|
|
Re: Гривня переоцінена в рази і жоден БігМак нам не допоможеОна должна быть обеспеченна реальным активом -землей и тогда алчные жиды вольют сюда триллионы
Тори
По-перше, я не замінював олією оливу - перечитайте те, що я написав. Про шоколад - справді, вибачайте, але тоді курс був би, скажімо, 8,2 грн/дол., що мало міняє картинку. Про макарони - даруйте, але Ви самі додумали. Я такого не писав. Взагалі-то непогано було б Вам іще раз прочитати мої міркування. І те, що нижче, після курсу сказано, - ОСОБЛИВО УВАЖНО. Додам, що якість (різницю в якості) справді важко врахувати. Все ж не такі у них спагетті, як у нас. Тепер - про Ваш підхід до курсу. Ви, звичайно, знайшли непогане джерело. Але... ну давайте так: справа не в різниці темпів зростання цін, а в різниці у самих цінах. Згодні? Ну однаково в нас цибуля дешевша, хоч при такому курсі, як є, хоч при Вашому. По моим подсчетам курс должен быть в пределах 7,8-8,5 ,что есть нормальный коридор и далеко не катастрофа (имхо)
Roden
Не кожен день. Просто за наших умов - регулярно, раз років так на 8-10 (поцікавтеся історією курсу валют у країнах, що розвиваються, але не в Індії-Китаї, а у Бразилії та Аргентині, наприклад, або у Мексиці, якась Гана теж підійде... І за період останні 60 років). Тоді внаслідок переваг експортерів економіка відносно швидко підноситься, а потім стає потрібна нова девальвація. В результаті в таких країнах ВВП не росте десятиліттями. На що і ми приречені. За такої якості команд управлінців, звичайно. max_us_ua тут не согласен Украине достался огромный потенциал бывшего СССР,+30% мировых черноземов,что было бездумно промотано и проедено..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||