reus написав:Могу ошибаться, но после 60-ти имеют право служить только генералы до 65-ти лет.
А адміралів чого кривдите?
7) для військовослужбовців, які проходять військову службу під час особливого періоду, з числа осіб: рядового, сержантського і старшинського складу, молодшого та старшого офіцерського складу - до 60 років; вищого офіцерського складу - до 65 років. https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2232-12#Text
Denik написав:Але там і роздмухувати нічого не треба. Орківські пабліки сьогодні самі по собі підгорають від просування ЗСУ в бік Кліщіївки.
Так руйнується їх лейтмотив останнього часу --- ЗСУ так просуваються, так просуваються кожного дня, а до Кліщіївки досі не дійшли. Цікаво що зараз заспівають? Поверніть пригожина))
Учора натрапив на цифри (від наших). По пам'яті, якщо не переплутав: Східне угрупування в них - 180 тис. Найбільше. З них під Бахмутом 50. Південне наче десь 120. Вже не пам'ятаю. Виходило щось під півмільйона орків в Україні зараз.
Смысл действий на бахмутском направлении, скорее всего, взять под огневой контроль дороги снабжения группировки которая находится внутри Бахмута. Туда залезло большое количество орков и было бы неплохо их немного уничтожить. За всю войну как только начинало пахнуть жаренным кацапы сразу "перегруппировались" и отходили без сильного разгрома.
У чьей? Не, и вряд ли посмотрю. Я в свободное время учу англ. А когда совсем не хочется, то смотрю «The last Kingdom “. Злые нравы, злое время. Где-то как сейчас у нас наступает.
Я вас УБЕДИТЕЛЬНО прошу закончить ненужные споры . Остаться при своем мнении .
Хотабыч - вы умница ! Учитесь, хоть чему то ! ....... я за время войны книги не прочитал , времени нет ! Отупел до крайности .Если приезжаю на день -два, голову не поднимаю и в глаза ни кому не смотрю. Очень бесят прогревающие машины каждую неделю переселенцы с лицами о которые можно цуценят убивать .(причем вопросом , когда победим просто зае......ли ) Агрессия прямо лезет из нутра . Жаль что и на нашем форуме происходит тоже . Надо быть чуть терпеливее к друг другу .
"Дядя Ваня, ти дурак" (с) один фільм родом з СССР.
Ваше посилання на закупівлю від КМДА всього лиш відмазка в стилі - хай інші платять/воюють і взагалі, поки хтось з... чогось не зробить, і я нічого не буду робити поки... Типова імпотентна позиція пасіонарія родом із СССР, або більш сучасна зі московії...
Подивіться детально куди пішов донат, як ці кошти використовуються, яким чином за ці закупівлі потім звітують.
І, пам'ятайте, коли щось долітає, то в цьому є і Ваша вина, що ОСОБИСТО Ви не допомогли покращити ППО і ця ракета/дрон/літак/вертоліт могли б бути додатково збитими, якби Ви витратили на це трохи СВОЇХ грошей.
"Дядя Ваня, ти дурак" (с) один фільм родом з СССР.
Ваше посилання на закупівлю від КМДА всього лиш відмазка в стилі - хай інші платять/воюють і взагалі, поки хтось з... чогось не зробить, і я нічого не буду робити поки... Типова імпотентна позиція пасіонарія родом із СССР, або більш сучасна зі московії...
Подивіться детально куди пішов донат, як ці кошти використовуються, яким чином за ці закупівлі потім звітують.
І, пам'ятайте, коли щось долітає, то в цьому є і Ваша вина, що ОСОБИСТО Ви не допомогли покращити ППО і ця ракета/дрон/літак/вертоліт могли б бути додатково збитими, якби Ви витратили на це трохи СВОЇХ грошей.
У пості нема жодного мого коментаря, тому це все ваші фантазії.
mephala написав:а сколько он задонатил интересно на армию? на Эверест деньги нашлись то. это на тему бутиков и ресторанов.
А скільки ОСОБИСТО Ви задонатили?
Є фонди, які звітують, і мають документи, про те що, коли і скільки передали ЗСУ, і машини передають не просто, з рук в руки, а через акти прийому-передачі до частини. Кошти які попадають да ПЖ, повністю прослідковуються.
холява написав:Хотабыч - вы умница ! Учитесь, хоть чему то ! ....... я за время войны книги не прочитал , времени нет ! Отупел до крайности .Если приезжаю на день -два, голову не поднимаю и в глаза ни кому не смотрю.
По англійському, можна використовувати також Duolingo, буде тримати в тонусі хоча б мінімальних занять кожен день. Для українців, наразі, доступний безкоштовно. Доступний як для мобільного так і для компьютера.
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Сер 05 лип, 2023 17:36, всього редагувалось 1 раз.
"Дядя Ваня, ти дурак" (с) один фільм родом з СССР. Ваше посилання на закупівлю від КМДА всього лиш відмазка в стилі - хай інші платять/воюють і взагалі, поки хтось з... чогось не зробить, і я нічого не буду робити поки... Типова імпотентна позиція пасіонарія родом із СССР, або більш сучасна зі московії...
У пості нема жодного мого коментаря, тому це все ваші фантазії.
Фантазії, ваше посилання на закупівлю рацій від КМДА.