Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 45134514451545164517 ... 14467>
Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 16:37

Re: Валютний ринок в контексті ДС

reus написав:Могу ошибаться, но после 60-ти имеют право служить только генералы до 65-ти лет.

А адміралів чого кривдите?
7) для військовослужбовців, які проходять військову службу під час особливого періоду, з числа осіб:
рядового, сержантського і старшинського складу, молодшого та старшого офіцерського складу - до 60 років;
вищого офіцерського складу - до 65 років. https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2232-12#Text
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1114 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 16:38

reus

Вы же не думаете что я фантазирую на счет своей службы ?
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 16:45

detroytred написав:
  Denik написав:Але там і роздмухувати нічого не треба. Орківські пабліки сьогодні самі по собі підгорають від просування ЗСУ в бік Кліщіївки.

Так руйнується їх лейтмотив останнього часу --- ЗСУ так просуваються, так просуваються кожного дня, а до Кліщіївки досі не дійшли.
Цікаво що зараз заспівають? Поверніть пригожина))

Учора натрапив на цифри (від наших). По пам'яті, якщо не переплутав: Східне угрупування в них - 180 тис. Найбільше. З них під Бахмутом 50.
Південне наче десь 120. Вже не пам'ятаю. Виходило щось під півмільйона орків в Україні зараз.

Смысл действий на бахмутском направлении, скорее всего, взять под огневой контроль дороги снабжения группировки которая находится внутри Бахмута. Туда залезло большое количество орков и было бы неплохо их немного уничтожить. За всю войну как только начинало пахнуть жаренным кацапы сразу "перегруппировались" и отходили без сильного разгрома.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 16:59

заграница чудотворная. в 2022 инвалид в 2023 на Эверест

ЗМІ: Президент “Київміськбуду” Кушнір, який підкорив Еверест, виїхав з України з довідкою про інвалідність

https://inforesist.org/ua/zmi-prezident-kiivmiskbudu-kushnir-yakij-pidkoriv-everest-viihav-z-ukraini-z-dovidkoyu-pro-invalidnist/

ЗЫ
а сколько он задонатил интересно на армию? на Эверест деньги нашлись то.
это на тему бутиков и ресторанов.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 17:02

Hotab написав:vitaliian ,

знаю, ты бы летал у жены как веник

У чьей? :lol:
Не, и вряд ли посмотрю. Я в свободное время учу англ. А когда совсем не хочется, то смотрю «The last Kingdom “. Злые нравы, злое время. Где-то как сейчас у нас наступает.

Я вас УБЕДИТЕЛЬНО прошу закончить ненужные споры .
Остаться при своем мнении .

Хотабыч - вы умница !
Учитесь, хоть чему то !
....... я за время войны книги не прочитал , времени нет !
Отупел до крайности .Если приезжаю на день -два, голову не поднимаю и в глаза ни кому не смотрю.
Очень бесят прогревающие машины каждую неделю переселенцы с лицами о которые можно цуценят убивать .(причем вопросом , когда победим просто зае......ли )
Агрессия прямо лезет из нутра .
Жаль что и на нашем форуме происходит тоже .
Надо быть чуть терпеливее к друг другу .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 17:09

Schmit написав:
  _Mykola_ написав:flyman
https://novaposhta.ua/zapakuy_nebo/

https://e-com.novapay.ua/charity?trusted=true
"Оплата пройшла успішно
Твій донат 22222 вже полетів 🇺🇦
Оплачено
22222.00грн"

Так само зробити слабо? :roll:

В київські укриття закупили рації на понад 1 млн грн. Таких нема навіть на передовій

"Дядя Ваня, ти дурак" (с) один фільм родом з СССР.

Ваше посилання на закупівлю від КМДА всього лиш відмазка в стилі - хай інші платять/воюють і взагалі, поки хтось з... чогось не зробить, і я нічого не буду робити поки...
Типова імпотентна позиція пасіонарія родом із СССР, або більш сучасна зі московії...

Подивіться детально куди пішов донат, як ці кошти використовуються, яким чином за ці закупівлі потім звітують.

І, пам'ятайте, коли щось долітає, то в цьому є і Ваша вина, що ОСОБИСТО Ви не допомогли покращити ППО і ця ракета/дрон/літак/вертоліт могли б бути додатково збитими, якби Ви витратили на це трохи СВОЇХ грошей.
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 17:25

_Mykola_ написав:
  Schmit написав:
  _Mykola_ написав:flyman
https://novaposhta.ua/zapakuy_nebo/

https://e-com.novapay.ua/charity?trusted=true
"Оплата пройшла успішно
Твій донат 22222 вже полетів 🇺🇦
Оплачено
22222.00грн"

Так само зробити слабо? :roll:

В київські укриття закупили рації на понад 1 млн грн. Таких нема навіть на передовій

Ваше посилання на закупівлю від КМДА всього лиш відмазка в стилі - хай інші платять/воюють і взагалі, поки хтось з... чогось не зробить, і я нічого не буду робити поки...
Типова імпотентна позиція пасіонарія родом із СССР, або більш сучасна зі московії...

Подивіться детально куди пішов донат, як ці кошти використовуються, яким чином за ці закупівлі потім звітують.

І, пам'ятайте, коли щось долітає, то в цьому є і Ваша вина, що ОСОБИСТО Ви не допомогли покращити ППО і ця ракета/дрон/літак/вертоліт могли б бути додатково збитими, якби Ви витратили на це трохи СВОЇХ грошей.

У пості нема жодного мого коментаря, тому це все ваші фантазії.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 17:27

mephala написав:а сколько он задонатил интересно на армию? на Эверест деньги нашлись то.
это на тему бутиков и ресторанов.

А скільки ОСОБИСТО Ви задонатили?

Є фонди, які звітують, і мають документи, про те що, коли і скільки передали ЗСУ, і машини передають не просто, з рук в руки, а через акти прийому-передачі до частини. Кошти які попадають да ПЖ, повністю прослідковуються.

Так як?
Донат ОСОБИСТО від Вас буде? :?:
_Mykola_

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 17:31

холява написав:Хотабыч - вы умница !
Учитесь, хоть чему то !
....... я за время войны книги не прочитал , времени нет !
Отупел до крайности .Если приезжаю на день -два, голову не поднимаю и в глаза ни кому не смотрю.

По англійському, можна використовувати також Duolingo, буде тримати в тонусі хоча б мінімальних занять кожен день. Для українців, наразі, доступний безкоштовно.
Доступний як для мобільного так і для компьютера.
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Сер 05 лип, 2023 17:36, всього редагувалось 1 раз.
_Mykola_

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 17:34

Schmit написав:
  _Mykola_ написав:

У пості нема жодного мого коментаря, тому це все ваші фантазії.

Фантазії, ваше посилання на закупівлю рацій від КМДА.
_Mykola_

Профіль

#<1 ... 45134514451545164517 ... 14467>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Shaman і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор