Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
konstantin kirovograd написав:недавно кто-то из колег спрашивал на ветке о надёжности сейфов в банках. Советую уделить пять минут и прочитать если ещё не видели это. Прямо сюжет для Голливуда,типы нереально крутые аферисты! https://m.antikor.com.ua/articles/55899 ... i_na_desja
Да уж, в нашей стране /до недавнего времени/ только недвига (да и то не всегда) была самым надёжным хранилищем сбережений - хоть и подешевеет но останется))
"Середні депозитні ставки на ринку можуть збільшитися хіба що до половини поточного розміру облікової ставки НБУ (яка становить 25% ). Такий невтішний для вкладників прогноз зробили банкіри під час круглого столу «Як підвищення облікової ставки вплинуло на депозитний ринок», проведеного «Фінансовим клубом»." :
flysoulfly написав:"Середні депозитні ставки на ринку можуть збільшитися хіба що до половини поточного розміру облікової ставки НБУ (яка становить 25% ). Такий невтішний для вкладників прогноз зробили банкіри під час круглого столу «Як підвищення облікової ставки вплинуло на депозитний ринок», проведеного «Фінансовим клубом»." :
"Даже несмотря на войну амнистия продолжается, и у нас с начала войны задекларировали активов на сумму свыше 1 млрд грн. Сейчас задекларировано 3,3 млрд грн. Это неплохие результаты, и амнистия в целом является успешной. Хотя, безусловно, не столь успешной, как могла быть, если бы не война. Поэтому - да, я не исключаю возможности продления сроков для амнистирования", – отметил он.
"Даже несмотря на войну амнистия продолжается, и у нас с начала войны задекларировали активов на сумму свыше 1 млрд грн. Сейчас задекларировано 3,3 млрд грн. Это неплохие результаты, и амнистия в целом является успешной. Хотя, безусловно, не столь успешной, как могла быть, если бы не война. Поэтому - да, я не исключаю возможности продления сроков для амнистирования", – отметил он.
свіжачок із СантаБарбари, ніяких різких новин... --- Кожен третій невеликий банк підвищив ставки за депозитами
За останні два тижні дохідність за вкладами у гривні зросла у 9 невеликих банках із депозитним портфелем фізосіб до 2 млрд грн. Але максимальна ставка не змінилася.
Я непонимаю как они там щитаУт. Я от разместился у Алика на 3 мес под 20.25 с пополненИем и ежемес выплатой. Вот думаю подробный, но без пополнения ещё влупить под 20.75 но похоже, шо к середине оХтября доллар уже по 45 буудит, поэтому скорее всего, всё в биток уйдет
greenozon написав:свіжачок із СантаБарбари, ніяких різких новин... --- Кожен третій невеликий банк підвищив ставки за депозитами
За останні два тижні дохідність за вкладами у гривні зросла у 9 невеликих банках із депозитним портфелем фізосіб до 2 млрд грн. Але максимальна ставка не змінилася.