Олімпіади та освіта форумчан

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум Освіта в Україні та світі. Обговорюються питання освіти: куди піти вчитися на фінансові спеціальності, ліцеї, коледжі, вузи, а також обговорення тренінгів, семінарів та курсів, навчання, MBA, друга фінансова освіта.
  #<1 ... 678910 ... 29>
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 19:24

ЛАД написав:Не понял. Как вы попали на областную, если "не отримали ніякого місця"? Какое-то, всё же заняли, пусть не первые три.

Ліцей йшов на обласну "без місця". Нас було троє з ліцею. Я не знаю як це працювало тоді. Напевно в ліцею були квоти якісь. Я ж кажу - профанація.
На наступний рік я взагалі на обласну вже не ходив, відразу на республіканську(як переможець в попередньому році).
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 19:28

Wirująświatła написав:
  tester7336 написав:у вас есть ценные знания которые двинули человечество вперед?
есть. но не об этом ветка. пишите в лс. пообщаемся. Не хочу превращать ветку в диалог двух форумчан. И да я не говорил что "любые знания могут двинуть человечество вперед". В каждый конкретный момент есть проблемы, которые не позволяют человечеству двигаться дальше. Знания устраняющие эти проблемы и двигают человечество.
Не треба нікого рухати в ГЛОБАЛЬНОМУ масштабі..по тій простій причині , що можете зрушити не тих і не туди....
Спробуйте простіше..
Рухайте себе і сімю..- якщо правильно визначили напрямок і зусилля- зробили собі краще ніж іншим
якщо не правильно -погіршили тільки свої можливості....

І якщо так будуть робити і інші-сформується загальний вектор руху до КРАЩОГО....
От це і буде ГЛОБАЛЬНИМ МАСШТАБОМ...

Тобто
якщо робите все так само як і ті хто вас оточує - разом рухаєтесь туди куди хотіли.. і по великому рахунку навіть якщо трошки пішли не туди або не так швидко - не страшно, адже РОБИЛИ ТЕ ЩО САМІ ХОТІЛИ..

а якщо я почну ЗМУШУВАТИ ВСІХ рухатись по тому ж алгоритму що йшов я.. - то навряд чи програш 30 років життя з виграшом десятка мільйонів гривень - ГЛОБАЛЬНО УСІМ ПІДІЙДЕ.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 19:40

ЛАД написав:
  andrijk777 написав:.......... Але ми з тим однокласником рішали задачі "на пару", тобто у нас були "подібні" роботи......
А так можно было?
В моё время следили очень строго.

Можна. На республіканській було строго. На обласній можна було. Рівень Харкова не рівень мого міста. :D
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 19:40

Wirująświatła написав:
  ЛАД написав:Там с самого начала разговора было абсолютное неуважение к знаниям
когда вы называете психологию не наукой это глубокое уважение к знаниям. А тут неуважение к плановым олимпиадам = неуважению к знаниям.

Я вам говорил что вы двуличный? Ваше мнение легко меняется на противоположное когда вам это выгодно. Знания вы уважаете но психология и медицина не наука. Так собрался кружок самозванцев и нафантазировал протоколы.

Какое-то детство.
Никто, и я в том числе, не считает наукой работу художника, композитора, артиста. И признАю Бетховена или Рафаэля великими творцами.
Я глубоко уважаю хороших врачей. И то, что я не считаю сегодняшнюю медицину наукой (на мой взгляд, пока не дотягивает) никак не уменьшает моё уважение.
Управление предприятием тоже не наука. Но это не значит, что хороший, талантливый управленец не заслуживает уважения.
А школьные пробелы не позволяют вам понять, что определение "двуличный" в данном случае никак не подходит. Тут нет никакого изменения "мнения на противоположное".
Если вам просто захотелось "культурно" оскорбить меня, то явно неудачно.
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 19:42

andrijk777 написав:Чому переможці олімпіад/медалісти не дуже успішні в житті? - пояснення дуже просте. Для успішності в житті потрібні зовсім інші навички/знання/вміння/риси характеру ніж для перемоги на олімпіаді. Наприклад в житті дуже важливі(я думаю найважливіші) соціальні навички - спілкування, вміння подобатись людям, харизма і т.д.
Реально я не бачив досліджень відсотка успішності серед медалістів і не медалістів...
Тому обдумайте таке
1 Успіху в першому поколінні досягає приблизно кожен 20...5% від населення
2 Так як медалістів 1% , то визначити в якій групі вищий відсоток успішності (кожен двадцятий) дуже складно ...
Адже якщо група не медалістів займає 99% і в ній 20 успішних осіб
А в групі медалістів яка займає 1% - 1 успішна особа
То візуально буде виглядати ща серед немедалістів успішних в 20 разів більше
А реально медалісти в 5 разів успішніші...

Це зрозуміло?
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 19:47

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:Не понял. Как вы попали на областную, если "не отримали ніякого місця"? Какое-то, всё же заняли, пусть не первые три.

Ліцей йшов на обласну "без місця". Нас було троє з ліцею. Я не знаю як це працювало тоді. Напевно в ліцею були квоти якісь. Я ж кажу - профанація.
На наступний рік я взагалі на обласну вже не ходив, відразу на республіканську(як переможець в попередньому році).

Если для лицея были какие-то преференции, то это всё же не профанация.
Какой-то смысл в этом есть.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 19:51

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:
  andrijk777 написав:.......... Але ми з тим однокласником рішали задачі "на пару", тобто у нас були "подібні" роботи......
А так можно было?
В моё время следили очень строго.

Можна. На республіканській було строго. На обласній можна було. Рівень Харкова не рівень мого міста. :D

У нас даже на районной нельзя было.
Но это может быть не за счёт разницы городов, а за счёт разницы времени.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 20:05

ЛАД написав:Я глубоко уважаю хороших врачей. И то, что я не считаю сегодняшнюю медицину наукой (на мой взгляд, пока не дотягивает) никак не уменьшает моё уважение
а то что я не уважаю олимпиады плановые ради галочки это 100% неуважение к наукам. И не детство. Я правильно понял?
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 20:10

budivelnik написав:
  andrijk777 написав:Чому переможці олімпіад/медалісти не дуже успішні в житті? - пояснення дуже просте. Для успішності в житті потрібні зовсім інші навички/знання/вміння/риси характеру ніж для перемоги на олімпіаді. Наприклад в житті дуже важливі(я думаю найважливіші) соціальні навички - спілкування, вміння подобатись людям, харизма і т.д.
Реально я не бачив досліджень відсотка успішності серед медалістів і не медалістів...
Тому обдумайте таке
1 Успіху в першому поколінні досягає приблизно кожен 20...5% від населення
2 Так як медалістів 1% , то визначити в якій групі вищий відсоток успішності (кожен двадцятий) дуже складно ...
Адже якщо група не медалістів займає 99% і в ній 20 успішних осіб
А в групі медалістів яка займає 1% - 1 успішна особа
То візуально буде виглядати ща серед немедалістів успішних в 20 разів більше
А реально медалісти в 5 разів успішніші...

Це зрозуміло?

Логіка зрозуміла. Але без реальної статистики це все "зі стелі".
Але я і не сумнівають що медалісти в середньому більш успішніші ніж не медалісти. :D
Було б дуже смішно якби це було не так.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2024 20:17

Wirująświatła написав:о вспомнил, на английском нам учительница так и сказала в планах викторина на знания об Англии, раздала нам вопросы с ответами которые мы должны были выучить.

ти думаєш що на обласних/респ. олімпіадах було те ж саме? ))
sergey_stasyuk555

Заблокований
Подякував: 36 раз.
Подякували: 34 раз.
Попередження: 1

Профіль

#<1 ... 678910 ... 29>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему