но не было же ж тогда семьи... и просто прогуляться по кресту было за щастя...
а теперь уже не представляю себе, как прожить на эту сумму
Smile

в 40 років у людини міняються приорітети ... і економити вже бажання немає - "скільки там того
життя лишилось"

тому в принципі нічого дивного, що людина в свої роки після студенства дозволяє собі жити на мінімальні витрати. Я знаю людей які, на кілька десятків гривень колесили Україною з рюкзаком за плечима - і були щасливі. А є люди які скільки б грошей не мали - поверталися з відпочинку незадоволеними - так і з життям\житлом ... щастя не в грошах і часто не в їх кількості, а в ставленні до життя :)

Всьо ІМХО звісно (=
monach

Подякував: 4 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 12:46

br-harl
Да просто они зарабатывают на семью 15000 грн с подработками, а не 11000...

Всегда считал. что свой хлеб дороже, но полезнее если сравнивать с обычным... Не вижу тут экономии.
600 грн на двоих? В упор не понимаю как можно питаться на 10 грн.. в день человеку!
Я на кофе больше трачу... А витамины (яблоки, цитрусовые) входят в рацион? И как они там помещаются?
Меня тоже интересует деталировка. Вы или жена йогой увлекаетесь?
Востаннє редагувалось jde в Сер 24 бер, 2010 12:53, всього редагувалось 1 раз.
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

#<1 ... 45678 ... 43>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор