Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 97789779978097819782 ... 12435>
Повідомлення Додано: Чет 21 кві, 2022 21:00

hume написав:
  vhata написав:[! (у меня все здано нежилое, 28 тыс за 140м2 за тепло в марте)
Сейчас не вопрос МОЙ, вопрос людям где жить?!

28 кгрн это цена аренды, или отопления? :shock:

только отопления, скрин могу сбросить

Люди, у меня не эконом сегмент аренда, обычный бизнес класс. Люди имеющие недвигу в центре Харькова, на модной машине и с деньгами на вопрос - у вас есть что то - постельное, полотенца, посуда... (никогда не сдавала на короткие сроки у меня в квартирах такого нет), просто говорят - извините, у нас ничего нет... Что им делать, если не станет их жилья. Это просто не передать(
vhata

Подякував: 166 раз.
Подякували: 167 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 кві, 2022 21:24

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Самое печальное,что таких историй тысячи. Люди уезжали вообще без ничего, самим бы ноги унести и детей успеть вывезти.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 21 кві, 2022 21:27

vhata
Нежитлове приміщення це пусті стіни, офіс, склад, СТО, магазин чи що воно таке? Всеодно треба переобладнання, а це означає робити ремонт, хоча б мінімальний, меблі та побутова техніка. Цей опалювальний сезон закінчився, до наступного є півроку для вирішення питання з переводом в житловий фонд. Ви зможете зробити переобладнання/ремонт швидше?
Якщо у клієнти з грошима то вони можуть піти до найближчого магазину і купити білизну, посуд, та все що треба. Якщо ні - купіть на olx або секонді щось б/у що не шкода втратити.
v0f41k

Подякував: 183 раз.
Подякували: 94 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 кві, 2022 21:40

vhata написав:Люди, у меня не эконом сегмент аренда, обычный бизнес класс. Люди имеющие недвигу в центре Харькова, на модной машине и с деньгами на вопрос - у вас есть что то - постельное, полотенца, посуда... (никогда не сдавала на короткие сроки у меня в квартирах такого нет), просто говорят - извините, у нас ничего нет... Что им делать, если не станет их жилья. Это просто не передать(

Гонить їх. Житло у центрі (непошкоджене), модна машина... - впенен можуть платити ринкову оренду. Знайдіть справжніх біженців з Північної Салтівці зі зруйнованою квартирой. Зараз звертаються за допомогой усі, але справжньої допомоги потребуют одиниці. Не витрачайте ресурси на халявщиків.
Перечитав та зрозумів, що вони винаймають бізнес-класс. Тоді ОК.
Жаліти їх, хіба треба? Живі, є гроші та здоровья. Мене себе не жалко, хоча я втратив бізнес та переважну частину нерухомості (навіть якщо все скінчиться, на Сході вона не буде коштувати нічого), тому що я знаю, що є люди, яки втратили більше.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 21 кві, 2022 21:51

Vlad442 написав:Гонить їх. Житло у центрі (непошкоджене), модна машина... - вспенен можуть платити ринкову оренду. Знайдіть справжніх біженців з Північної Салтівці зі зруйнованою квартирой. Зараз звертаються за допомогой усі, але справжньої допомоги потребуют одиниці. Не витрачайте ресурси на халявщиків.
DthjznyjВероятно, я неправильно высказалась - люди АРЕНДУЮТ (живут за деньги, цена довоенная). Все, кто может, НЕ живут бесплатно. Я говорю о таких людях.
Живут как начались обстрелы, я если честно, не знаю, стоят ли их дома сейчас, неудобно спрашивать.

Я вообще то с идеей пришла - перевод нежилого в жилой. Это же просто. Перечень обязательств собственника что должно быть в помещении - площадь, окнна, кухня, санузел... Пусть кто хочет из собственников переводит в жилое. И продает или я не знаю, может реестр жилья для переселенцев будет... Надо помыслить
vhata

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 кві, 2022 21:54

v0f41k написав:vhata
Нежитлове приміщення це пусті стіни, офіс, склад, СТО, магазин чи що воно таке? Всеодно треба переобладнання, а це означає робити ремонт, хоча б мінімальний, меблі та побутова техніка.
Перекоборудовать в жилое будет собственник. Может какие то цеха, склады... все равно что. И продаст потом ЖИЛОЕ людям или государство. Если все это будет голимое - никто не купит.
vhata

