Цікаво у вас виходить. Офіційні новини де знайти ви не знаєте, а "басні із склепа" про істеричних алкашів і беззбройне ненавчене військо від місцевих "інсайдерів" подавай вам посмакувати в 2 щоки.
Таке має місце щодня. І не лише там.
|
|
![]() Цікаво у вас виходить. Офіційні новини де знайти ви не знаєте, а "басні із склепа" про істеричних алкашів і беззбройне ненавчене військо від місцевих "інсайдерів" подавай вам посмакувати в 2 щоки. Таке має місце щодня. І не лише там. Востаннє редагувалось Hotab в Суб 21 тра, 2022 15:17, всього редагувалось 2 разів.
![]() За крок до РЕАЛЬНОГО перевороту думок!©1. Ну, будівлю я "обрізав")) 2. Час знімку НЕМА, так як я(а можливо і не я) записав відео, тоді вибрав 1 стоп-кадр, зробив скріншот, обрізав його - то який тут час/дата і т.п. фотки?! 3. Далі - яка, плять, кому різниця - що хтось виклав якесь фото з якогось поля, чи села?-невідомої дати?(тиждень-два-три/місяць/півтора/два тому зняте? Невідомо, чи там був/є фронт, чи просто випадково ракета туди потрапила? І т.д. і т.п.... 4. Чи, може, просто це фото взяте з просторів інтернету?! 5. Тим більше - у ВСІХ ВИМКНЕНА ГЕОЛОКАЦІЯ!!! Тож ще раз - де тут кримінал? Просто часто образливо, що багато всяких блоХерів виставляють і відео, і фото, і коментів кучу пишуть/розказують, де саме це - і їх, максимум, "насварять"/заставлять вибачитись і все... А тут - простий солдат, який РЕАЛЬНО ризикує життям за нашу землю/за нашу свободу/за всіх нас... викладе НЕВІДОМЕ фото і... його можуть, напевно реально посадити... Сумно, плять!© Так і я теж так пишу! ![]()
Шото я всьоо это послаживал и у меня вышло на 19.5% больше 40 лярдов Эт на налоги шоли заложено... или на откат? ![]() ...или слаживатель как-то нитак фурычит? ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВ першу чергу всі заборони на дії які можуть виявити Ваше місцезнаходження спрямовані...на збереження Саме Вашого життя..і тільки потім життя Ваших сослуживців... Спеціально для Вас Уявіть що а - ворог не з Вашої фотографії знає де точно лежить осколок цієї ракети б - засобами РЕБ зафіксував всі ІМЕЇ телофонів,які були коло цього осколка в - з цих сторінок знає що Ви служите в батареї САУ.... Тепер кожен раз , коли командування буде переміщати батарею...ворог засікши ІМЕЙ Вашого телефона - буде знати куди Ви рухаєтесь... І в точці досяжності Вас накриє... А не хотілось би....
![]() Все буде добре! Все буде УСПІХ! Все буде Україна!©®™Ладно.... - то все "дрібниці життя"©
![]() А, загалом, то: 1. В нас - найкраща армія в світі! 2. В нас - найкраще її забезпечення!(в основному - завдяки волонтерам/і простим пересічним) 3. Ми - обов'язково переможемо! Слава Україні! ![]() Цивилизованные страны пока не воюют. Цивилизованные страны имеют ВВП на порядки. В цивилизованных странах так же запрещено нытье военнослужащих. Так что не надо приплетать сюда С. Корею. То что будет после победы поговорим после победы. Пока надо победить. 100% гарантирую что нытье в этом не поможет, а наоборот помешает. ![]()
Тем временем, люди "голосуют", уже 25к+ за неполные 2 суток Ответ конечно предсказуем, но ... ![]() Ворог не дурний - по собі не вдарить.... Але наявність зародкового машинного інтелекту в системах моніторингу - применшувати не варто.... Я наприклад припускаю що розмови по телефону відбуваються- Тато з дітьми говорить між вечерею і відбоєм, але до 21 години Чоловік з дружиною від 21 до відбою Хлопець з коханою після відбою.... Моніторячи активність в ці години мобільного звязку - можна багато чого вияснити.... Так , ворог не буде знати про що і з ким говорить абонент.. але кількість абонентів -він знати буде.... Знаючи кількість абонентів - можна взнати про те який це підрозділ... Привязавши ІМЕЇ до бойових дій - можна контролювати переміщення Знаючи що арта підтягнулась до передка - можна знати що готується наступ..і так далі і тому подібне.. Не треба недооцінювати ворога.. З іншого боку - не треба спати в касці.... Просто один раз навчити себе алгоритмам безпечної поведінки..і вимагати цього ж від сослуживців..і буде нам усім празник. Діти/дружини - дочекаються рідних Ті хто в тилу - швидше дочекаються перемоги Ті хто на передку - понесуть менші втрати.. Я думаю -це вартує того , щоб трошки змінити манеру поведінки...
|
|