konstantin kirovograd написав:Kate0000 Безос это понторез-если сказал А то говори и Б. Если ездишь на машине за тысячу бачей то жри мивину и одевайся в дешевое....что-то за ним этого не замечается-я думаю он за один присест сьедает делекатесов как сотни степендей студента который может позволить себе аккорд как у безуса
За свої хто що хоче, то і їсть.
Чорний смокінг і сумка Dior: у мережі порахували вартість луку дружини Усика на його поєдинку проти Ф’юрі
офіцерський склад Сил оборони "майже не воює". Ба більше, за законом офіцера не можна призначити на посаду нижче, ніж він обіймає.
"Тому ми маємо результат того, що у нас на передовій в більшості воюють мобілізовані, які до повномасштабного вторгнення взагалі не мали жодного відношення до армії", – зазначила Анна Скороход.
Власне виправлення цієї норми статутів 200+х-річної давності, яка була дивною та нелогічною навіть для РККА СС, а прийнята схоже ще в РІ часів петра першого (де була справді логічною та доречною) - дозволить повноцінно задіяти наявні ~150к вже підготовленого та навченого мобрезерву впенсів.
так это логично. гибнет на войне в основном младший офицерский состав - летехи ну максимум капитаны. все кто старше они уже относительно в безопасности. а как раз пенсы это все старше по званию чем капитаны. а вот пиджачники все в основном летехи. потому и выходит что основные потери офицеров там где пиджачники на смену приходят. а там где воен пенсы должны заменять там потери не большие.
ми вже зрозуміли - думаєш лише про себе, а інші тобі до одного місця... розповсюджена позиція...
а з приводу домовлятися - так ніхто не пропонує, зніми рожеві окуляри, пропонують здатися.
а з приводу домовлятись - треба домовлятись! Поки нам союзники пропонують. І не забороняти переговори! І не писати вибори не на часі. Цю владу вже прийшов час переобирати і не тому шо вони якісь особєнні корупціонери, а тому що змінність влади і вибори це базовий принцип демократії. Даж путін проводить вибори! Я не за капітуляцію я за перемогу! Пора вже дєнь побєди назначити. За мене ви правильно зрозуміли. Ми живем в капіталістичній демократичній державі воно якби само собою понятно, що кожен сам за себе і кожному своє. В нас навіть на 500 грн так й написано- кожному своє! "Нерівна усім рівність". Ллються із різних трубок різні струмені у різні посудини, що стоять довкола фонтана. Менша посудина має менше. Однак у тому дорівнює більшій, що однаково повна. І що глупіше, ніж рівна рівність, яку дурні надаремно намагаються запровадити у світі? Яке глупе все те, що противне блаженній натурі..." в нас же все за гроші. Нема в мене шото мотівації. мене якось 2,5 т долярчиків в місяць перестали стимулювати... мало. Ні, я понімаю ,що ти напишеш як колись Успіху,- ой ти вже звик тратить... тебе жінка з тещей виженуть. Тіко я сам в себе. і сам єслі шо вижену жінку з малолітніми дітятями І не надо мені давить на совість, мені за совість не доплачують) Є правда, щирі патріоти які готові до останньої верби хоть з однією лопатою. Вони з ганьбою жити не будуть, куля в лоб то куля в лоба. Но брешуть в нас, що куляба з лопатою в америці викладає, кролик кулявлоб десь на брайтоні глечик з золотом пряче під флагом з веселкою, залізний маршал приболів і поїхав послом в лондон... Ті да, ті переживають за народ. А я мєркантільна сволоч, з громадянством євросоюзу))) убд я вже отримав , разом зі знижкою на комуналь, безплатними поїздками в трамваї і знижкою на карусєльки... в сільраді села ,звідки я родом вже почепили мій потрет під надпіссю герої нашого села. Тепер будуть на дєнь побєди мене пріглашати в школу на патріотєчєське виховання малих й прищавих буковинців. Чим ти мене іще хочеш купити? Талонами на зємлянічне варення? https://youtu.be/IQk2oQFm-2M?si=OEPFgb950vqoMK6H
ну вы же не уточняли что они имеют ввиду под украинским народом. они на секундочку вообще отрицают существование украинцев. так что действительно не возможно воевать с тем чего нет.
По их утверждениям нет украинцев, а есть то ли распропагандированные русские, то ли русские под властью нацистов. По такой логике они воюют с счастью собственного народа.
Господар Вельзевула написав:мы тут толпой в Буковель в начале января собрались, а у одного моего товарища никаких доков нет. Человек уже волком воет,три года безвылазно сидеть. Из вариантов- одеть его женщиной или спрятать в багажнике под баулами -ну все такое себе. Щас же все в доки упирается, будь ты хоть безногий. В первые пару лет нормальный кейс был повязка на ноге и костыли.
але наразі неуточнені, а тим більше якщо "доков нет" - право на бронювання втратили.
detroytred написав:........... Нюанс лише в тому, що він на себе оті речі не приміряє. Розмова між двома командирами: З 1ч.08хв. по 1ч.20хв. https://m.youtube.com/watch?v=EbdbvOMOUdc Це не бойова обстановка, він сидить в кабінеті і щоб там не було, а отак з підлеглою (чи не підлеглою. Бо неясно, як там підпорядкування дійсно) в загальному мітінгу -- то чим він кращий за памєщіка-пана-самодура тощо? Про які нові принципи, відносини тоді може бути мова?
Не знаю, при таком разговоре начальника я бы послал туда же и просто отключился бы. Девочка вела себя очень скромно. Не знаю, виновата она или нет, но такой разговор недопустим.
наши тцкашники тоже нападают на слабых и безоружных, причём толпой.
Там ідеологія благодєйствєнна: ми допомагаємо набирати захисників, ми рятуємо державу. І в принципі це правда. Тільки методи жорстокі і інколи незаконні.
"ідеологія благодєйствєнна" всегда. И Сталин, и Гитлер проповедовали "благодєйствєнну ідеологію".
Він написав(цитую): "Краще не буде. Ця країна перемогла сама себе."
Просте питання: Уявімо, що «завтра» настає мир.,війни на горизонті (раптом) більше не видно. Відкриваються кордони. Чи залишиться остаточна деформація металу після зажатих гайок? Образа у когось залишиться. Але я про остаточну деформацію, тобто обмеження прав і далі там, де вже можна не обмежувати. Впевнений що ні, не залишиться. Тобто розповіді, що «ми будуємо диктатуру і ця країна в плані свобод вже не буде як раніше» - маячня. Нема підстав так вважати
Згоден, підстав нема. Но и гарантий, что это невозможно у нас в принципе, тоже нет. Так что следить за этим надо.
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 26 гру, 2024 05:01, всього редагувалось 1 раз.