Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Первый написав:Та наче Ти про дві труби в іпенях розказував і розписував як класно. Я тільки ілюстрацію «кисільних берегів і молочної річки» надав...
канализация везде работает по одинаковому принципу, две трубы и в африке две трубы, а по вашей ссылке труба одна. Отдельно взятый идиот не меняет сути сказанного, никаких космических технологий в системе канализации нет.
Первый написав:Та наче Ти про дві труби в іпенях розказував і розписував як класно. Я тільки ілюстрацію «кисільних берегів і молочної річки» надав...
канализация везде работает по одинаковому принципу, две трубы и в африке две трубы, а по вашей ссылке труба одна. Отдельно взятый идиот не меняет сути сказанного, никаких космических технологий в системе канализации нет.
Ти ж не сильно розстроїшся коли дізнаєшся що у випадку «кисельних берегів і молочної річки» і артезіанська вода не сильно то артезіанська:-( вірніше артезіанська, але не вода:-(.
Первый написав:Ти ж не сильно розстроїшся коли дізнаєшся що у випадку «кисельних берегів і молочної річки» і артезіанська вода не сильно то артезіанська:-( вірніше артезіанська, але не вода:-(.
а из днепра в кранах киевлян течёт боржоми ? знаешь сколько нелегальных подключений канализации к ливневкам, впадающим в днепр. Не знаешь и никто не знает, гугли если интересуешься. Потом напишешь.
Первый написав:Я думаю віталіан за таке підключення нових ЖК до каналізації вже б Кличка повісив на першому дереві. Але для Ірпеня дві труби з’єднав і Ок.
Первый написав:Я думаю віталіан за таке підключення нових ЖК до каналізації вже б Кличка повісив на першому дереві. Але для Ірпеня дві труби з’єднав і Ок.