вот почему и начинаются взятки и откаты на работе процветать - одну машину хочется, другом квартиру

|
|
![]() вот почему и начинаются взятки и откаты на работе процветать - одну машину хочется, другом квартиру ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Я написав примітку "якщо не враховувати неявні витрати". Ми про точку беззбитковості, а не нормальний прибуток. Та все просто - інвесторам продаєте з меншою націнкою, а іншим - з більшою. Розміри дисконту різні. ![]() А як відрізнити інвестора від кінцевого споживача ? Я змушений а - виставити ціну для всіх однакову б - по мірі просування будівництва до завершення - піднімати ціну в - величину підняття я можу коригувати тільки одним фак4тором - кількістю грошей які приходять. Тому , иій алгоритм приблизно слідуючий Ціна на рівні котловану = собівартість +10% Ціна готового = собівартість +40% Тепер чим швидше будуєш - тим краще виглядають віртуальні показники росту. Примітка З 2009 - на рівні котловану було продано 0 На рівні готової коробки - 10% На рівні накритої коробки+вікна+двері+комунікації по тимчасовій схемі - 50%
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?человек который ходит на работу вкалывать, потому что есть мотивация вот я арендатор и у меня зарплата в 2 раза выше зарплаты коллеги напротив. Востаннє редагувалось _yura_ в Пон 01 лип, 2013 13:34, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|