zzz007 написав:Щось затихла хвиля з "поганими" $ купюрами. Чи вже без різниці? Як по регіонам, бо у нас і так не дуже це було актуально.
15 грн за обмін білий на синій. Я думаю потроху йде оновлення парку купюр на руках.
а 100 грн не хочете? у нас, в задрюпіскі, це ось така такса бо 15 грн на 100 баксів - це халява, а де така такса? мабуть в Київі? Авзагалі: не вірю. Ви або школяр, або той ще троль. Бо ніхто не буде заморочуватися міняти сині на білі доляри за 15 грню Ви що, знущаєтеся? Такса: за обмін 100 синіх на 100 білих: 100 грн. Ось так, батєнька, чи школяр, хто ти там
Дюрі-бачі написав:Ви щось передчасно панікуєте. ЗВР ще не порожній. Та й допомога поки не відмінена, а просто відкладена на кілька місяців. А от Пишного треба б як мінімум судити за завдання державі мільярдних збитків і підриву виконання бюджету.
Та да))) я тоже думаю, что до марта можно не париться )
Наслухались Игоря Алексєєвича (тільки він таке писав, що потрібно здавати ввечері, а зранку бігти до банку), тут вже один також писав, що здав ввечері синій по 37.75 і переночував з грн.
Shaman написав:але я недаремно питав, як проходять торги.
НБУ ще може вранці виставити свої 90 млн дол по курсу на вчора. а може вже під кінець сесії, й по курсу, який був максимальний на сьогодні - що він й робить останнім часом. й йде повільний девал
Что-то я не припоминаю, чтобы кто-то отвечал на Ваш вопрос, что НБУ выставляет что-то под конец сессии. О времени интервенций речь вообще не шла. Ответили только, что НБУ вообще ничего не выставляет, а удовлетворяет заявки покупателей. Никто торги на самотек не бросает. Все графики показывают, что к середине сессии движение обычно уже останавливается. Для остановки нужно время. Начинает интервенции НБУ уже со старта, с разной степенью интенсивности. Перекос на рынке таков, что решение проводить интервенции под конец сессии приведет к росту на пару гривен за день.
Proofy написав:на 40 уже будет паника, пенсионеры будут конвертировать даже свою пенсию, как это было на веселых давних горках
Так в цьому й суть, щоб 2 рази заробити на панікерах: коли конвертують в долар і коли його потім здають. Тільки для нормального наповнення бюджету от цей пік курсу мав бути десь в листопаді, а в нас там влаштували обвал курсу.
тому зробили ревал коли чекали всі девал, а як інакше заробиш невеличку добавку до пенсії
Дюрі-бачі написав:Робимо ставки: коли НБУ здогадається відкотити валютні послаблення (продаж в касі, 50к) чи й тут будуть діяти в "непередбачуваних" інтересах?
для чого, щоб готівковий курс пішов на саморозігрів і був на пару гривень вище офіційного?