у Львова в этой схеме золотая акция, не получив больших гражданских разрушений, он получит деньги на строительство нового жилья. Шутка.
Львовские патриоты заслуживают жить в топовом европейском городе.
|
|
![]() у Львова в этой схеме золотая акция, не получив больших гражданских разрушений, он получит деньги на строительство нового жилья. Шутка. Львовские патриоты заслуживают жить в топовом европейском городе. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 02 кві, 2022 12:38, всього редагувалось 1 раз.
![]() На экране Львов и наши защитники, прошу не удаляйтеЭто уникальные пророческие кадры.
![]() Вы зря так думаете. У военнослужащих нет "по закону 2 вихідних щотижня" Выходные может дать командир, а может и не дать. ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Этим мы в какой-то мере и отличаемся от мордора. Т.к. у нас страна для людей, а не люди для государства. В случае страны для людей, деньги следуют за человеком и он волен сам выбирать, где он хочет жить. Во втором случае, госудаство само решает куда отправить людей жить (например, в сибирь или на "целину") ![]() Сміємось - отже НЕ здаємось!
![]() Нас возять в "загальні душові" - де не усамітнишся ![]() І поварих - немає(а є поварі) ![]() Тож, або шукати самотніх вовчиць в найближчих селах(в магазинах), або шукати дупло в дереві ![]() п.с. Нас трохи перемістили в інше місце, де трохи кращий інет, то мабуть, трохи буду сюди частіше заходити)) п.с.2. І нехай зарубають всі собі на носі, що то лише у фільмах жінки-св'язистки!))) (або то мені покищо так трохи не везе)))) ![]()
Если это реализуется Зеленскому поставят памятник при жизни потому что такого отношения к простым людям и их проблемам за 30 лет в Украине не было. Я верю Президенту, на текущий момент у него слишком высокий авторитет в мире, и он вряд ли станет обещать то чего делать не намерен.
![]()
Действительно, как Хотаб может быть в курсе ![]()
![]() Отпуск положен 30 суток раз в год. Если есть выслуга может быть 45. Отпуска как правило по графику, который составляется в начале года, но бывают исключения, решается с командованием. Про делить не знаю как сейчас. Но это не гражданка, в армии немного по др. все устроено. Востаннє редагувалось otg в Суб 02 кві, 2022 12:53, всього редагувалось 1 раз.
![]() З фб:
Николай Холоденко Катерина Ісаєнко День 37🇺🇦🙏 Сусід Володя. Казав колись мій дідо: обирай не хату, обирай сусідів! вкотре переконуюся, які золоті слова, воїстину. Повертаючись вранці з укриття біля дому свого Міста N застаємо з донькою без перебільшення епічну картину, яка просто має бути у нашій пам’яті. На пустому (!) перехресті на асфальтованій дорозі наша техніка (не скажу яка), втратила гусеничку. Це була перша у колоні одиниця, відповідно, стала вся колона. Дощ. На кожній машині Наші. Людей нема. Але ніт! Вони раптом є! Тут же, як у кліпі чи уяві, чи сні відбувається миттєва зміна активностей і картин: Кліп очима раз: мій всюдисущий за останній місяць сусід Володя вже розрулює на перехресті двіж машин, звільняє зону доступу до гусениці. Кліп два: вжууух – хтозна-звідки біжать дядьки і домкратять об’єкт, а Володя вже тягне ящик із металевим клепанням і кусками (!), реально кусками іншої гусениці (бо у хазяйстві має бути всьо!) Кліп три: звідкілясь взялися хлопці-підлітки, стрибають біля колони і роздають солдатам коробки піци. Жіночка з термосом чаю передає стаканчики і лимон! Бабуся у бордовій хустці віку як верба біля річки роздає снікерси, банани і цукерки. Ще дві жінки розносять бігом між машинами клейончаті дощовики, сині і зелені і враз колона ярчіє, пахне чаєм, піцою, і потужною теплотою до Наших Воїнів, які не встигають реагувать і чути «та дякую, тьотю, ми не голодні!», але тьотя строго приказує «ану атставіть! Беріть! Солдат їсть - служба йдьот, бистро жуйте, поки тепле!» Кліп чотири: Володя командує «ану придерж, ану клепони отуто, ану осюди-во, ану ще давай разок для прохвілактікі! О, воно, оце діло! Ану давай на рраз-два!» І все це несеться в робиться так мурашино-одночасно, раптом, несподівано, в дощ і доладу, що я стою у цьому уповільненому часі, дивлюся на свою завмерлу доньку, яка то все вбирає очима і радісно стрибає «мам, поладнали, ура!! дивися, прокрутка є бачиш!?» Старший суворий чоловік у колоні тисне Володі руку: батя, ну ти дайош! Виручив, брат! Володя скромно «та, ділов там! Воюйте!» обіймаються, колона рушає, Бабуся хрестить їх у спину, дядьки кричать «Слава Україні!», Володя мовчки витирає руки, люди ще стоять на мосту і так це все так раптом буденно і прекрасно, що дощ раптом стає і не дощ, а сльози радості і пісня у голові голосом малого хлопченяти з інету "а ми тууую червону калину підіймеемооо...." ще довго у голові... Ми непереможні. Все Є Україна. Люди це і є Україна💙💛 ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуХто зна, може почнеш дивитися на товаришів по-новому, у нас толерантна країна
|
|