Да, самое главное, я не много занимаюсь другими вопросами, но ЗНШ и дронщики передают искренние уважение форумчанину _Mykola_ за все новые дроны. Снимаю шляпу в знак уважения.
fox767676 написав:Не пам'ятаю щоб ЄС висувала ініціативи по бронюванню
1 В кожній партії є свій Гончаренко Правда ЄС- повезло , в них крило популістів очолює Гончаренко а слугам що казати про свою безуглу/арахамію? 2 Чого ти в совковій манері пробуєш знайти в чужому оці соломинку- не помічаючи колоди в своєму.... Зеленський+Слуга Народу має 100% влади? Має більшість в Парламенті Має свого Премєра і Голову ВР Зеленський призначив голову СБУ і ЗСУ...
То чого ви чекаєте Чого у вас невістка всралась?
тихіше, дядя, з тобою по-доброму розмовляли, поки що ти вже нісенітниць понаписував достатньо, і я тобі ще глобально не дорікав через місяць-два побачимо хто за що у Раді, тоді вже зарубимось
Hotab написав:Кто знает. Может долярчик на ваши деньги за 200к останется))
Я - ні! Але може з 5-10% з усіх побратимів - хтось, та й залишиться))
За 200к у нас останется минимум половина личного состава. Вернитесь в реальность. 200к это реальные деньги за которые мужик ответственный за свою женщину и детей должен пахать и рисковать. Я жене и сыну в марте на акциях купил шесть пар кроссовок, причем не напрягаясь. У нас большинство в зоне БД не адекватно понимают цены в магазинах, на ценники никто не смотрит. Я плохо ориентируюсь сколько стоит еда, алкоголь, цена ЖКХ, что-то сказали, я что-то заплатил. Многие не захотят поменяться на 20к спокойного дохода, нищего дохода.
1. Вам там може і так будуть платити... - а нам вже більше року платять "за виїзд на вогневу".(а це виходить переважно 16-18днів. Дуже рідко буває 20-22дня) Тож, відповідно і сума/премія буде НЕ далеко втікати, яка була в 2022р
І я зараз готовий в умовному атб працювати за 15К/міс, зате: 1. Бути вдома і кожен день бачити своїх дітей! 2. Приїзджати вгості до своїх батьків! 3. Спати вдома з дружиною! 4. Мати вихідні дні! Та цей список плюшок можна продовжувати і продовжувати!
Ну і найголовніше: - далеко не так сильно ризикувати своїм життям і здоров'ям, як у рідному Львові!
Можливо. Але за умови, що ви перед цим навчаєтесь на поліцая. Або на пожежного. Віталя на тилового прапора, якого він хоче на передову. Але щось я підозрюю з вас ніхто не хоче вставати з дивану. Хочеться «нахабних жирних тиловиків» відправити, а заміну їм - зась!
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 26 бер, 2024 23:12, всього редагувалось 1 раз.
Можливо. Але за умови, що ви перед цим навчаєтесь на поліцая. Або на пожежного. Віталя на тилового прапора, якого він хоче на передову. Але щось я підозрюю з вас ніхто не хоче вставати з дивану. Хочеться «нахабних жирних тиловиків» відправити, а заміну їм - зась!
тю. я за. кошмарити я вмію. ПДР знаю краще. а що ще треба зараз треную дівчину. ставлю тягу. звільнилась з органів, власне ми так і познайомились, вона спробувала мене покошмарити біля жк славутич, але не хватило досвіду)) молода ще. ой, стільки цікавого розповіла