Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Faceless я только последние 10лет пользуюсь депозитами, родители и ближ.родственнники вообще не пользуются. У кого есть сбережения все в кэше. Маму до банкопада пытался уговорить открыть депозит но так и не уговорил. Сгоревшие сбережения в сберкассе ссср, страх перед судебными тяжбами в случае чего. Не все пользуются депозитами.
Менше як за 1рiк "не в орендi, а в свому" окупилося: - борг по квартплатi за вiд момента набуття права власностi - новий лiчильник е.е. замiсть поцупленого - лофт ремонт + начинка: холодильник, пралка, бойлер, мiкрохвильовка ... - складний велiк.
vitaliian написав:Faceless я только последние 10лет пользуюсь депозитами, родители и ближ.родственнники вообще не пользуются. У кого есть сбережения все в кэше. Маму до банкопада пытался уговорить открыть депозит но так и не уговорил. Сгоревшие сбережения в сберкассе ссср, страх перед судебными тяжбами в случае чего. Не все пользуются депозитами.
в моему оточеннi теж всi бояться банкiв, як чуми... один я "не такий" на западенщинi покупка нерухомостi/ремонт/побудова "маленькоi хатинки" - це такий собi вид спорту.
vitaliian написав:Faceless я только последние 10лет пользуюсь депозитами, родители и ближ.родственнники вообще не пользуются. У кого есть сбережения все в кэше. Маму до банкопада пытался уговорить открыть депозит но так и не уговорил. Сгоревшие сбережения в сберкассе ссср, страх перед судебными тяжбами в случае чего. Не все пользуются депозитами.
TylerTruman_ написав:якщо глобальна фінансова криза буде не раніше осені 2020,то ціни на нерухомість в Києві будуть ще рости? хто що вангує за такої умови?
Я думаю это независимые трэнды, в 2008 цена на недвижимость была надута доступной ипотекой поэтому сдулась, сейчас Киевская цена ниже, чем в Варшаве и других столицах. Потенциал роста есть, нету топлива. К европейской цене постепенно подтягиваются почти все ценники. Но ситуативное дно ещё возможно будет. Цена начнет расти как только у Украины будет видна чёткая перспектива, тогда появиться смысл делать дорогие инвестиции "на будущее".
TylerTruman_ написав:якщо глобальна фінансова криза буде не раніше осені 2020,то ціни на нерухомість в Києві будуть ще рости? хто що вангує за такої умови?
Я думаю это независимые трэнды, в 2008 цена на недвижимость была надута доступной ипотекой поэтому сдулась, сейчас Киевская цена ниже, чем в Варшаве и других столицах. Потенциал роста есть, нету топлива. К европейской цене постепенно подтягиваются почти все ценники. Но ситуативное дно ещё возможно будет. Цена начнет расти как только у Украины будет видна чёткая перспектива, тогда появиться смысл делать дорогие инвестиции "на будущее".
імхо, дно було, далі питання боковик чи кволий ріст? як ризик можлива девальвація гривні, тоді в доларовому еквівалені ціна просяде,але для цього потрібна криза, думаю над варіантом недорогої інвестиції, наприклад, переуступка в ЖК Евріка по початковій ціні (чи нижче), панікерів там вистачає