Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1023910240102411024210243 ... 11207>

На Вашу думку, скільки ще триватиме війна в Україні?

Напад росії і білорусі на Україну 5.5 5 95
до кінця 2024 року
17%
16
до квітня 2025 року
6%
6
до липня 2025 року
5%
5
до жовтня 2025 року
4%
4
до кінця 2025 року
14%
13
до липня 2026 року
4%
4
до кінця 2026 року
5%
5
йтиме до 2027 чи довше
44%
42
Всього голосів : 95
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 20:53

АндрейМ написав:
  Hotab написав:Просто «сладкий». Але ж він тут такий не один на форумі. Просто найяскравіший.

Дякую за увагу. Мушу Вас розчарувати, але, хоч я для Вас і "солодкий" і "найяскравіший", я вже 26 років щасливий у шлюбі і відповісти Вам взаємністю не можу.

про що ви продовжуєте сперечатись?
я згоден щоб за вас воювала ваша теж щаслива дружина. )
Які ще питання?
За ваші конституційні права? Так я лічно конституцію не читав і мені плювати на Ваші права)
я думаю що закон не достатньо жорсткий і потрібно законодавчо дозволити тцк приміняти силові способи доставки ухилянтів.
Або покласти обовязки по відлову на поліцію. Можно іще дозволити бойовим частинам самим проводити мобілізацію.
Якщо дівчата будуть з дитинства займатись спортом вони фізично будуть спортивними дівчатами. Од спорту вони чоловіками не стануть. я провіряв. )
Banderlog

Подякував: 107 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 20:56

tester7336 написав:
  Banderlog написав: уніжає не стать, а ідея мірятись з жінками піпіськами)

ну це вони захотіли мірятись розкочегаривши тему рівності )))
то дурне. Хто вам сказав що вони хотять рівності?
Жінки хотять сидіть в гаремі на подушках і їсти рахат лукум)
Banderlog

Подякував: 107 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 21:01

Banderlog написав:Припущення, що залужний конкурент зеленського не підтвердилось. Вони грають командно.

хоч до когось дійшло
Востаннє редагувалось flyman в Нед 06 жов, 2024 21:02, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1592 раз.
Подякували: 2799 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 21:02

tester7336 написав:
  budivelnik написав:По твоєму 1 млн податків/донатів сплачених мною за кожен рік війни йде виключно в кишені чиновників?
ну во первых мы знаем как ты считаешь налоги. про ндс наслушались.
Кого гребе твоє враження?
1 Я називаю цифри не розраховані..а СПЛАЧЕНІ з мого рахунку+рахунок сина в напрямку Бюджет+Волонтери
2 Люмпени а-ля ти, яким всі винні і які вважають що ПДВ платять вони - питання на засипку
От я купую шину в ЗСУ наприклад за 12000, там стоїть ціна з ПДВ....
То мені скільки написати що я задонатив? 12000 чи 12000+ПДВ
Розберешся з питання- тоді й повертайся
  tester7336 написав:а во вторых - таки да. твоих налогов хватает только на чиновников.
если бы нам не давал запад - то война была бы уже на хребте карпат.
1 Мантра про те що ВСІ ПОДАТКИ розкрадаються - притаманн злодіям, які своє небажання сплачувати податки приховують під аргументацією що все розкрадається
2 Навіть такий совок як харківський пенсіонер - а й той стверджує що в Бюджеті на ЗСУ виділено 59 млрд доларі і це КРІМ витрат на озброєння.
Солдатам в ЗСУ виплачують все, хай з затримками але виплачують
То з яких сум крадуть чиновники , якщо сума яку отримують тільки ЗСУ більша на 20% від всіх податкових надходженнь?
3 Крім витрат на ЗСУ є ще 40 млрд доларів(які дає нам Захід) на цивільну інфраструктуру(освіта+Пенсійний і так далі)
budivelnik

Подякував: 288 раз.
Подякували: 2977 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 21:05

fox767676 написав:Трохи спекуляцій про "по Дніпру"

Це ще по плану Чаплиги річної давності - Ната в радіусі дії радарів, тобто 450 км від зах. кордону, що приблизно "по-Дніпру", а ЛБ - "демілітиризована зона", одна під Україною, інша під РФ по ЛБЗ?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 21:37

Re: Напад росії і білорусі на Україну

flyman написав:а ЛБ - "демілітиризована зона", одна під Україною, інша під РФ по ЛБЗ?

хз
ні про які демілітарізовані зони там не йшлося
навпаки, вочевидь, доведеться вкладатися щонайменш фортифікаію лівобережжя. можливо без далекобійних ракет там.
якщо це буде якось інституційно закріплено, то якісь тер-адміністративні зміни, зниження податків на лівобережжі, вільні економічні зони, щоб втримати людей і бізнес там
fox767676

Подякував: 327 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 21:45

Wirująświatła написав:
  АндрейМ написав:Я не могу понять какой закон требует от украинок рожать?
Закон не может это требовать
А чому б, власне, цього не зробити вимогою закону? От що принципово перешкоджає? Я розумів би, коли б свобода волі, свобода вибору і таке інше. А коли половину населення можна примушувати робити те, що вони не хочуть (причому, зауважте, це ж не з війною почалось), то чому іншу половину також не примусити? А якщо ні, но внести до бюджету суму на утримання однієї дитини, що залишилася без батьківської опіки. Таке собі економічне бронювання.
M-Audio

Подякував: 616 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 21:46

fox767676 написав:
  flyman написав:а ЛБ - "демілітиризована зона", одна під Україною, інша під РФ по ЛБЗ?

