|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 08 жов, 2023 11:13
flyman написав: Дюрі-бачі написав: flyman написав:чомусь не процитував, бо міняє контекст, нє?
Так якщо ми підемо на домовленості і признаємо, що Крим - це не Україна, а потім перші перетнемо визнані нами кордони суверенної рф?
Ше один: "або здатися, або до останньго українця"? Інших варіантів не існує чорнобілому варіанті бінарного світу, навіть 100500 градацій сірого. Чи пан буде гратися в інтернет троля і придумувати за опонента що він не писав.
вже писали - запропонуйте свій варіант 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1643 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 08 жов, 2023 11:17
Shaman написав:вже писали - запропонуйте свій варіант 
для цього є "партнери"
Востаннє редагувалось flyman в Нед 08 жов, 2023 11:21, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1607 раз.
- Подякували: 2852 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 08 жов, 2023 11:19
Shaman написав:в особистому складі виснаженість, в наявності техніки, яку не встигають розконсервовувати, навіть снаряди вимушені просити в КНДР - транспортне плече бачили?
От це порівняння мені нагадує коли важковаговик із комплекцією як у Валуєва , який скинув із 150 до 120 кг, а мене переконуюють, що він виснажений від дієти. А проти нього Усик який із 90 кг скинув до 60...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 жов, 2023 11:41
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:в особистому складі виснаженість, в наявності техніки, яку не встигають розконсервовувати, навіть снаряди вимушені просити в КНДР - транспортне плече бачили?
От це порівняння мені нагадує коли важковаговик із комплекцією як у Валуєва , який скинув із 150 до 120 кг, а мене переконуюють, що він виснажений від дієти. А проти нього Усик який із 90 кг скинув до 60...
нехай нагадує вам все, що завгодно - але ці аналогії зовсім недоречні... якщо щодо зброї, то на поточний момент я гадаю в нас її більше, ніж було на початок війни, завдяки іноземній допомоги. на відміну від Раші, де Т-55 та Д-44 розконсервують. Раші потрібні мобілізація, але вони чомусь її не проводять - бо може розуміють, що ця підтримка може виявитися не настільки міцною, як вони пишуть. нагадаю, поки що ми їх продавлюємо. не кажу вже про чорноморський флот та дрони на території Раші
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1643 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 08 жов, 2023 11:47
холява написав: Banderlog написав: Shaman написав:й років 5 раша готує ракети, мобілізує, готує чмобиків - а коли їй буде зручно, вона знову нападе. тільки нова навала буде більше. а в нас чергові дороги та шашлики. в житті хтось буде домовлятися з людиною, якщо точно знаєш, що вона кине? звичайно, ні. а тут пропонують. й така дилема - ми маємо виконувати домовленості - а раша кине... мазохізм якийсь, який принесе ще більше жертв...
чому ні? Вічного нема нічого. І вічний мир це казка. Ніхто не мішає нам робити те саме. Будувати ракети готувати чмобіків й кинути їх першими. А за 5р може статись що завгодно мож санції їх додушать, мож путін здохне чи в дряхліючих руках не втримає владу і в них почнеться бардак. все може бути.
Всем Доброе Утро . Здоровья и Удачи ! Хорошего дня и настроения . Я не верю своим глазам . Вы точно из Украины, военнослужащий ? С кем и о чем договариваться , с росией ? Где 70 процентов населения желают нашей смерти и едут толпами убивать наших людей ? Вы точно военнослужащий ВСУ ? Я перестал вам доверять вообще . Я был вчера в госпитале .Работы там хватает , так что можете поговорить о мире среди сослуживцев . А еще лучше напишите лозунги о мире с росией на простыне и идите к ним на переговоры .Думаю они вам достойно ответят .
Со следующим их презом украинцем Кириенко будем договариваться Ну или Костин Андрюша наконец то в свои почти 70 вылезет на свет С Немцовым уже переговоров не получится А Мариуполь из Садового Кольца устраивать и не выйдет, да и не зачем. Лучше конфисковать и продать хотя бы как земельку под новострои А невменяемое население новая версия Соловьёва обработает на "такова линия партии унд правительства" и особо буйных отправят осваивать курортные просторы севера Красноярского края и Иркутской и Магаданской областей
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 жов, 2023 11:52
Почему такие как Виталий Портников никогда не будут у власти в моей стране? Почему такие как Андрей Новак никогда не будут у руководства финансами? Горе от ума, как хорошо ни о чём не думать и не сомневаться, где всё мировоззрение это КВН. Счастливые люди (без сарказма)
Согласно квантовой теории, такие миры существуют)
Востаннє редагувалось Бетон в Нед 08 жов, 2023 11:55, всього редагувалось 1 раз.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 08 жов, 2023 11:55
Shaman написав:наразі раша виснажена набагато більше України,
сколько мы по ним шахедов пуляем и сколько они по нам. Если бы рф истощилась, война бы закончилась глухой обороной с их стороны.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 08 жов, 2023 11:57, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 08 жов, 2023 11:55
Дюрі-бачі написав: Shaman написав:в особистому складі виснаженість, в наявності техніки, яку не встигають розконсервовувати, навіть снаряди вимушені просити в КНДР - транспортне плече бачили?
Для справедливості - Валуєв (213см/147кг) якраз і програв самим маленьким, але вертливим боксерам трохи більше за 95 кг (Чагаєв 185/103, Хей 191/98, Холліфілд 189/97 де-факто, де-юре засудили). А от із здорованями 195-200 на 110-120 кг йому було набагато легше, може тому що ті йшли против нього прямо, але їх габаритів все одно не вистачало. Тому і Україні не можна битися стоячи прямо один напротив одного, бо ресурсів у нас неспіврозмірно менше. А треба всіляко ухилятися, діяти хитрістю, вимотувати супротивника, використовуючи його неповоротливість (довге плече доставки і т.п., прийняття рішень наверху некомпетентними людьми і т.п.)
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 08 жов, 2023 12:03
Banderlog написав:точно. З листопада в минулого року в зсу. Ті що прийдуть в листопаді цього року будуть ще менше схожі на Вас. )І шо ми так здивовані? спочатку були черги в тцк. Зараз тцк пакують в буси і завозять на комісії. Воєнкомів саджають... я не про то що вони також ЗСУ, но чогось продажні як і я. )А про то що взятки їм дають не за те щоб попасти на війну а за те щоб відкосити...)))Це Вас не дивує?) Щодо мене ,то я не пішов в 14му, одпетляв. І в березні 22 не пішов. Я пішов в листопаді , повірив в контрнаступ і в натівські стандарти. Щодо сослуживців, то своїх взглядів не скриваю . Дехто канєшно возмущається, но морду іще не щупали і на суд охфіцерськой честі не визивали. А ще я православний московського патріархату це возмущає сослуживців куди більше, но  корочє, я кращий з тих кого Батьківщина змогла знайти на цю роботу за ці гроші. бачите на яку цинічну й безпринципну тварину ви все бросілі?
Версія про продажність -- не збігається з календарем конвертдепотизму!  У листопаді конвертдепи і далі давали люті прибутки. І потребували регулярного перевивання. І далі можна було “заробляти” як на передовій. Але в глибоких тилах... То героїзм найвищої проби -- покинути в розпалі таке тилове свято життя! Ми, березневі 22р, і близько не стоїмо...  То хіба що у березні-квітні 2023 стало нудно і нецікаво. І занадто “кольорово”. Отих вважатимемо продажними. 
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 08 жов, 2023 12:11
Banderlog написав: sergey_sryvkin написав: Banderlog написав:про припинення вогню. Про позаблоковість. Ну й ще статус мови.
Ви на повному серйозі вважаєте, що москалів хвилює позаблоковість і статус мови?..
ні звичайно. Но це дасть їм змогу зберегти лице. Обявити своєму населенню побєду. вони теж в тупіку і без успіхів за рік ,тільки втрати.
А нам що до цього? Кого хвилює стан москальської пики? Розмовляти взагалі нема про що
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 634 раз.
- Подякували: 671 раз.
-
-
Профіль
-
-
1