budivelnik написав:2 Товщина стін грає роль тоді , коли середньодобова <= 20-22
Отакої... Ви мені впродовж двадцяти сторінок доводили важливість та комфортність товстих стін.
budivelnik написав:3 Мова йшла не про економію енергії , а про комфортність проживання . а одним з критеріїв комфортності є якомога менша величина різниці температур - от тут важким стінам ( вага - акамулятор тепла/холоду) - рівних і не має
А тепер вони не потрібні?
Я ж не винуватий , що я пояснюю одне - а кожен мої пояснення сприймає в міру власних знань. 1 Якщо Ви звернули увагу , я доводив потрібність товстих стін не на марсі , а в конкретних кліматичних умовах , і як Ви вже бачили , навіть привів градацію цих умов. 2 Товста стіна , при середньодобовій 20-22 ( значить вночі 15 , вдень 25)грає роль акамулятора тепла/холоду дуже великої потужності( чим важча стіна тим більша потужність) Таким чином , вночі стіна охолоджується , вдень нагрівається - а в приміщенні температура стала. 3 При середньодобовій 30 ( вночі 25 . вдень 35 ) стіна вже не може бути регулятором температури , а навпаки стає додатковим джерелом тепла вищої температури ніж 20 градусів.
Це трохи не стикується з
budivelnik написав:
cosjak написав:Будинок за чотири дні прогрівся і в ньому теж почалося пекло. Потім прийшов циклон і пригнав нормальне комфортне повітря. Але у будинку ще 4 дні продовжуватиметься пекло - бо інерція.
1 Так може говорити тільки людина , яка зеленого поняття не має про процеси теплообміну в масивних спорудах з високим рівнем термоізоляції - до яких відносяться будинки . 2 Будь яка заявка без елементарного підрахунку , з порівнянням двох різних варіантів конструкції - не вартує навіт паперу на якому написана . Я пропоную порівняти дві конструкції перша - масивна ( 15 см цегли/або бетону/або керамзитобетону + 15 см утеплювача) друга - легка - 15 см утеплювача +2х1см дсп
Як тільки порівняєте в своєму прикладі і вийдете на цифри потужності нагрівально/орхолоджувалиних приладів - так відразу і в студію А суть в тому що без кондиціонерів за 4 дні вадка конструкція нагріється до +22 ( з +20) , в той час уоли легка буде мати +35 через 3 години від початку Таким чином Щитовий будиночок за 3 години з +20 до +35 , потім 4 доби +35 , потім за 3 години з +35 до +20 Важка конструкція 100 годин з +20 до +22 , потім 100 годин з +22 до +20
Що краще розумнику?
А поки що пропоную слідуюче Якщо порівнювати , то порівнювати 2 конструкції в однакових умовах Легка і важка без кондиціонерів - важка краща легка і важка з кондиціонерами однакової потужності - важка краща
Коли пробуєш сліпому пояснити колір , а глухому - звук , то приходиться придумувати найрізноманітніші приклади , які в реальному житті не зустрічааються. Але ще гірше , коли цей сліпо-глухий - навіть не хоче розуміти що йому пояснюють - бо в нього вже давно сформувалась думка Всі неграмотні - один він на білому коні.
Я вже мовчу про фантастичні приклади циклону які ці кавалеристи придумують . Вони придумали для України циклон на +35 на 4 дні . Для України я порахував. Тепер вони хочуть цей розрахунок в Африці примінити ,але до них ніяк не може дійти Те що для 4 днів - добре Для 365 днів - зле.
Cricetus cricetus написав:ну так я о чем говорил? - шо таварисчи как всегда путают объемы со сдачей - --------------------------------- андрей, а в чем разница?
совсем плохо дело ты уже ввод в эксплуатацию жилья начинаешь путать с Объемами строительства(причем объемы в укростатистике редко делят на жилищное и остальное)
объем измеряется в грн ввод в кв м
к примеру можно три-пять лет строить, и за один год сдать в эксплуатацию надеюсь дошло
budivelnik написав:Я вже мовчу про фантастичні приклади циклону які ці кавалеристи придумують . Вони придумали для України циклон на +35 на 4 дні . Для України я порахував. Тепер вони хочуть цей розрахунок в Африці примінити ,але до них ніяк не може дійти Те що для 4 днів - добре Для 365 днів - зле.
Яка фантастика? Подивіться архів погоди. Наприклад, в Запоріжжі вже більше місяця вночі +20-+22 вдень +33 - +35. Я саме про такі умови і писав.
Cricetus cricetus написав:ну так я о чем говорил? - шо таварисчи как всегда путают объемы со сдачей - --------------------------------- андрей, а в чем разница?
совсем плохо дело ты уже ввод в эксплуатацию жилья начинаешь путать с Объемами строительства(причем объемы в укростатистике редко делят на жилищное и остальное) объем измеряется в грн ввод в кв м к примеру можно три-пять лет строить, и за один год сдать в эксплуатацию надеюсь дошло
Tyler написав:Чейта у Андрея день не задался. Что ни ссылка - то лужа. Ща, наверное, начнет отмазываться, типа, введение в эксплуатацию смотреть не надо, там он рыбу заворачивал
разжую для одаренных в последний раз, а то объяснять уже надоело дурочкам
За последние шесть месяцев Киев построил 550,827 тыс. квадратных метров жилья, то есть больше, чем когда-либо за всю историю своего существования
потом я сказал
путают сколько сдали и сколько построили (это тоже две большие разницы)))
потом был пер
Cricetus cricetus"]Андрей_В То, что стройки вышли на примерно докризисный уровень по ко-ву и объемам объектов не видит только слепой или тупой.
за этим последовало
Киев http://www.gorstat.kiev.ua/index.php3 на сегодня 40% от 2007 года и это ВСЕ строительство, и дороги, и терминалы, и стадионы, и жилье, и пром, и мосты
потом одаренные снова не поняли
а в чем разница?
поэтому было разъяснено более популярно
надеюсь теперь до всех растишек разница между Объемами строительства и Сдачей в эксплуатацию понятна и надеюсь шо клоунов они из себя больше лепить не будут, т.к. и так изгадили вполне цивильный ранее форум
budivelnik написав:Я вже мовчу про фантастичні приклади циклону які ці кавалеристи придумують . Вони придумали для України циклон на +35 на 4 дні . Для України я порахував. Тепер вони хочуть цей розрахунок в Африці примінити ,але до них ніяк не може дійти Те що для 4 днів - добре Для 365 днів - зле.
Яка фантастика? Подивіться архів погоди. Наприклад, в Запоріжжі вже більше місяця вночі +20-+22 вдень +33 - +35. Я саме про такі умови і писав.
1 Як часто така погода в Запоріжжі 2 Місяць і рік - є різниця 3 Середньодобова по року в запоріжжі яка ? більше від 20-22 ?
Тому - не нервуйте мене запитаннями які або тупі , або з пальця висмоктані. Тут всетаки фінансовий форум , тому в першу чергу потрібно розглядати питання конструкцій які закривають собою 99% випадків , а не видумувати ті які раз в сто років і на місяць в одній з 24 областей України.
совсем плохо дело ты уже ввод в эксплуатацию жилья начинаешь путать с Объемами строительства(причем объемы в укростатистике редко делят на жилищное и остальное)
к примеру можно три-пять лет строить, и за один год сдать в эксплуатацию надеюсь дошло
а ты жилплощадь в грн измеряешь? эксперт могучий конечно и как в деньгах шаромыги посчитать могут? в каких ценах? они все ж дутые?
1 Як часто така погода в Запоріжжі 2 Місяць і рік - є різниця 3 Середньодобова по року в запоріжжі яка ? більше від 20-22 ?
Тому - не нервуйте мене запитаннями які або тупі , або з пальця висмоктані. Тут всетаки фінансовий форум , тому в першу чергу потрібно розглядати питання конструкцій які закривають собою 99% випадків , а не видумувати ті які раз в сто років і на місяць в одній з 24 областей України.
Знаєте, це найсильніший аргумент на користь важкої конструкції. Тепер ви мене переконали, що вони краще за будь-яких умов, тому що в них не помітні навіть глобальні зміни клімату.
Cricetus cricetus написав:и как в деньгах шаромыги посчитать могут? в каких ценах? они все ж дутые?
в принципе уже даже и не смешно
чинуши рапортуют шо Построили больше всех на свете за период незалежности
я над этим иронизирую и ссылкой ихнего же госстата доказываю шо Строят в 2,5 раза меньше, чем в 2007
да ввели может и много, но ввели, не порстроили сдали то, шо болталось недоделанное на 10 и тд процентов, на кстати, твои и мои деньги - с бюджета хапнутые
и токма глупые растильники ходят с раскрытыми ртами и хлопают в ладоши - абсолютно не понимая как их разводят как лохоф
ну конечно же - Андрей виноват во всем - он все перекрутил