Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 46634664466546664667 ... 14786>
Повідомлення Додано: Вів 18 лип, 2023 20:32

fler написав:........
  Schmit написав:А ще нам розповідають про більші втрати у москалів - 1:5 чи то 1:7. І це у наступі на заздалегідь підготовлені лінії оборони, по промислово замінованій території, без нормальної авіації.
І віримо ж.

Хто шукає зраду, той її знайде. Про Oryx не чули? :wink:
рф - 11209, of which: destroyed: 7519, damaged: 429, abandoned: 414, captured: 2847
Україна - 3903, of which: destroyed: 2557, damaged: 277, abandoned: 135, captured: 924
https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/a ... pment.html
https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/a ... inian.html

Якщо рф втрачає в рази більше техніки, то мабуть логічно, що вони втрачають в рази більше живої сили? Чи ви думаєтє, що ми їх м'ясом закидуємо (а не вони нас)?

1. Это данные за всё время войны. А Schmit говорит о текущем наступлении.
2. Недавно Вы обвиняли меня в паникёрстве или российских нарративах (уж не помню точно) за данные Oryx. Мнение изменилось?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 18 лип, 2023 20:45

Re: Напад росії і білорусі на Україну

prodigy написав:за 44 днів контрнаступу на окремих малих ділянках просунулись від 3 до 7км

Я думаю, орки пойдут осенью в наступление, такое предчувствие, нагнали много мяса, количество дронов у них увеличилось, всякого советского говна из вооружений полно. На нашей стороне будет то, что обороняться проще, чем наступать.
А вообще вырисовывается статус-кво, у нас и у орков достаточно средств для эффективной обороны, но нет классического трехкратного превосходства для эффективной атаки.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 18 лип, 2023 20:48

prodigy написав:
  sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Буданов из шоу-бизнеса?
Данилов из шоу-бизнеса?

Буданов професійний розвідник. Чмут про нього непогано відзивався. Але часто поводиться як люся.

Буданов так поводиться не з власного бажання (вважаю),
війна триває понад 500 діб і треба свіжий погляд на стан речей(і трошки більше оптимізму), тому що Жданов,Світан, Коваленко вже по 10му колу те саме,
Бутусов бачить тільки недоліки, гарні руські(Каспаров і ко) не мають широкої аудиторії
тому і забирають час у Залужного і Буданова

Залужный высказываться может. Но говорит гораздо аккуратнее и трезвее Буданова.
Начальник ГУР не должен/не может быть таким разговорчивым.
Арестович в такой роли был бы гораздо уместнее. Да и получалось у него, на мой взгляд, лучше.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 18 лип, 2023 20:52

Не берусь судить о её умственных способностях, но она официальное лицо и официальный голос. Так же, как Буданов.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 18 лип, 2023 20:58

ЛАД написав:

Не берусь судить о её умственных способностях, но она официальное лицо и официальный голос. Так же, как Буданов.

всё таки первое место у безумной
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 408 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 18 лип, 2023 20:58

барабашов написав:
  Faceless написав:
  sashaqbl написав:Мені ближчий пуштун, який вивчив українську мову і пішов воювати за Україну, ніж половина хитрожопих земляків, які ниють на форумі. Якщо флер нарожає від нього 8 дітей, то я нічого страшного не бачу.

Стільки дівчат на форумі, а віддуватися лише fler?

Фото в бикини - и мы решим, или Флай, или пуштун и 8ро детей!

Навіщо так ускладнювати?))) Україна не може чекати 8+ років, демографію потрібно відновлювати швидше! Тому беремо у партнерів інкубатор (в якості гумдопомоги) і вирощуємо там за 9 місяців одразу десятки дітей. Технологія вже пройшла всі випробування, тому ніяких ризиків :wink:
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 лип, 2023 21:19

ЛАД написав:
  sashaqbl написав:Ганна Маляр, на мою думку, клінічний ідіот.

Глава разведки максимум, что может рассказывать так это об успешных спецоперациях,и то не уверен, что это надо делать в эфире. Тем более очевидные провалы в прогнозах не приносят ему бонусов.
А Маляр после 40 дней её ежедневных утверждений об успехах у села Клещеевка реально кажется сдвинутой по фазе.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 18 лип, 2023 21:30

Letusrock написав:
  sergey_sryvkin написав:
  Letusrock написав:статтю Зінченка в циклі "Історична Правда"

Яку із сотні?

https://www.istpravda.com.ua/columns/2023/04/21/162605/

Закарпаття голосувало так само, як і Мар'їнка.
А за поточне непорозуміння так взагалі вся країнаЗображення
sergey_sryvkin

Подякував: 634 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 18 лип, 2023 22:54

В мене була надія. Надія , що 24 лютого назавжди змінить наше суспільство. 
Я бачив , як ті, хто «пресував» мій бізнес раніше, брав зброю та йшов на фронт , я бачив, як чиновники прибирали всю бюрократію та підписували всі папірці, щоб наші захисники, як найшвидше отримали допомогу.  
Але я помилився  у мотивах. Я думав, це бажання захистити нашу державність та ми обʼєдналися у спільній меті,  а виявився звичайний страх, страх за своє нікчемне життя , страх втратити своє «місце під сонцем».
Поки цвіт нашої нації гине на фронті, поки активне громадське суспільство рятує  українську ідентичність - внутрішній ворог знищує нашу країну зсередини. 
Цей ворог сидіть у кожному кабінеті держустанов, вони вже нічого не бояться, бо активна громада захищає країну , і вони відчувають свою повну безкарність. Їм все одно чим завершиться війна , в них одна ціль «общипувати  гусака, поки він не здох». 
Я констатую, що наразі ми програємо цю війну. Ми найсміливішим нація, яка зупинила навалу орків - ми найсміливіші глупці…які програли країну.
Я хочу кричати від безвиході, бо не розумію що робити далі.  Ми перетворюємося на націю, нездатну зробити висновки, бо "Україна ніколи не змарнує шансу змарнувати всі шанси".

Олександр Яковенко

і нижче теж від нього, спеціально для любителів виходу на кордони та підписання капітуляцій у москві

Соцмережі дратують міркуваннями про фінальний контур нашої перемоги. Ті, хто стежать за війною з дивана – потроху починають нагадувати футбольних уболівальників. Єдиний можливий сценарій перемоги для них – капітуляція росії. Думаєш у цей момент про те, що вони програмують себе на поразку – адже будь-який інший формат перемоги буде для них недостатнім.

У цій війні ми досі андердог, а тому граємо від оборони. Ми все ще Давид, а не Голіаф, а тому наша війна йде насамперед за збереження державності та суверенітету. А не за парадно-блискавичний вихід на межі 2013 року.
Letusrock

Заблокований
Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 лип, 2023 23:04

sergey_sryvkin написав:Закарпаття голосувало так само, як і Мар'їнка.

знову поширюємо брехню?
згідно статті Марїнка віддала 89% за Якуновича, а Закарпаття тільки 41%, з них переважна частка це голоси зацікавлених чиновників, їх родин, бюджетників, нацменшин та фальсифікації
Letusrock

Заблокований
Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

#<1 ... 46634664466546664667 ... 14786>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей