|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 06 вер, 2025 09:59
Hotab написав: Investor_K написав:Хотабе а вам скільки?
Вас на Трої ще здатний наздогнати. Навіть з форою. Тільки-но прибіг з 5км-івки. Це десь як вся Троя, не втечете 
біг шкідливий для здоровʼя
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2736 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 06 вер, 2025 10:02
kingkongovets написав:Hotab написав: Investor_K написав:Хотабе а вам скільки?
Вас на Трої ще здатний наздогнати. Навіть з форою. Тільки-но прибіг з 5км-івки. Це десь як вся Троя, не втечете 
Не знаю, як тільки перестаю рухатись, зразу відчуваю спад у всьому: від запасів енергії до лібідо. А з бігом - енерджайзер. Вимушено міняв на підйоми по сходам , але все одно біг прямо наповнює ендорфінами тіло.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2482 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Суб 06 вер, 2025 10:13
Hotab написав: kingkongovets написав:Hotab написав:[quote="5887644:Investor_K"]Хотабе а вам скільки?
Не знаю, як тільки перестаю рухатись, зразу відчуваю спад у всьому: від запасів енергії до лібідо. А з бігом - енерджайзер. Вимушено міняв на підйоми по сходам , але все одно біг прямо наповнює ендорфінами тіло.[/quote]є багато менш шкідливих активностей, підйом по сходах вбиває суглоби та дуже пристарює серце - маю друзів лікарів, які одностайно кажуть про шкідливість - травматологи про суглоби та хребет, кардіологи про рубці на серці та його тотальну зношеність, особливо у бігунів на великі дистанціі
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 06 вер, 2025 12:18
kingkongovets Чем кроме велика и плавания(стиль?) занимаетесь вы в 56? Что не порвёт в эти годы сердце и суставы? Вон Леврон в 61 ходит в зал и тягает, тягает, тягает, но не по 200кг как 25 лет назад, когда он чуть не сделал Коулмана.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 вер, 2025 12:44
барабашов написав:kingkongovets Чем кроме велика и плавания(стиль?) занимаетесь вы в 56? Что не порвёт в эти годы сердце и суставы? Вон Леврон в 61 ходит в зал и тягает, тягает, тягает, но не по 200кг как 25 лет назад, когда он чуть не сделал Коулмана.
мені 55, бассік і вєлік рулять, ще багато ходжу пішки, під настрій можу з півгодинки полупцювати мішок до травми (розбився на мотику 22 роки тому) дуже любив волейбол, тенніс, бадмінтон, але на жаль зараз вже не можу тягати на собі в 40+ зайву вагу навіть у вигляді мʼязів - повний дебілізм
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 06 вер, 2025 12:51
kingkongovets Мені саме от плавання не зайшло. В спортлайфі лише пару місяців поплавав (хоча був оплачений рік) , а потім все одно повернувся на бігову доріжку в ньому ж, але в бас вже не спускався. Запах хлорки.. Все одно не покидає відчуття не повної чистоти (як не крути, пул то загальний))
А ходьба так, прикольно. Вчора ввечері теж коли сіло сонце і стало прохолодніше, 4 км нагуляв швиденько під ритмічну музику.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Суб 06 вер, 2025 13:16
Hotab написав:kingkongovets Мені саме от плавання не зайшло. В спортлайфі лише пару місяців поплавав (хоча був оплачений рік) , а потім все одно повернувся на бігову доріжку в ньому ж, але в бас вже не спускався. Запах хлорки.. Все одно не покидає відчуття не повної чистоти (як не крути, пул то загальний))
А ходьба так, прикольно. Вчора ввечері теж коли сіло сонце і стало прохолодніше, 4 км нагуляв швиденько під ритмічну музику.
4 км - то сміх) мій звичний прогулянковий маршрут по київських холмах та дніпровських схилах десь 16 км в спортлайфі дуже неглибокі басейни і в них забагато людей, тому туди сиплять гору хімії для запобігання інфекціям, як на мене найкраща вода в Києві це бассейни ЦСК ЗСУ біля міноборони та відкритий Юність на Бастіонній (рекомендую), а взагалі то я 10 років в дитинстві відзаймався водним поло в басейні Динамо, на місці якого контрацептив Суркіс зробив парковку 
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 06 вер, 2025 13:44
kingkongovets мій звичний прогулянковий маршрут по київських холмах та дніпровських схилах десь 16 км
Це дійсно багато. Саме «прогулянково» було трохи більше 10+ км. 15 ніколи не находжував
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Суб 06 вер, 2025 13:51
Hotab написав:kingkongovets мій звичний прогулянковий маршрут по київських холмах та дніпровських схилах десь 16 км
Це дійсно багато. Саме «прогулянково» було трохи більше 10+ км. 15 ніколи не находжував
зазвичай займає менше трьох годин, після вечері саме те що треба, взагалі енергійні підйоми вгору пішки - найкращий засіб від зайвої ваги, але тільки не по сходах
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1