хз
ні про які демілітарізовані зони там не йшлося
навпаки, вочевидь, доведеться вкладатися щонайменш фортифікаію лівобережжя. можливо без далекобійних ракет там.
якщо це буде якось інституційно закріплено, то якісь тер-адміністративні зміни, зниження податків на лівобережжі, вільні економічні зони, щоб втримати людей і бізнес там

там буде "обмежений контингент"
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 21:48

АндрейМ написав:
  Hotab написав:Просто «сладкий». Але ж він тут такий не один на форумі. Просто найяскравіший.

Дякую за увагу. Мушу Вас розчарувати, але, хоч я для Вас і "солодкий" і "найяскравіший", я вже 26 років щасливий у шлюбі і відповісти Вам взаємністю не можу.

Ви нагадуєте мені латентних геїв, які є найбільшими гомофобами. Я не соромлюсь писати те, що Ви думаєте, але боїтесь написати. Ви воювати не підете. Ви чекаєте закону, рука якого до Вас ніколи не добереться. Ви - сцикун, який видає з себе "справжнього" чоловіка. Я бачив справжніх чоловіків у перші дні війни. Вони поверталися в Україну с теплих Європ, щоб Україну захищати. Вони не чекали поки їх призвуть.

Wirująświatła написав: пол сам по себе никого не унижает, унижают поступки. Гендерного равенства не может быть по другой причине, мужик не может родить. А ребенок как не крути обуза. То есть женщина должна планировать свою жизнь с учётом планирования или наличия детей. А не соревноваться с мужиком в карьерном росте и доходах. Когда говорят про равенство, чаще всего это означает даму чайлд фри. Такое тоже имеет право на жизнь, но для общества это равенство минус.

"Родить" не означает воспитать и поставить на ноги. Можно родить, заниматься карьерой, а муж/партнер занимается ребенком, но это сложно для понимания украинскими мужчинами, для которых ребенок - "обуза" для женщины, а они - свободны и независимы.

Banderlog написав: уніжає не стать, а ідея мірятись з жінками піпіськами)

А Ви з чоловіками міряєтесь піськами? Це як мірятись зростом або кольором очей. Як можна мірятись з жінками тим, чого у них немає? Якщо дівчата з дитинства будуть займатися спортом, вони фізично мало чим відрізнятимуться від хлопців. Статевий диморфізм у нашого виду тварин - незначний. Просто, українських дівчат привчили, що вони - тендітні, а хлопців, що вони - брутальні, і все. "Піськи" тут ні до чого, але Ви міряйтесь піпіськами. Тут що кому природа дала.

ЛАД написав:Нет там никакого противоречия и КС не нужен. Нужно просто правильное понимание. Но не мне этим заниматься. Это должны объяснять ещё в школе.

Правильно понимание чего? Того, что надо быть готовым умереть за непонятно что?

ЛАД написав:Вы знаете, я НЕ хочу, чтобы МНЕ кто-то защитил родину. Защитите её СЕБЕ. А насчёт того, что я "не иду защищать страну", объяснять не буду. Если вы этого не понимаете сами, то объяснять бесполезно. Просто вспомните эти свои слова через ... "n" лет (не знаю сколько вам сейчас), короче, когда вам будет 70+.

Ну, Вы же писали, что не хотите терять Родину, то есть, кто-то должен ее Вам защитить. А что делать тем, кто просто хочет жить? Неважно где. В государстве, в котором есть нормальная армия, которого бояться и на которое не нападут.

ЛАД написав:Интересно, от безногого калеки вы тоже такого потребуете? "Все так все".

А женщины, депутаты, судьи, министры - калеки? Просто интересуюсь.

ЛАД написав:Но вообще у вас какие-то искажённые представления о равноправии. Даже в Союзе, когда говорили о полном равноправии при коммунизме лозунг был: "От каждого по способностям, каждому по потребностям". Вы не можете потребовать от средней женщины выполнения тех же физических нормативов, что от среднего мужчины. Точнее, потребовать-то вы можете, но природа этого не предусмотрела. Так же, как вы не можете потребовать от мужчины способности рожать - бесполезно. При всём вашем желании "равноправия".

Простите, но особенности репродуктивной системы никак не связаны со способностями. Каким образом равноправие связано с биологией? И причем тут "рожать"? Я не требую ни от кого "рожать". Пусть не рожают. Я не могу понять какой закон требует от украинок рожать? По-моему, они живут своими жизнями.

Я лично знаю десятки девушек из пауэрлифтинга, которые сделают тут почти всех физически. При желании, любую женщину можно натаскать как среднестатистического мужика. А такие доходяги, как большинство в 50 лет будут, вообще, сосать
Бетон

Подякував: 113 раз.
Подякували: 281 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 21:49

M-Audio написав:
  Wirująświatła написав:
  АндрейМ написав:Я не могу понять какой закон требует от украинок рожать?
Закон не может это требовать
А чому б, власне, цього не зробити вимогою закону? От що принципово перешкоджає? Я розумів би, коли б свобода волі, свобода вибору і таке інше. А коли половину населення можна примушувати робити те, що вони не хочуть (причому, зауважте, це ж не з війною почалось), то чому іншу половину також не примусити? А якщо ні, но внести до бюджету суму на утримання однієї дитини, що залишилася без батьківської опіки. Таке собі економічне бронювання.

хороший вопрос. Не хотят рожать именно богатые, у них и без детей жизнь весёлая. Те кто победнее рожали бы с удовольствием, но роды памперсы, детское питание и всё остальное им не по карману. Думаю в этом разгадка. Платили бы за каждого ребенка 10 куе, рожали бы по 5 шт в год.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 06 жов, 2024 21:51, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2419 раз.
Подякували: 3398 раз.

Профіль

3
  #<1 ... 1023910240102411024210243 ... 11207>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Ana, ЛАД і 3 гостей