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 кві, 2022 22:00

Vlad442 написав:Жаліти їх, хіба треба? Живі, є гроші та здоровья. Мене себе не жалко, хоча я втратив бізнес та переважну частину нерухомості (навіть якщо все скінчиться, на Сході вона не буде коштувати нічого), тому що я знаю, що є люди, яки втратили більше.
Сочуствую (
Разные судьбы. Подружка, с райцентра, учительница в школе, позвонила с вопросом - нет ли халата большого размера, разбили под Харьковом хату пожилой крупной женщины за 60, в гуманитарке не могут ей одежды найти, а у нее кроме паспорта НИЧЕГО нет (вот живут люди бесплатно в школе и их тоже надо будет куда то селить)
vhata

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 кві, 2022 22:05

vhata написав:люди АРЕНДУЮТ

Я виправився. Якщо орендують, то чому їх шкода?
  vhata написав:Я вообще то с идеей пришла - перевод нежилого в жилой. Это же просто. Перечень обязательств собственника что должно быть в помещении - площадь, окнна, кухня, санузел...

Це питання не на час зараз, коли йдуть активні бойові дії.
Після війни треба дивитись, чи буде запит на такий формат житла. Мабуть ні. Коли усе завершиться на нашу користь, то багато людей повернуться. Вщент зруйновано не так багато житла, та треба пам'ятати, що багато людей залишаться в Європі, та звільнять житло - чи аренда, чи продаж за копійки. Коли ні, то біженці також поїдуть не до Полтави - що їм там робити, там є робочі місця? Вони поїдуть на захід.
Vlad442

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 21 кві, 2022 22:21

Vlad442 написав:
  Zebra написав:
  Vlad442 написав:Люди мабуть думають, що в Кийові ще опасно.

Людям дозволили 1-2 роки жити і працювати у Європах, включено іноземним студентам з України. Біженці розповідають, що крім наших жінок і дітей, там купа мусульман з братами, які кажуть, що вони навчалися в Україні, а ще великі циганські сім'ї.
Навіщо всій цій когорті повертатися у Київ і знімати житло, працювати, вчитися, якщо їм у Європі гарантовані на 1-2 роки законне перебування і можливість працювати, ще й обіцяють продовжити. Багато людей скористається цією можливістю, щоб не повертатися. Бо безвіз, який був раніше, все одно вимагав періодично сюди в Україну повертатися.

Річ не в цьому, а у перекосі ставок оренди в межах України.

До того що хтось не повернеться, будуть і таки, але більшість тут жила не так погано, щоб там робити за копійки. Не будемо забувати, що мільйони робочих місць водночас там не з'являться, і, головне, не будемо забувати, що більшість живе зараз на шару. Коли вони почнуть платити ринкові ставки оренди у Європі, їх фінансовий баланс зразу стане від'ємним.

Влад, при всем уважении, но Вы чушь нагородили.
Исходя из этой логики, никто в Европе не в состоянии работать и оплачивать аренду. Тем не менее, процент людей предпочитающих жить в аренде, в Европе намного выше, чем в Украине.
Да даже в довоенные времена ехать в Киев было таким-же "безумством" как Вы написали - аренда дороже, чем в селе Голопупье. Но и работа есть и она намного выше оплачивается. Так вот за бугром работы намного больше и она намного выше оплачивается. Да, аренда чуть дороже, но все остальное - примерно как в Украине. А доходы намного выше.
Знакомые из Польши уехали в ВБ и надеются там остаться навсегда. Несмотря на то, что в Киеве у них осталась квартира.
Сейчас безвиз с Канадой, украинцам дают статус и помощь.
Медленно, но начинается поток в США по квате 100 тысяч из Украины.
Везде люди и начинают жить с аренды и работают.
rjkz

Подякував: 8661 раз.
Подякували: 5469 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Чет 21 кві, 2022 22:23

vhata написав:Сочуствую (
Разные судьбы. Подружка, с райцентра, учительница в школе, позвонила с вопросом - нет ли халата большого размера, разбили под Харьковом хату пожилой крупной женщины за 60, в гуманитарке не могут ей одежды найти, а у нее кроме паспорта НИЧЕГО нет (вот живут люди бесплатно в школе и их тоже надо будет куда то селить)

В неї є родичи? Невже залишили?
Ми виїхали з пакетом речей на людину, та я піклуюсь про родичей, котрих не зміг залишити (з якими були ворогами багато років), яки опинились у такой же ситуації - житло знищено, речей та заощаджень немає (купував їм навіть тарілки-ложки).
Vlad442

Профіль

1
1
  #<1 ... 97789779978097819782 ... 12435>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему