headshaker написав:Принаймні для частини з нас є можливість небезкоштовно попрацювати десь-колись зайву годину чи день - керівництво тільки вдячне буде. І ось він, вибір, що приємніше - попрацювати за фахом та покликанням, чи набагато довше сумлінно чистити картоплю. Ну, звичайно, у кожного свої вподобання, тут не зарадиш.
... це, якщо ходити "з радістю" на свою роботу і з неабиякою насолодою її виконувати/нею займатись... - запитайте тут колег-форумчан, чи хоч ПОЛОВИНА з них ходить на таку роботу! (тут, на форумі - може їх і буде більше половини і то "може".... - а от у повсякденному житті - їх значно менше! )
... я думав, що цей допис будуть обговорювати навперебій..... - а його, навіть, ніхто не прокоментував... - невже, навіть, тут одиниці тих, які ходять на роботу з радістю/з неабиякою насолодою???!
Долярчик, тут бігуни в кедах, пенсии, лендлорди... Рабатяги работу работають, а не не на фінфорумі тусуюцця.
Proofy написав:Даже в цивилизованной Польше есть мигранты, вроде как 2.5 милимона их в странах ЕС.
правда поляки уезжают и то ВРЕМЕННО, а украинцы приезжают и ХОТЯТ ОСТАТЬСЯ НА ПМЖ. а у нас - выезжают, но никто не приезжает. если вчера ещё хоть немного работал малый бизнес, то сег.он закрывается и все валят за бугор. если у чел. предположим магазин - 50кв.м., то надо иметь хотя бы одного наёмного, я уже не говорю про двух и более. платить налоги за себя и наёмного, аренда и зарплата, которую все хотят от 8 тыс грн, то бизнес в этом магазине становиться в убыток. даже пивусик и сигареты на прилавках - уже не выручают. см.у себя в городе многие закрываются, т.к нет смысла работать только на коммуналку и еду.
flyman написав:Да уїзжають навсігда і з Польщі, не парся.
хорошо. пусть даже уезжают навсегда, но прибывают др. с Украины и становятся их дети - поляками. а к нам кто приезжает и становится - украинцами??? поляки ежем. выплачивают 500 злотых за первого ребёнка. и обещают их выплачивать малому ежем. до 18лет. а у нас???
Долярчик написав:... я думав, що цей допис будуть обговорювати навперебій..... - а його, навіть, ніхто не прокоментував... - невже, навіть, тут одиниці тих, які ходять на роботу з радістю/з неабиякою насолодою???!
Долярчик написав:... я думав, що цей допис будуть обговорювати навперебій..... - а його, навіть, ніхто не прокоментував... - невже, навіть, тут одиниці тих, які ходять на роботу з радістю/з неабиякою насолодою???!
Скоріш тому, що дурницю написали
Ви, "Біг мані"дивились хоч один випуск? Там Євгеній Черняк гарно все каже, що (напишу суть своїми словами)"- щаслива та людина, яка йде щаслива на роботу і там кайфує від роботи... і також щасливою йде додому, де теж почувається щасливою!" ... а Ви кажете, що дурниці пишу...
Скоріш тому, що дурницю написали
Ви, "Біг мані"дивились хоч один випуск? Там Євгеній Черняк гарно все каже, що (напишу суть своїми словами)"- щаслива та людина, яка йде щаслива на роботу і там кайфує від роботи... і також щасливою йде додому, де теж почувається щасливою!" ... а Ви кажете, що дурниці пишу...
І писали і продовжуєте писати. Тема гілки вказана нагорі. Інше обговорюйте деінде