|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 13 вер, 2011 22:26
budivelnik написав:Serg-ik 1 Я відстоював і відстоюю думку що собівартість виготовлення малого будинку набагато дешевша ( деколи навіть в рази ) ніж будівництво 20 поверхового будинку по слідуючим причинам: а - більш тривале будівництво , а значить повільніший оборот коштів б - складніша конструкція з підвищеними вимогами по міцності , пожежостійкості , інженерному обладнанню - а значить використовуються більш дорогі конструктивні матеріали в - потрібно збудувати на 30-50% більше площ ніж поступають в продаж ( в приватному будинку продається 100% площ приватного будинку - так як в ньому відсутні ліфти/сходові клітки і так далі ) г - в приватному будівництві відсутні відчислення місту д - витрати будівельних матеріалів на 1 м2 площі в великому будинку в 1,2-5 разів ( в залежності від конструктиву/висоти і так далі ) вищі ніж в малому будинку. з -при будівництві великих будинків не можливо використовувати спрощені системи оподаткування , а тому в них вище податкове навантаження ( це ще як мінімум 20-30% до ціни ) 2 Таким чином , якщо в мене маленькі будиночки по собівартості в 500 , не дивно що набагато складніші споруди , мають вищу собівартість.
А каким макаром вторичка к этому нытью клеится? И тебе 300 раз сказано было : СЕБЕСТОИМОСТЬ ДО ОДНОГО МЕСТА В КРИЗИСНЫЕ ПЕРИОДЫ!!!
Востаннє редагувалось turbina в Вів 13 вер, 2011 22:28, всього редагувалось 1 раз.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 13 вер, 2011 22:27
Serg-ik написав:Как-то плохо Вы разумеете. Я по весне обещал Вам продать 10 тонн картошки по 2 грн\кг, а вы мне -20 000 кирпича, по 1 грн\штука. Равноценный обмен. Пришла осень. У меня-урожай 15 тонн вместо 10, у Вас -обещанные 20 тыщ кирпича. Ясно дело, что у меня прибыль, потому что я произвёл больше, а отдам столько, на сколько договаривались-10 тонн. а вот если бы договаривались меняться тем, что произведем, то вся прибыль ушла бы тебе, потому как тебе нужно 10 тонн, а ты получишь 15.
Якщо я випустив те що обіцяв , а Ви випустили більше , то мені по барабану що Ви стали багатшим ніж розраховували , головне що я отримав те що хотів. Еще короче: прибыль-это не купюры, не сумма на счете,а товар в кармане. потому формула себестоимость+прибыль+инфляция=фигня. Забыл как в 90-е всем напечатали купонов? кто стал богаче? Тот,кто имел нужный товар, который рос в цене адекватно росту денежной массы или быстрее.
Для мене будівництво це процес обміну товар - гроші - товар ( до речі цей процес справедливий для любого виробничника ) Тому , якщо в процесах які займають тривалі періоди часу я не буду враховувати інфляцію , то вийде що я : Наприклад Прибуток - 15% Інфляція - 15 % товар - гроші +15% прибуток - 15 % інфляція = та сама кількість товару що була на початок операції Навіщо комусь такий бізнес ? Такая же история с инфляцией, основной источник которой-дефицит госбюджета, финансируемый эмиссией. Ну подкинут тебе инфляционных денег и что? это бумага, не обеспеченная товаров. А еще короче: прибыль -это то, что ты произвел сверх своих потребностей. Так кажись нас учил великий Маркс. Иначе будем иметь то, что на фондовом рынке: всем бабла напечатали, у всех прибыльные балансы, а когда дело доходит до обмена денег на товар, оказывается, что товара не прибавилось, потому как рабы не успевают его делать, и все вкладываются в то, что реально есть-золото или в то, что точно будет-нефть, продовольствие
Тепер , якщо відкинути Маркса , то моє завдання на кожному обороті капіталу отримувати більше товарної маси , таким чином інфляція мене не чіпає тільки в тому випадку , коли мій прибуток вищий рівня інфляції.А так як оборот на житловому ринку становить 1 раз в 1-5 років ( 1 рік маленький будинок - чим більший тим довще ) , і інфляція ( річна ) в нас 15 % , то при обороті в 1 раз в три роки прибуток повинен бути більшим 50% .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 13 вер, 2011 22:33
turbina Ну чего ты ноешь??? Банкрота тебе в карман, а не прибуток.
Ну що можна сказати про людину , якій погано від того що хтось може працювати краще від неї . Ну зависливий , ну ніколи нічого не добється , бо негатив таких палить раз-два. Турбіна , якщо не поміняєшся на оптиміста - зіпєшся , або повісишся як непризнаний геній.Є й легші варіанти , типу виразка шлунку , чи різного роду серцево/судинні . Це все зачіпає людей яких постійно щось нервує . Єдине що допомагає їм менше мучитись це швидкий перехід в білі тапочки.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 13 вер, 2011 22:42
Serg- ik писал (а ): Cricetus cricetus писал (а ): но и в том , какая себестоимость. вряд ли 800 - ниже себестоимости да причем тут себестоимость. ну 400 -500 баксов она для новостроя , без доплат и взяток . себестоимость китайской футболки, которые вы наверное носите - 1 -2 доллара . а покупают их на базаре по 10- 15, в магазине по 20 . а то и дороже. Ребята, я , конечно , не великий экономист, а рядовой , и хамить не люблю, но ... По моему Вам псевдорыночная экономика существенно попортила логическое мышление. Если есть 10 человек, каждый из которых произвел товар себестоимостью 500 баксов и денег в обороте -адекватно затратам , каким образом продать за 800 ? только если кто- то готов получить в обмен на свои 500 товара на меньшую сумму ? сейчас много таких щедрых людей? сомневаюсь . Себестоимость для вас на падающем рынке недвижимости-не показатель? Ну-ну ... .
я вообще не экономист, но с продажами скажем связан. продают обычно, если нет админ. регуляции как можно дороже. если СИЛЬНО прижмет, могут продать и ниже себестоимости. просто новое потом производить не будут. все зависит от спроса и конкурентного окружения.
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 вер, 2011 22:50
budivelnik написав:turbina Ну чего ты ноешь??? Банкрота тебе в карман, а не прибуток.
Ну що можна сказати про людину , якій погано від того що хтось може працювати краще від неї . Ну зависливий , ну ніколи нічого не добється , бо негатив таких палить раз-два. Турбіна , якщо не поміняєшся на оптиміста - зіпєшся , або повісишся як непризнаний геній.Є й легші варіанти , типу виразка шлунку , чи різного роду серцево/судинні . Це все зачіпає людей яких постійно щось нервує . Єдине що допомагає їм менше мучитись це швидкий перехід в білі тапочки.
А вторую часть ответа чего вырезал??? Про себестоимость. ААА опять планируешь ныть про собивартисть 
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 13 вер, 2011 22:51
вот причем себестоимость к цене вот этого объекта: kvartiry.address.ua/prodajut/kiev/desyatinnaya-2537968/
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 вер, 2011 22:58
turbina написав: budivelnik написав:turbina Ну чего ты ноешь??? Банкрота тебе в карман, а не прибуток.
А вторую часть ответа чего вырезал??? Про себестоимость. ААА опять планируешь ныть про собивартисть 
1 Я маю право писати про те що хочу я , а не про те що хочуть інші 2 Питання собівартості в розрізі вже існуючого житла - не актуальне . 3 При будь яких варіантах , всі товари , продаються по ринковим цінам. Тому якщо ринкова ціна нижча вартості виготовлення - новий товар не виготовляється і не продається. 4 Якщо при купівлі продажі в рік приблизно 80 000 угод на первинному ринку і 160 000 угод на вторинному ринку ( по Україні ) , то це говорить про те що 160 000 осіб плювати хотіли на величину собівартості хрущовки і їх повністю влаштовує сьогоднішня ціна цієї хрущовки . ПС Таким чином , можна зробити висновок , що тільки що мною написане - дуже розлютить Турбіну і це море гнівних емоці на жаль ( чи на щастя ) на кілька секунд або годин або років скоротить можливість для цього створіння витискувати з себе море негативу по відношенню до оточуючих.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 13 вер, 2011 23:01
budivelnik написав:3 На доміку є стаття , в які стверджується що на сьогодні в стані недобудови знаходиться всього 17 млн м2 , з чого можна зробити висновок що в найближчі 3 роки буде здаватись в експлуатацію не більше ніж по 6 млн м2 щорічно.
У нас в стране только индивидуальные застройщики по 5 млн строят - и это маленькие домики, которые строят и по 1 году, а если и больше - то это все равно в стат не попадает - попадет только в сданные когда введут в эксплуатацию. Так что 17 млн недостроя на 4 года точно хватит (по 4,25 млн в год) с учетом еще + 5 млн частников )))
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 вер, 2011 23:10
jde написав: budivelnik написав:3 На доміку є стаття , в які стверджується що на сьогодні в стані недобудови знаходиться всього 17 млн м2 , з чого можна зробити висновок що в найближчі 3 роки буде здаватись в експлуатацію не більше ніж по 6 млн м2 щорічно.
У нас в стране только индивидуальные застройщики по 5 млн строят - и это маленькие домики, которые строят и по 1 году, а если и больше - то это все равно в стат не попадает - попадет только в сданные когда введут в эксплуатацию. Так что 17 млн недостроя на 4 года точно хватит (по 4,25 млн в год) с учетом еще + 5 млн частников )))
1 Ви не плутайте збудовано і введено в експлуатацію . В цьому році по спрощеним правилам ввели в експлуатацію приблизно 3 млн м2 і всі ці 3 млн м2 на 99% складались з приватних будинків. Таким чином , коли Ви читаєте в статистиці: 2010 рік Введено в експлуатацію - 9 млн м2 З них приватними особами - 50% або 4,5 млн м2 ТО Ви повинні розуміти слідуюче Збудовано в 2010 році - 6 млн м2 З них приватними особами - 1,5 млн м2 І останнє Не всі будинки збудовані приватними особами - є котеджами , є дуже багато великих ( 10 000 м2 і більше ) будинків які збудували приватні особи ( дружини/діти ) наближених до керівництва містом Так що на приватників , я б на Вашому місці не дуже розраховував , бо левова частка будує для себе і це житло в найближчий час буде мати таке саме відношення до ринку як і інших 1082 млн м2 житла які використовуються населенням для проживання.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 13 вер, 2011 23:19
budivelnik написав: jde написав: budivelnik написав:3 На доміку є стаття , в які стверджується що на сьогодні в стані недобудови знаходиться всього 17 млн м2 , з чого можна зробити висновок що в найближчі 3 роки буде здаватись в експлуатацію не більше ніж по 6 млн м2 щорічно.
1 Ви не плутайте збудовано і введено в експлуатацію . В цьому році по спрощеним правилам ввели в експлуатацію приблизно 3 млн м2 і всі ці 3 млн м2 на 99% складались з приватних будинків. Таким чином , коли Ви читаєте в статистиці: 2010 рік Введено в експлуатацію - 9 млн м2 З них приватними особами - 50% або 4,5 млн м2 ТО Ви повинні розуміти слідуюче Збудовано в 2010 році - 6 млн м2 З них приватними особами - 1,5 млн м2 І останнє Не всі будинки збудовані приватними особами - є котеджами , є дуже багато великих ( 10 000 м2 і більше ) будинків які збудували приватні особи ( дружини/діти ) наближених до керівництва містом Так що на приватників , я б на Вашому місці не дуже розраховував , бо левова частка будує для себе і це житло в найближчий час буде мати таке саме відношення до ринку як і інших 1082 млн м2 житла які використовуються населенням для проживання.
Ну почитайте за 2009-й или 2008-й. Там 6,4 (2,3) и 10,5 (5,8) А по-поводу многоэтажек построеных частниками - то их оооочень мало, а не "дуже багато" В любом случае около 4-х млн в многоэтажках и на 4 года точно хватит )))
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
|