Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 30263027302830293030 ... 14686>
Повідомлення Додано: Суб 17 гру, 2022 17:49

vitaliian написав:...........
Насколько мы разные, к счастью нашему Президенту такой долбо***зм в голову не приходит, так грубо пиариться на чужом горе.

Можно оценивать это и иначе - как патриотическое воспитание. Если бы такое было у нас, возможно, было бы меньше желающих прятаться от военкомата.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 17 гру, 2022 17:59

Успіх написав:Ну що ж - наче, я вже на місці ;)
Судячи з новин, то тут найгарячіше...
Але наші реактивщики - вже не перший день, як почали щедро насипати оркам👍
І наша батарея скоро теж приєднається до цієї "акції щедрості"! :mrgreen:

Вітаю, Успіх! Дякую за позитив і оптимізм. Кажуть, що військовим, які були на Херсонському напрямку, легше працювати там, де ти зараз, тому що немає стільки ворожої авіації та дронів. То правда?
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 гру, 2022 18:02

ЛАД написав:Розмови про те, що за останній рік можна було зробити щось хоч трохи суттєве особисто мені ввижаються не серйозними.

Подобные оправдания я, лично, считаю преступными

Достаточно было не сворачивать имеющиеся программы с 2019 года, денег бы хватило
Потому как, дополнительно 80 ярдов на дороги нашлось, а на ВПК почему-то нет
Зеленский: Мы можем увеличить армию в два-три раза, но тогда, например, не сможем строить дороги
А армию и не надо увеличивать сильно, армии нужно современное вооружение

Как там недавно говорил Залужный
Залужный прокомментировал ход мобилизации: людей хватает, необходимо оружие
"У нас достаточно людей, и я вижу, что (их – ред.) хватит. Нам не нужны сотни тысяч (мобилизованных – ред.)", – прокомментировал Залужный.
...
"Нам нужны танки, нам нужны БТРы, БМП. И нам нужны боеприпасы", – сказал Залужный.
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 17 гру, 2022 18:03

Российская армия может перегруппироваться и начать новое наступление на западе Донецкой области, считают эксперты американского Института изучения войны (ISW). Каким потенциалом она располагает, какие риски и возможности для нее сейчас возникают? Что происходит на поле боя? И что планирует Украина?
........
Под Бахмутом "идут кровопролитные бои", подтверждает владелец ЧВК "Вагнер" Евгений Пригожин: "Противник оказывает сопротивление такого уровня, которого, возможно, ещё не было в истории последнего столетия".
.......
Несмотря на имеющийся потенциал для новых наступательных операций, боеспособность российских войск остается невысокой, и маловероятно, что им удастся захватить стратегически важную территорию в ближайшие месяцы, полагают эксперты ISW.
........
Нынешние наступательные действия российской армии можно объяснить нежеланием уступать стратегическую инициативу, чтобы не оказаться, как это было осенью, в ситуации, когда все ее шаги были вынужденными.

Очевидно и то, что России - после тяжелых неудач на фронтах - нужно выиграть время и собраться с силами.

Так ведет себя боксер на ринге, устоявший на ногах после сокрушительного апперкота. Он демонстрирует способность "держать удар" - бросается в атаку, стараясь показать сопернику, что ничего страшного с ним не случилось, он полон энергии, очень зол и ничего не боится.

https://www.bbc.com/russian/features-63988421
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 17 гру, 2022 18:04

Hotab написав:
  Starikan написав:Я кажу про початок війни
Будо б коректніше оперувати датами. Бо я , наприклад, не знаю, про який ви період. Але виходячи з вашої фрази "новые власти Украины" взяв з 7 червня, дати обрання президентом Порошенко. В цей час воювали всі ті, про кого вам вище повідомили.

От ви дійсно дурь пишете, причому навмисно. Що, з моменту втечі Яника до 7 червня в Україні не було влади?
Не шахтарі.

Добре, не шахтарі, а місцеві колаборанти. Яких ще с 2004 року агітували риги (за яких майбутні колаборанти активно голосували з початку 2000х). А потім страшний Гіркин з парою десятків захопив три міста, у яких колаборанти не чинили опір. І з яких потім сформували 45-тисячну армію. Вам легше?

І я на протязі 16 років мав "щастя" працювати у відділі, де з 20 людин було 4-5 потенційних колаборантів (троє було із Донбаса, один з них був начальником відділу), які у службовій обстановці тримали язик за зубами, а при неформальному спілкуванні розкривалися повністю.

На цьому дискусію із своєї сторони закінчую.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 17 гру, 2022 18:16

Starikan написав:
  Hotab написав:
  Starikan написав:Я кажу про початок війни
Будо б коректніше оперувати датами. Бо я , наприклад, не знаю, про який ви період. Але виходячи з вашої фрази "новые власти Украины" взяв з 7 червня, дати обрання президентом Порошенко. В цей час воювали всі ті, про кого вам вище повідомили.

От ви дійсно дурь пишете, причому навмисно. Що, з моменту втечі Яника до 7 червня в Україні не було влади?
...
На цьому дискусію із своєї сторони закінчую.

