Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 52265227522852295230 ... 14847>
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 11:13

flyman написав:
  Дюрі-бачі написав:
  flyman написав:чомусь не процитував, бо міняє контекст, нє?
Так якщо ми підемо на домовленості і признаємо, що Крим - це не Україна, а потім перші перетнемо визнані нами кордони суверенної рф?

Ше один: "або здатися, або до останньго українця"?
Інших варіантів не існує чорнобілому варіанті бінарного світу, навіть 100500 градацій сірого.
Чи пан буде гратися в інтернет троля і придумувати за опонента що він не писав.

вже писали - запропонуйте свій варіант ;)
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1643 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 11:17

хто дєвушку ужінаєт, тот йєйо і танцуєт

Shaman написав:вже писали - запропонуйте свій варіант ;)

для цього є "партнери"
Востаннє редагувалось flyman в Нед 08 жов, 2023 11:21, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1607 раз.
Подякували: 2852 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 11:19

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:в особистому складі виснаженість, в наявності техніки, яку не встигають розконсервовувати, навіть снаряди вимушені просити в КНДР - транспортне плече бачили?

От це порівняння мені нагадує коли важковаговик із комплекцією як у Валуєва , який скинув із 150 до 120 кг, а мене переконуюють, що він виснажений від дієти. А проти нього Усик який із 90 кг скинув до 60...
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 11:41

Дюрі-бачі написав:
  Shaman написав:в особистому складі виснаженість, в наявності техніки, яку не встигають розконсервовувати, навіть снаряди вимушені просити в КНДР - транспортне плече бачили?

От це порівняння мені нагадує коли важковаговик із комплекцією як у Валуєва , який скинув із 150 до 120 кг, а мене переконуюють, що він виснажений від дієти. А проти нього Усик який із 90 кг скинув до 60...

нехай нагадує вам все, що завгодно - але ці аналогії зовсім недоречні...

якщо щодо зброї, то на поточний момент я гадаю в нас її більше, ніж було на початок війни, завдяки іноземній допомоги. на відміну від Раші, де Т-55 та Д-44 розконсервують.

Раші потрібні мобілізація, але вони чомусь її не проводять - бо може розуміють, що ця підтримка може виявитися не настільки міцною, як вони пишуть.

нагадаю, поки що ми їх продавлюємо. не кажу вже про чорноморський флот та дрони на території Раші
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1643 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 11:47

холява написав:
  Banderlog написав:
  Shaman написав:
й років 5 раша готує ракети, мобілізує, готує чмобиків - а коли їй буде зручно, вона знову нападе. тільки нова навала буде більше. а в нас чергові дороги та шашлики.

в житті хтось буде домовлятися з людиною, якщо точно знаєш, що вона кине? звичайно, ні. а тут пропонують. й така дилема - ми маємо виконувати домовленості - а раша кине... мазохізм якийсь, який принесе ще більше жертв...
чому ні? Вічного нема нічого. І вічний мир це казка. Ніхто не мішає нам робити те саме. Будувати ракети готувати чмобіків й кинути їх першими. А за 5р може статись що завгодно мож санції їх додушать, мож путін здохне чи в дряхліючих руках не втримає владу і в них почнеться бардак. все може бути.

Всем Доброе Утро .
Здоровья и Удачи !
Хорошего дня и настроения .

Я не верю своим глазам . Вы точно из Украины, военнослужащий ?
С кем и о чем договариваться , с росией ? Где 70 процентов населения желают нашей смерти и едут толпами убивать наших людей ?
Вы точно военнослужащий ВСУ ?
Я перестал вам доверять вообще .

Я был вчера в госпитале .Работы там хватает , так что можете поговорить о мире среди сослуживцев .
А еще лучше напишите лозунги о мире с росией на простыне и идите к ним на переговоры .Думаю они вам достойно ответят .

Со следующим их презом украинцем Кириенко будем договариваться
Ну или Костин Андрюша наконец то в свои почти 70 вылезет на свет
С Немцовым уже переговоров не получится
А Мариуполь из Садового Кольца устраивать и не выйдет, да и не зачем.
Лучше конфисковать и продать хотя бы как земельку под новострои
А невменяемое население новая версия Соловьёва обработает на "такова линия партии унд правительства" и особо буйных отправят осваивать курортные просторы севера Красноярского края и Иркутской и Магаданской областей
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 11:52

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Почему такие как Виталий Портников никогда не будут у власти в моей стране? Почему такие как Андрей Новак никогда не будут у руководства финансами? Горе от ума, как хорошо ни о чём не думать и не сомневаться, где всё мировоззрение это КВН. Счастливые люди (без сарказма)

Согласно квантовой теории, такие миры существуют)
Востаннє редагувалось Бетон в Нед 08 жов, 2023 11:55, всього редагувалось 1 раз.
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 11:55

Shaman написав:наразі раша виснажена набагато більше України,
сколько мы по ним шахедов пуляем и сколько они по нам. Если бы рф истощилась, война бы закончилась глухой обороной с их стороны.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 08 жов, 2023 11:57, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 11:55

Дюрі-бачі написав:

Для справедливості - Валуєв (213см/147кг) якраз і програв самим маленьким, але вертливим боксерам трохи більше за 95 кг (Чагаєв 185/103, Хей 191/98, Холліфілд 189/97 де-факто, де-юре засудили). А от із здорованями 195-200 на 110-120 кг йому було набагато легше, може тому що ті йшли против нього прямо, але їх габаритів все одно не вистачало. Тому і Україні не можна битися стоячи прямо один напротив одного, бо ресурсів у нас неспіврозмірно менше. А треба всіляко ухилятися, діяти хитрістю, вимотувати супротивника, використовуючи його неповоротливість (довге плече доставки і т.п., прийняття рішень наверху некомпетентними людьми і т.п.)
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 12:03

Banderlog написав:
точно. З листопада в минулого року в зсу. Ті що прийдуть в листопаді цього року будуть ще менше схожі на Вас. )І шо ми так здивовані? спочатку були черги в тцк. Зараз тцк пакують в буси і завозять на комісії. Воєнкомів саджають... я не про то що вони також ЗСУ, но чогось продажні як і я. )А про то що взятки їм дають не за те щоб попасти на війну а за те щоб відкосити...)))Це Вас не дивує?) Щодо мене ,то я не пішов в 14му, одпетляв. І в березні 22 не пішов. Я пішов в листопаді , повірив в контрнаступ і в натівські стандарти. Щодо сослуживців, то своїх взглядів не скриваю . Дехто канєшно возмущається, но морду іще не щупали і на суд охфіцерськой честі не визивали. А ще я православний московського патріархату це возмущає сослуживців куди більше, но :lol: корочє, я кращий з тих кого Батьківщина змогла знайти на цю роботу за ці гроші. бачите на яку цинічну й безпринципну тварину ви все бросілі?

Версія про продажність -- не збігається з календарем конвертдепотизму! :)

У листопаді конвертдепи і далі давали люті прибутки. І потребували регулярного перевивання.
І далі можна було “заробляти” як на передовій. Але в глибоких тилах...
То героїзм найвищої проби -- покинути в розпалі таке тилове свято життя! Ми, березневі 22р, і близько не стоїмо... :)

То хіба що у березні-квітні 2023 стало нудно і нецікаво. І занадто “кольорово”.
Отих вважатимемо продажними. :)
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 08 жов, 2023 12:11

Banderlog написав:
  sergey_sryvkin написав:
  Banderlog написав:про припинення вогню. Про позаблоковість. Ну й ще статус мови.

Ви на повному серйозі вважаєте, що москалів хвилює позаблоковість і статус мови?..
ні звичайно. Но це дасть їм змогу зберегти лице. Обявити своєму населенню побєду. вони теж в тупіку і без успіхів за рік ,тільки втрати.

А нам що до цього? Кого хвилює стан москальської пики?
Розмовляти взагалі нема про що
sergey_sryvkin

Подякував: 634 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 52265227522852295230 ... 14847>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему