vitaliian написав:........... Насколько мы разные, к счастью нашему Президенту такой долбо***зм в голову не приходит, так грубо пиариться на чужом горе.
Можно оценивать это и иначе - как патриотическое воспитание. Если бы такое было у нас, возможно, было бы меньше желающих прятаться от военкомата.
от за це Вас й не люблять на форумі, ЛАД. який це патріотизм - здохнути невідомо де, як окупант? за імперські марення плешивого царька?
Им это подают не как оккупацию, а как "помощь братскому народу" и "борьбу с нацизмом". Любить меня не надо, я не девочка, но за что "за это" не очень понял. Если за то, что я пишу о реальности, а не выдумках журналистов, то можете не любить и дальше. Правда не всегда сладка.
у нас достатньо людей, який самі пішли в військомат. в Харкові в березні були випадки, коли з військомата відправляли, бо вже не було чим озброювати.
Может, и достаточно, но сомнительно. Иначе не выдавали бы повестки на блок-постах и в магазинах. И из военкомата вряд ли отправляют, "бо вже не було чим озброювати" - в военкомате оружие не выдают, а что с оружием в частях, куда отправляют призывников, военкомат понятия не имеет.
кожен потрібен на своєму місці.
На каком? У нас оставшиеся в тылу работают по 12 часов на оборонных заводах, чтобы обеспечить армию оружием, трудятся на строительстве укреплений для армии?
була стаття про бій у харківський школі, яка згоріла, на самому початку війна - там же була еліта расейських спецпризначенців, які набоїв не шкодували. їх там поклали, але бій був важкий - не профі там робити було нічого...
Не знаю, насколько профи были там с нашей стороны, но пусть не профи, но подготовленными должны быть все. Для этого должны пройти армию. Вы ближе к молодёжи, чем я. Вы знаете мало людей, которые даже не приближались к армии? Я знаю многих. Да и тут на форуме большинство явно не служили.
fler
Только не понятно, почему при таком патриотизме у них столько желающих прятаться от военкомата? Или "не все так однозначно" и так совпало, что многим резко надо было уехать в Монголию, Грузию и т.д.?
Это воспитывается не за год, и даже не за 10 лет. В 90-е и 00-е у них в этом плане было близко к нам. Помню, что когда Брейвик стрелял по людям на острове, не убегать, а что-то делать пытался только один мальчишка - чеченец по происхождению.
vitaliian
В соседней с вами школе есть украинский хор? Те украинские песни которые мы учили на пении я помню и люблю до сих пор. Про рушник, Чорнобривці, Ой у вишневому саду. Это патриотизм, дети должны понимать за что они любят свою Родину. А все партийные мероприятия (1е, 9е мая, 23 февраля, металлолом) нами дружно презирались. Носки ветеранам. Тьпфу.
В каком году это было? А любить надо. Даже если не за что, а просто так. Как любят мать. Но кроме "любить", человек должен быть готов её защищать. А то у нас очень много любящих и заметно меньше готовых защищать.
Не хочу вас обидеть, мы и так с утра жёстко поговорили, но скажу как вижу, у вас размытая грань между добровольным и принудительным.
Не считаю, что мы очень уж жёстко поговорили. И я как-то мало (не очень много) видел детей, которые добровольно хотели заниматься, например, математикой. Большинство занимается потому, что принуждают.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 17 гру, 2022 19:48, всього редагувалось 1 раз.
це у часи Риму можна було завалити кількістю. сучасна зброя робить розмін необмеженим 1:100, 1:1000 - це ще без ядерної зброї.
Тем не менее, и сегодня численность имеет значение.
морлоки чомусь вирішили, що якщо вони будуть мухлювати - "а ты докажи", то їм все зійде з рук. вони забули, що в цю гру "білі" люди грають з часів, коли морлоків утилізували в промислових масштабах. й це ще за правилами.
а якщо "білі" люди знімуть перчатки (морлоки самі ж начебто бажають жити без правил) й піднімуть архіви фатерлянду чи там англійські - вони дуже скоро принесуть голови своїх буянів з лозунгом - давайте жити мирно.
С ними вопрос не в правилах, а, главным образом, в наличии ЯО. Если бы не это, нам бы давно уже дали и танки, и самолёты, и ракеты большой дальности и всё пр.
Китай є певною проблемою, але тут нехай американці думають, що з цим робити. Китай теж насправді декларує підвищення рівня життя громадян, а війна - це як відволікти увагу, якщо це не вдасться
О Китае придётся задумываться всему миру. Так же, как сегодня весь мир внимательно следит и задумывается над действиями США.
ЛАД написав:... Можно оценивать это и иначе - как патриотическое воспитание. Если бы такое было у нас, возможно, было бы меньше желающих прятаться от военкомата.
от за це Вас й не люблять на форумі, ЛАД. який це патріотизм - здохнути невідомо де, як окупант? за імперські марення плешивого царька?
Им это подают не как оккупацию, а как "помощь братскому народу" и "борьбу с нацизмом". Любить меня не надо, я не девочка, но за что "за это" не очень понял. Если за то, что я пишу о реальности, а не выдумках журналистов, то можете не любить и дальше. Правда не всегда сладка.
справжній патріотизм у Раші зараз - це встати й сказати, що ви робите, це загарбницька війна, треба її прямо зараз зупинити. ось тут потрібна сміливість - але щось у дуже небагатьох.
що значить подають - а своя голова нащо? й те, що ми бачили в Бучі чи Херсоні - це допомога братському народові? ЛАД, не обманюйте себе, вони все чудово розуміють. бо нагадаю, евреїв в Німеччині теж не просто так переслідували - в чому їх там звинувачували? але в Нюрнберзі не проканало, пропагандони теж хто ніжками дригнув, хто присів на роки.
не люблять за намагання провести недотичні аналогії - це не виховання патріотизму, а зомбування дітей.
кожен потрібен на своєму місці.
На каком? У нас оставшиеся в тылу работают по 12 часов на оборонных заводах, чтобы обеспечить армию оружием, трудятся на строительстве укреплений для армии?
нам не потрібна кількамільйонна армія, нам потрібні сотні тисяч профі.
була стаття про бій у харківський школі, яка згоріла, на самому початку війна - там же була еліта расейських спецпризначенців, які набоїв не шкодували. їх там поклали, але бій був важкий - не профі там робити було нічого...
Не знаю, насколько профи были там с нашей стороны, но пусть не профи, но подготовленными должны быть все. Для этого должны пройти армию. Вы ближе к молодёжи, чем я. Вы знаете мало людей, которые даже не приближались к армии? Я знаю многих.
ЛАД, я не знаю, хто ви за фахом, але так, після останніх десятиріч розвитку люди у Європі дійшли до того, що війна здавалася чимось нереальним. й Україна не виключення. я в армії не служив, хоч й офіцер запасу. ті знайомі, яки служили в 90х роках вважають, що марно потрачений час
... И я как-то мало (не очень много) видел детей, которые добровольно хотели заниматься, например, математикой. Большинство занимается потому, что принуждают.
але серед тих, хто добре знається на математиці щось нікого не примушували - я теж трохи знаюсь а ті, кого примушували, крім слова математика нічого й не пам'ятають
Успіх написав:"Верблюдів"(токсичних), чим раз, тим більше
то не верблюды а верbляди.
Нє, нє)) - верbляді, то ті, що на трасі стоять)) А тут деякі - це "токсичні верблюди". І головне, що токсично плюють на всіх, крім слонів і ведмедів - бо знають, що вони їх можуть скрутити в баранячий ріг
А головне - не можеш їх уникнути, так як працюємо в одному загоні)) І, навіть, примусове мовчання/ігнор до них - не допомагає
Востаннє редагувалось Успіх в Суб 17 гру, 2022 20:01, всього редагувалось 1 раз.