Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 83518352835383548355 ... 12461>
Повідомлення Додано: Сер 18 сер, 2021 12:14

Frant написав:
  Serg-ik написав:
  Frant написав:Звісно, якщо її включати через день, і закидати туди замаслений комбінезон автомєханіка плюс речі чотирьох людей

параноидальное жлобство

???
В Америці та Європі - квартири зазвичай здаються без ремонта, без меблів, без побутової техніки, з голими фарбованими стінами.

Пральні машини - в Америці взагалі заборонено ставити в квартирах. Лише на першому поверсі - "лендромати", за окрему плату.

А тут звіздота хоче за 250-350 дол/міс "повний фарш", нову хорошу побутову техніку, свіжий недешевий ремонт і тд. і т.п. Крім того, вона бажає все це "вбивати" за півроку-за рік. Типу, ми тут не винні, це воно саме таке неякісне :cry: .

Панове, за все треба платити. :twisted:

В чем проблема? Продаете квартиру в Киеве, покупаете в Нью-Йорке и не имеете проблем ни со стиралкой, ни с мебелью и денег сразу больше, а не жалкие 250-350 долл/мес. Или Вы не учли какой-то нюанс? :mrgreen:
Type1

Подякував: 31 раз.
Подякували: 154 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 сер, 2021 12:15

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Frant написав:В Америці та Європі - квартири зазвичай здаються без ремонта, без меблів, без побутової техніки, з голими фарбованими стінами.

А тут звіздота хоче за 250-350 дол/міс "повний фарш", нову хорошу побутову техніку, свіжий недешевий ремонт і тд. і т.п.

Панове, за все треба платити. :twisted:

Езжай в америку, не покупай технику, крась стены и сдавай по местной цене.
А то размечтался: покупать хрущи и сдавать по 500 у.е. без уплаты каких либо налогов
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 18 сер, 2021 12:18

Serg-ik написав:Езжай в америку, не покупай технику, крась стены и сдавай по местной цене.
А то размечтался: покупать хрущи и сдавать по 500 у.е. без уплаты каких либо налогов

морально накручиваете себя перед сентябрьским разговором с лендлордом?)
думаете, что если он будет платить налоги, то не поднимет вам на ту же сумму аренду?)
вы такой смешной)))
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2731 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 18 сер, 2021 12:21

Frant написав:..
В Америці та Європі - квартири зазвичай здаються без ремонта, без меблів, без побутової техніки, з голими фарбованими стінами.
..

про Штаты не знаю, но часто снимая квартиры в Европе, все было, даже то что вовсе не нужно. Дороже, понятно, но всё есть. Возможно, что-то страхуют, что-то по истечении гарантии продают, но все есть. "Голые крашеные стены" более присущи Штатам, как я видел в фильмах, но в Европе все инклудед.
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 18 сер, 2021 12:22

kingkongovets написав:морально накручиваете себя перед сентябрьским разговором с лендлордом?)

я знаю, что моя аренда ниже рынка и всегда морально готов
Serg-ik
1

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 18 сер, 2021 12:29

sequence написав: про Штаты не знаю, но часто снимая квартиры в Европе, все было, даже то что вовсе не нужно. Дороже, понятно, но всё есть. Возможно, что-то страхуют, что-то по истечении гарантии продают, но все есть. "Голые крашеные стены" более присущи Штатам, как я видел в фильмах, но в Европе все инклудед.
вы не путайте айрбнб и долгосрок
при долгосроке в основном такая же история, как и в америке, только вместо паласа на полу плитка
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2731 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 18 сер, 2021 12:33

Frant написав:Я - прихильник здачі квартир в оренду - без пральних машин.
най орендар сам затягує раз в кілька років свою пральну машину на 3-й чи 4-й поверх без ліфта, і най сам її ремонтує через три роки користування.

Тому що свою пральну машину орендар буде берегти. :mrgreen:

3 000 грн переезд со стиралкой, холодильником и еще кучей котомок с книгами, посудой и платицами жены, включая упаковку. :mrgreen:
Самое сложное - убедить арендодателя забрать его ср*ный индезит и холодильник атлант :mrgreen:
Type1

Подякував: 31 раз.
Подякували: 154 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 сер, 2021 12:41

Type1 написав:Самое сложное - убедить арендодателя забрать его ср*ный индезит и холодильник атлант

есть вещи и посложнее: не хотят забирать кинескопный телевизор, уже вторая квартира с таким
Serg-ik
1

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 18 сер, 2021 12:42

kingkongovets написав:
sequence написав: про Штаты не знаю, но часто снимая квартиры в Европе, все было, даже то что вовсе не нужно. Дороже, понятно, но всё есть. Возможно, что-то страхуют, что-то по истечении гарантии продают, но все есть. "Голые крашеные стены" более присущи Штатам, как я видел в фильмах, но в Европе все инклудед.
вы не путайте айрбнб и долгосрок
при долгосроке в основном такая же история, как и в америке, только вместо паласа на полу плитка

Друзья в Скандинавии годами по работе жили - всё было в квартирах, включая посуду. Возможно компании(айти) подбирали не самые типичные квартиры, но факт есть факт.
kyk

Подякував: 181 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 сер, 2021 12:43

Type1 написав:
  Frant написав:Я - прихильник здачі квартир в оренду - без пральних машин.
най орендар сам затягує раз в кілька років свою пральну машину на 3-й чи 4-й поверх без ліфта, і най сам її ремонтує через три роки користування.

Тому що свою пральну машину орендар буде берегти. :mrgreen:

3 000 грн переезд со стиралкой, холодильником и еще кучей котомок с книгами, посудой и платицами жены, включая упаковку. :mrgreen:
Самое сложное - убедить арендодателя забрать его ср*ный индезит и холодильник атлант :mrgreen:

+ Потрібно відслюнявити при переїзді ріелтору 1/2 місячної орендної плати + своє добро спочатку знести з 4-го поверха без ліфта, а потім - затягти, можливо, знову на 4-й поверх без ліфта. А добра у орендарів чимало, не в голодні 1960-ті роки живемо(((( :mrgreen:
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

#<1 ... 83518352835383548355 ... 12461>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор