|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 04 тра, 2023 19:44
Успіх написав: Hotab написав:коли в окопі замість тебе сидить той, кому про свої права необхідно забути
Ще хотів я додати до всього цього, що навіть, якщо був наданий "злочинний наказ", то ти спочатку маєш його виконати, а вже після виконання маєш право його оскаржувати в судді)) - якщо звичайно, виживеш після нього)) Але в таких випадках, коли справді злочинний наказ/небезпека максимальна - то хлопці, як правило, кажуть - краще нехай я сяду на 2 роки(хоч вину ще треба довести), ніж я маю просто померти!
Ніііііт!!!! Друже, ні. Явно злочинний ні в якому разі не повинен виконувати. Бо будеш нести покарання разом з віддавшим його. Відповідальність не знімається. То незаконний (тобто з порушенням, яке не є ще явним злочином) спочатку виконуєш, поттім оскаржуєш. Тобто ти зобов'язаний знати кримінальний кодекс від корки до корки. А також деякі міжнародні вимоги. На жаль, отакі правила (гри(((.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 тра, 2023 19:54
detroytred написав: Успіх написав: Hotab написав:коли в окопі замість тебе сидить той, кому про свої права необхідно забути
Ще хотів я додати до всього цього, що навіть, якщо був наданий "злочинний наказ", то ти спочатку маєш його виконати, а вже після виконання маєш право його оскаржувати в судді)) - якщо звичайно, виживеш після нього)) Але в таких випадках, коли справді злочинний наказ/небезпека максимальна - то хлопці, як правило, кажуть - краще нехай я сяду на 2 роки(хоч вину ще треба довести), ніж я маю просто померти!
Ніііііт!!!! Друже, ні. Явно злочинний ні в якому разі не повинен виконувати. Бо будеш нести покарання разом з віддавшим його. Відповідальність не знімається. То незаконний (тобто з порушенням, яке не є ще явним злочином) спочатку виконуєш, поттім оскаржуєш.Тобто ти зобов'язаний знати кримінальний кодекс від корки до корки. А також деякі міжнародні вимоги. На жаль, отакі правила (гри(((.
Вибачайте, то може я в термінах сплутав Нехай називається це "незаконний наказ"(для солдата ролі словосполучення це -не грає) Але саму суть я думаю що доніс!
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 04 тра, 2023 19:58
budivelnik написав:У Вас в голові ще більше совка ніж в того кого критикуєте... Совок - це НАПРУЖИТИ з допомогою Держави/силовиків Якщо ж - НАПРУЖИТИСЬ - то це самостійне рішення кожного .... Тому При 100% напруження - це олімпійський Чемпіон або як мінімум Герой України або нобелівський лауреат Стандартно людина живе в напруженні в 30% від максимального Менше 15% - люмпен Більше 50% - 5% науспішніших Більше 70% - смерть наступить на протязі року роботи з таким напруженням.
Черговий єралашик. То-то в совковому)) США отак силовики і покарання напружують сплачувати податки, а у нас по-будівельницькі очікують поки "кожен підійде до дзеркала..." (прийме самостійне рішення). То-то в нас посилили покарання за СЗЧ і т.д. Або за ухилення від військового обліку і вслужби. Совок суцільний. А ще тут лунало про конфіскацію у ухилянтів майна...
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 тра, 2023 20:04
Успіх написав:Вибачайте, то може я в термінах сплутав Нехай називається це "незаконний наказ"(для солдата ролі словосполучення це -не грає) Але саму суть я думаю що доніс!
Без проблем. Тільки додам, що для визначення солдатом законний чи ні наказ, задача ще більше ускладнюється)) Треба знати не ККУ, а всі статути ЗСУ. В тому числі й бойові. Гадаю, що не тих, ні других Ви в очі не бачили. Плюс обов'язки за посадою. З цим проблема на рівні офіцерів, а куди там до рівня солдатів-сержантів. Тобто палка "робимо, як скажуть, а не, як визначено" має і другий кінець -- сказав старший, то роби. Сорян, наказав. Але наказ і "сказав" -- це різні речі. Принципово. Командир повинен наказувати, а не казати, домовлятися, уговаривать... І за хиляком-лейтенантом повинна стояти система офіцерська... Яка його не тільки підтримує, але й контролює, обмежує від порушень. Але якщо ГК каже про лідера..., то навіщо тоді наказ про призначення на посаду??? Фігня це все. Завдання виконуєте. Молодці. Герої. Слава. Повага.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 тра, 2023 20:18
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 тра, 2023 20:22
Киев прямо сейчас ПВО ипашит мама не горюй!
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 тра, 2023 20:24
detroytred написав:Треба знати не ККУ, а всі статути ЗСУ. В тому числі й бойові. Гадаю, що не тих, ні других Ви в очі не бачили. Плюс обов'язки за посадою
Капець, як Ви все знаєте!👍 Я справді - ні першого, ні другого, ні третього (обов'язки за посадою)- на очі не бачив за майже 15міс служби!!! А шукати/вичитувати це в інтернеті - мені якось не цікаво(підозрюю, ні - навіть знаю, що 99% з усіх хлопців - теж на це все пох/не шукали в інтернеті) 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 04 тра, 2023 20:26
detroytred написав:Завдання виконуєте. Молодці. Герої. Слава. Повага.
Щиро дякую від всіх хлопців!👍👍👍
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 04 тра, 2023 20:36
Успіх написав:А шукати/вичитувати це
Й не треба. Друже, Ваша задача - вижити. А на те, що оці знання (як воно повинно бути) в реаліях тільки обтяжують особу, жаліються деякі полковники. Деякі - ті, які знають, як воно повинно бути)) Да і при розгляді справ, в тому числі в суді правота, уви, не на першому місці.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|