Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:Я бачу тут що завгодно, але не про КРЖН, тому нагадаю: -------------- Салют, план оточення Києва кавалірками, синя гілка метро: є два варіанта, обидва кооператив, будівництво в приватному секторі із переводом в багатоквартирний житловий будинок: 1 - ближче до Кільцевої дороги, дешевше ($600..$650м2), введення 2021 2 - дорожче, ($700..$750м2) введення 2020. Також передбачаюсть дві нові станції метро (колись потім): - Автостанція "Теремки" - "Крейсера Аврори"/(Дмитра Луценка тепер) що порадите? ось карта:
-------------
Так эти объекты тоже не кржн, или это Киев ещё?
Знизу метро Теремки, зверху буде порт Жуляни, зліва об"їзна, справа трохи далі за кадром "Еврика" ... мєсто агонь[/quote] То есть всё-таки не Киев, да?)
promyshlennik написав:А кто-то подскажет, кто компетентен в следующем вопросе. Сейчас вообще реально приехать и где-то за неделю сдать квартиру на печерске на старонаводницкой 2-комнатную (7 минут от метро Печерская). Ремонт - нормальный, средний. этаж высокий, вид красивый из окон.
Нет. В другое бы время в этой локации двушка ушла бы за пару дней, тем более если ремонт обновлён. А делать скидку на Старонаводницкой нет смысла, локация решает.
Дом норм, стиль ампир выдержан, но очень маленький участок на 300 метровый дом. 7 соток на такой дом - это мизер. Высоченный забор от соседей летом в жару будет доставлять...
ось німецький варіант https://www.immobilienscout24.de/expose/114801749#/ що цікаво, розписані майже всі витрати 948.000 € плюс Nebenkosten 9 % 85.983 € Maklerprovision 33.843 € 3,57 % Grunderwerbssteuer 33.180 € 3,50 % Notarkosten 14.220 € 1,50 % Grundbucheintrag 4.740 € 0,50 %
flyman написав:Я бачу тут що завгодно, але не про КРЖН, тому нагадаю: -------------- Салют, план оточення Києва кавалірками, синя гілка метро: є два варіанта, обидва кооператив, будівництво в приватному секторі із переводом в багатоквартирний житловий будинок: 1 - ближче до Кільцевої дороги, дешевше ($600..$650м2), введення 2021 2 - дорожче, ($700..$750м2) введення 2020. Також передбачаюсть дві нові станції метро (колись потім): - Автостанція "Теремки" - "Крейсера Аврори"/(Дмитра Луценка тепер) що порадите? ось карта:
-------------
Так эти объекты тоже не кржн, или это Киев ещё?
Знизу в куті метро Теремки, зверху буде порт Жуляни, зліва об"їзна, справа трохи далі за кадром "Еврика" ... мєсто агонь
Флай, враховуючи останні темпи будівництва метро (перерва між станціями 8-10 років) я думаю метро ти там не побачиш. Хіба що діти.
Мизантрóп написав:Метро там давно,ближе к #2 ипподром и терема. Нового не будет.Метрострой синей ветки пойдет разве что на Чабаны по верху лет через много
Відстань до найближчого метро від точки #один 2км, від точки #два 1,75 км, що пішки о 25..30 хв та 20..25 хв. Можливо тому і ціна різна. До речі, зараз акція, мінус 2000 грн. на м2 до кінця квітня, але я думаю, і на травень теж пошириться.
Ще від точки #один 4 км до Києва-Волинського та аеропорта Жуляни.
Я так подумав, що на каву можна злітати в Лондон (хз чи до акурта в Анталію) і в обід вернутися.
п.с. Читав, що метро на Іподромі буде развояївацяя: - за Теремками буде ще Одеська (для Хомомякоіда щоб в Чабанах вікна дошками не забивати), - по об"їздній дорозі +2 станції за годинниковою стрілкою А як збудують метро, то "буде надбавка до пенсії".
п.с. Ще, думаю, побачу метро на платформі Новобіличі, тоді цоколь стане ще ближче до червоної гілки метро.
п.п.с. тобто сходяться маркери: - швидкісний рейковий транспорт (електричка) - синя гілка метро і як бонус, аеропорт Жуляни
update: поряд АТБ і автобус (який навіть в карантин їздить) в Ашан в Біличах
ИМХО все эти коробки имеют отрицательную стоимость, т.е. стоимость земельного участка - стоимость демонтажа и вывоза мусора + стоимость коммуникаций...
airmax78 написав:Это все х*&рня. Градостроительные нормы в Европе принимались в период чумы, опустошительных войн, голода. А у нас типа все "не на часі", есть более важные проблемы. И погружаемся в результате в г0вн0 все глубже и глубже.
Макс, в чумной Европе, с продажных судей кожу живьем снимали. Вот когда на судей-засевальников мы начнем реагировать хотя бы как поляки, вот тогда и вернемся к градостроительным нормам. Гляньте сегодняшнюю валютную ветку про акорд-банк, что бы просто красоту вильнолюдского управления ощутить.
Сейчас прийдет Прохожий и будет бурчать... Прощаюсь со всеми до вечера - мангал, шашлык и благодарность Богу за Праздник, за Украину без миротворцев, за то что не нуждаемся в хлебе и воде, за пчел на цветущих вишнях, за близких и за то, что можем их обнять...
Я уже тут) кстати Вы привели реальные вопросы по "домику уни", но по камину не так все просто)