Что логично, Hotab воевал на Донбасе с 2014 года
С ним сложно спорить на эту тему :)
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 17 гру, 2022 18:28

vitaliian написав:‼Смертельный верблюжий грипп наступает
✔️ MERS (верблюжий грипп) – более смертоносный, чем COVID-19.  Более трети людей, заразившихся им, умирают по сравнению с менее чем 4% больных коронавирусом. 
https://t.me/c/1248149892/28950

Если не ИПСО это может повлиять на ход войны[/quote]

Если это правда, то фраза "доказывать, что я - не верблюд" приобретает новый смысл. Однако, меня больше интересует вопрос закрытия границ и карантинные ограничения внутри стран.
На ход войны это повлияет лишь тем, что рф будет набирать больше чмобиков по мере выбытия, т.к. людей они не берегут. О наших бойцах, я думаю, позаботятся не только волонтеры.

vitaliian написав: И против этого заболевания нет эффективной вакцины.

Да ну? :mrgreen: Шось мені підказує, що виробники вакцин по свистку ВОЗ "епідемія!" наввипередки переклеють етикетки та почнуть реєструвати у ВОЗ свої чудодійні жижі.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 гру, 2022 18:33

ЛАД написав:
Насколько мы разные, к счастью нашему Президенту такой долбо***зм в голову не приходит, так грубо пиариться на чужом горе.

Можно оценивать это и иначе - как патриотическое воспитание. Если бы такое было у нас, возможно, было бы меньше желающих прятаться от военкомата.

В соседней с вами школе есть украинский хор? Те украинские песни которые мы учили на пении я помню и люблю до сих пор. Про рушник, Чорнобривці, Ой у вишневому саду. Это патриотизм, дети должны понимать за что они любят свою Родину. А все партийные мероприятия (1е, 9е мая, 23 февраля, металлолом) нами дружно презирались. Носки ветеранам. Тьпфу.

Не хочу вас обидеть, мы и так с утра жёстко поговорили, но скажу как вижу, у вас размытая грань между добровольным и принудительным. Пение украинских песен было добровольное (заставьте кого то петь), кто не хотел просто открывал рот или даже не открывал. Но хотели все. И пение (рисование, физкультуру) мы не прогуливали за их полу-добровольность. Можно было ничего не делать..

А военно политические мероприятия воспринимались как возможность прогулять уроки. Может какие то девочки поздравляли ветеранов добровольно, но нам пацанам было на них на*рать. А после 17 мгновений весны все статусные перцы разобрали себе на клички фамилии фашистских генералов, заучивали их фразы, и явно симпатизировали не радистке кэт. Мое мнение как ответ навязанным дням победы куда всех с 1го класса гоняли как овец.

Когда у русских детей появится возможность порвать портреты пуйла, это будут делать тысячи, выкладывая видосы в тик ток. Потому что нельзя навязывать кого любить. Естественная реакция организма на все навязанное - рвотный рефлекс
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 17 гру, 2022 19:32, всього редагувалось 14 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 17 гру, 2022 18:36

ЛАД написав:

от за це Вас й не люблять на форумі, ЛАД.
який це патріотизм - здохнути невідомо де, як окупант? за імперські марення плешивого царька?

у нас достатньо людей, який самі пішли в військомат. в Харкові в березні були випадки, коли з військомата відправляли, бо вже не було чим озброювати.

кожен потрібен на своєму місці.

була стаття про бій у харківський школі, яка згоріла, на самому початку війна - там же була еліта расейських спецпризначенців, які набоїв не шкодували. їх там поклали, але бій був важкий - не профі там робити було нічого..
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 17 гру, 2022 18:39

Hotab написав:
  Успіх написав:Що там - ще не пишуть в новинах, що в районі Бахмута з лінії фронту орки уйопують, аж гай шумить?

Так ця інфо (ще від 13 грудня) десь знайшла підтвердження?

Ну, 13го - то ми тільки вирушали з Х області і тому я жартував, що мовляв - орки вже уйопують - тільки-но почувши, що до них їде Успіх ЗСУ! :D

А так, то отут - з 5:50хв і дивитись/слухати до кінця, так як біля 8-ї хвилини і про нас кажуть ;)

fler написав:
  Успіх написав:Ну що ж - наче, я вже на місці ;)
Судячи з новин, то тут найгарячіше...
Але наші реактивщики - вже не перший день, як почали щедро насипати оркам👍
І наша батарея скоро теж приєднається до цієї "акції щедрості"! :mrgreen:

Вітаю, Успіх! Дякую за позитив і оптимізм. Кажуть, що військовим, які були на Херсонському напрямку, легше працювати там, де ти зараз, тому що немає стільки ворожої авіації та дронів. То правда?

Вітаю, Флер!
Ну, ми ще тільки розміщуємося/розвантажуємось/розмотуємось/підключаємося і т.д. і т.п...
Про авіацію, то чув, що і ми, і ворог періодично нею працює.
Про дрони - то не чув/не бачив їх, так як постійно хмарно, або дощ... Але кажуть, що як тільки буде погода, то їх тут буде багато... Але також кажуть, що і наші їх тут збивають добряче👍
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 30263027302830293030 ... 14686>
Форум:
+ Додати
    тему