Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 392393394395396 ... 1209>
Повідомлення Додано: Нед 12 лют, 2012 23:34

roman tr. написав:budivelnik
1. василь_львів до вас більше (на гілці нерухомості) не звертається
2. ваші проблеми (будівництва, спілкування з василем, претензії до модерування) - тут не обговорюються.
3. все що не підпадає під попередні два пункти - знищується.

Я згоден , тому мої дії адекватні і аналогічні Вашим.
Вже третя гілочка наказало довго жити .
http://forum.finance.ua/topic62105.html
http://forum.finance.ua/topic106452.html
http://forum.finance.ua/topic62101.html
Якщо василько буде й далі лайном мене обливати , то я й далі буду захищатись .
Заткнути йому рот я не можу , а Ви не хочете , тому я зменшую кількість своєї інформації на цих сторінках , Вам вона не потрібна ( Ви ж навіть не пробуєте її захистити ) , мені також ( стерши на цих сторінках - вона не стирається з моєї голови )

Так що продовжуйте в тому ж дусі.
Скоро тільки те й будете робити що за васильками задниці підтирати.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 12 лют, 2012 23:42, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 12 лют, 2012 23:38

ua-ua-ua написав:
  Илата Наволач написав:Ну во-первых, разница котлован или почти сданный дом. Во-вторых, однушки действительно подросли. В-третьих, Комфорт Таун, благодаря активной рекламе, стал одним из самых узнаваемых ЖК Киева. Так же, неплохие планировки, запуск городской электрички рядом (что есть почти метро). Вот и подорожало.

рассрочка у комфорт тауна хорошая. поднимает спрос, несмотря на дикие цены для этого места.
Много мечтателей желающих жить в разноцветных домиках и неимеющих достаточно денег лезут туда. почитатайте их форум на риэлте))

да цены дикие... но метражи квартир маленькие....
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 лют, 2012 23:44

budivelnik написав:Якщо василько буде й далі лайном мене обливати , то я й далі буду захищатись .
Заткнути йому рот я не можу , а Ви не хочете , тому я зменшую кількість своєї інформації на цих сторінках , Вам вона не потрібна ( Ви ж навіть не пробуєте її захистити ) , мені також ( стерши на цих сторінках - вона не стирається з моєї голови )

ви бачу погано мене зрозуміли. я ж написав - василь до вас більше справ не буде мати, однак я можу на нього впливати лише в рамках цього розділу. стосовно вашого іменного розділу - звертайтесь до ТупУм для вирішення цієї проблеми, я не зможу вам там допомогти при всьому бажанні. ніхто вас у спілкуванні не обмежує, побачите повідомлення василя, що стосується вас особисто - скаржитесь - я реагую - василь отримує бан. більше для вас я нічого зробити не можу. протест свій можете висловлювати у тих формах, в яких вам зручно, можете видалити хоч усі свої повідомлення, це ваше право. сенсу правда я у цьому не бачу, хіба що ви хочете василя порадувати.
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2012 00:03

Добре , далі діємо адекватно і аналогічно ,
http://forum.finance.ua/topic62105.html
http://forum.finance.ua/topic106452.html
http://forum.finance.ua/topic62101.html
http://forum.finance.ua/topic44612.html
алілуя четвертій гілці.
А що поробиш ?
Я думаю що гілочок з 10 в мене ще залишилось .
Але гілочку по Києву - боронь боже рухати , її ж сам рома модерує . :shock:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2012 00:27

пока подавали десерт, думал тихо-мирно почитаю ветку, а тут оказывается таки страсти, Будивельнику, что-то не дали. Я до сих пор не верил, что можно серьезно к этому относится, оказывается я ошибался.
Oven

Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2012 00:31

Oven написав:пока подавали десерт, думал тихо-мирно почитаю ветку, а тут оказывается таки страсти, Будивельнику, что-то не дали. Я до сих пор не верил, что можно серьезно к этому относится, оказывается я ошибался.

Я відношусь не серьозно до речей які для мене віртуальні.( Ринок Києва відноситься якраз до таких) і глотку перегризу , якщо хтось спробує очорнити мою ділову репутацію . На відміну від Вас , я на цих сторінках маю не тільки нік , а й прізвище з іменем і професією. Тому не дивуйтесь , що я так бурно реагую.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2012 00:34

San написав:
  roman tr. написав:
  sashaa250174 написав:А почему вероятность мала ? Или ты веришь в чудеса ?

не верю, конечно. но даже если в этом или следующем году будет дефолт (вероятность которого лично я оцениваю в 10-15%) это не сможет опустить цену до 300 уе в киеве, к сожалению. равно как и не подешевеют остальные товары. они просто станут более недоступны, вот и все.

рентабельность застройщиков, особенно эконом-класса, сейчас низка. Все, на что они смогут удешевить стоимость - это разрешения и прочую бюрократию, в т.ч. и с выделением земли. Если последние моменты откинуть полностью, то -30% - это самый максимум. Но это вряд ли, не в нашей стране, где каждый чиновник-хапуга имеет неимоверные аппетиты и явно не собирается на велосипеде ездить на работу. Да и застройщик при таких раскладах бы приподнял свою рентабельность.
Это касается новостроя. Хрущи - там другая история, но надеятся на шару не стоит. Хрущи - это аналог новостроя, менее качественный, т.е. он все равно будет привязан к стоимости новых домов.
И.. если будет дефолт, то купить по 700 баксов будет также тяжело как сейчас за 1000.

Да ужмутся все и если надо то и на велики пересядут (образно конечно) !
Проблемы огромны и дефолт уже на лицо на РН . А если ещё добавится дефолт гос.
то будет вообще весело тогда не 700 , а по 300 увидим с логом временным конечно :!: Мы же не дети рынки не могут работать без денег !!! а их нет .
По факту там скорее уже есть 700-800 м2 , просто они сопротивляются надеются , что деньги откуда то придут , но их не будет ! РН просяд очень круто :!:
obval

Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2012 00:42

sashaa250174 написав:
  San написав:
  roman tr. написав:
не верю, конечно. но даже если в этом или следующем году будет дефолт (вероятность которого лично я оцениваю в 10-15%) это не сможет опустить цену до 300 уе в киеве, к сожалению. равно как и не подешевеют остальные товары. они просто станут более недоступны, вот и все.

рентабельность застройщиков, особенно эконом-класса, сейчас низка. Все, на что они смогут удешевить стоимость - это разрешения и прочую бюрократию, в т.ч. и с выделением земли. Если последние моменты откинуть полностью, то -30% - это самый максимум. Но это вряд ли, не в нашей стране, где каждый чиновник-хапуга имеет неимоверные аппетиты и явно не собирается на велосипеде ездить на работу. Да и застройщик при таких раскладах бы приподнял свою рентабельность.
Это касается новостроя. Хрущи - там другая история, но надеятся на шару не стоит. Хрущи - это аналог новостроя, менее качественный, т.е. он все равно будет привязан к стоимости новых домов.
И.. если будет дефолт, то купить по 700 баксов будет также тяжело как сейчас за 1000.

Да ужмутся все и если надо то и на велики пересядут (образно конечно) !
Проблемы огромны и дефолт уже на лицо на РН . А если ещё добавится дефолт гос.
то будет вообще весело тогда не 700 , а по 300 увидим с логом временным конечно :!: Мы же не дети рынки не могут работать без денег !!! а их нет .
По факту там скорее уже есть 700-800 м2 , просто они сопротивляются надеются , что деньги откуда то придут , но их не будет ! РН просяд очень круто :!:

и когда это случится? в 2016 году?
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2012 00:46

budivelnik написав:
  Oven написав:пока подавали десерт, думал тихо-мирно почитаю ветку, а тут оказывается таки страсти, Будивельнику, что-то не дали. Я до сих пор не верил, что можно серьезно к этому относится, оказывается я ошибался.

Я відношусь не серьозно до речей які для мене віртуальні.( Ринок Києва відноситься якраз до таких) і глотку перегризу , якщо хтось спробує очорнити мою ділову репутацію . На відміну від Вас , я на цих сторінках маю не тільки нік , а й прізвище з іменем і професією. Тому не дивуйтесь , що я так бурно реагую.

слова, слова.... Да я... Да мы... Перегрызу... Перекушу.... Это все чисто виртуальное общение, антураж.... За всем за этим стоит желание продать (с моей естественно точки зрения)...
Только сей час на часы посмотрел.... На добранічь...
Oven

Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2012 00:51

Oven написав:
  budivelnik написав:Я відношусь не серьозно до речей які для мене віртуальні.( Ринок Києва відноситься якраз до таких) і глотку перегризу , якщо хтось спробує очорнити мою ділову репутацію . На відміну від Вас , я на цих сторінках маю не тільки нік , а й прізвище з іменем і професією. Тому не дивуйтесь , що я так бурно реагую.

слова, слова.... Да я... Да мы... Перегрызу... Перекушу.... Это все чисто виртуальное общение, антураж.... За всем за этим стоит желание продать (с моей естественно точки зрения)...
Только сей час на часы посмотрел.... На добранічь...

Ага , і 7000 повідомлень і простині цифр і море нервів в 2009-2011 на гілці про Київ , щоб продати 3 квартири під Львовом.....
Самі хоч розумієте що написали ?

ПС
І поїздка в Київ на інтервю - також для того щоб продати ?
І інформація про сімю , бізнес на протязі 15 років і так далі це все для того щоб продати ?

Невже Ви думаєте що Ваша заявка є серьозною ?

Смішні Ви.
На добраніч.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 392393394395396 ... 1209>
Форум:
+ Додати
    тему