Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Вас на Трої ще здатний наздогнати. Навіть з форою. Тільки-но прибіг з 5км-івки. Це десь як вся Троя, не втечете
біг шкідливий для здоровʼя Не знаю, як тільки перестаю рухатись, зразу відчуваю спад у всьому: від запасів енергії до лібідо. А з бігом - енерджайзер. Вимушено міняв на підйоми по сходам , але все одно біг прямо наповнює ендорфінами тіло.
мій звичний прогулянковий маршрут по київських холмах та дніпровських схилах десь 16 км
Це дійсно багато. Саме «прогулянково» було трохи більше 10+ км. 15 ніколи не находжував
зазвичай займає менше трьох годин, після вечері саме те що треба, взагалі енергійні підйоми вгору пішки - найкращий засіб від зайвої ваги, але тільки не по сходах
У меня 12 км среднее. Бассейн в спортлайф на подоле глубокий на базе какой-то советского ск
Бетон написав:Бассейн в спортлайф на подоле глубокий на базе какой-то советского ск
Воднік називався, я років з 5 в нього відходив ще по бумажним білєтікам. там тільки половина глибока. вже в спортлайф-форматі мені більше зайшов басейн на теремках, який зараз закритий. проблема плавання, яка у мене з'явилась в 40+ - це плечі, при регулярних 2 км за раз з'являються болі, мабуть відплавав вже своє )) перейшов на ходьбу ))
Hotab написав:kingkongovets Мені саме от плавання не зайшло. В спортлайфі лише пару місяців поплавав (хоча був оплачений рік) , а потім все одно повернувся на бігову доріжку в ньому ж, але в бас вже не спускався. Запах хлорки.. Все одно не покидає відчуття не повної чистоти (як не крути, пул то загальний))
А ходьба так, прикольно. Вчора ввечері теж коли сіло сонце і стало прохолодніше, 4 км нагуляв швиденько під ритмічну музику.
4 км - то сміх) мій звичний прогулянковий маршрут по київських холмах та дніпровських схилах десь 16 км
в спортлайфі дуже неглибокі басейни і в них забагато людей, тому туди сиплять гору хімії для запобігання інфекціям, як на мене найкраща вода в Києві це бассейни ЦСК ЗСУ біля міноборони та відкритий Юність на Бастіонній (рекомендую), а взагалі то я 10 років в дитинстві відзаймався водним поло в басейні Динамо, на місці якого контрацептив Суркіс зробив парковку
В этом бассейне на было хлорки? З часа гулять дыша газами пердящих М3/М4/М5 на перепуске стравливающих клапанов по липкам не каждому по силам. Я вообще не люблю выходить кроме как на набережную(то Днепра, то Босфора) И зачем худеть? Быть тощим как Вова Кличко это правильно, а весить 118 при росте 192 это некомильфо(с банками по 48см)? Надо быть похожим на манекенщика с показа рекламы покойного Джуджаро?
Востаннє редагувалось барабашов в Нед 07 вер, 2025 00:46, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:Це дійсно багато. Саме «прогулянково» було трохи більше 10+ км. 15 ніколи не находжував
зазвичай займає менше трьох годин, після вечері саме те що треба, взагалі енергійні підйоми вгору пішки - найкращий засіб від зайвої ваги, але тільки не по сходах
У меня 12 км среднее. Бассейн в спортлайф на подоле глубокий на базе какой-то советского ск
Когда-то ходил в басссейн "Водник". Оно? Только гугл-карта пишет "Закрыто навсегда".
Бетон написав:Бассейн в спортлайф на подоле глубокий на базе какой-то советского ск
Воднік називався, я років з 5 в нього відходив ще по бумажним білєтікам. там тільки половина глибока. вже в спортлайф-форматі мені більше зайшов басейн на теремках, який зараз закритий. проблема плавання, яка у мене з'явилась в 40+ - це плечі, при регулярних 2 км за раз з'являються болі, мабуть відплавав вже своє )) перейшов на ходьбу ))
А чому в гугл-мапі пишеться що він зачинений назавжди? Колись теж в нього ходив. Перший й останій раз з вишки стрибав.
Точно, Водник. Я не местный, этого не застал. Плечи. Это то, что не даёт мне тоже плавать много. Остаётся хотьба. Велик Ну и аккуратно со штангой. Я сейчас практикую три сеты с детским весом по много раз. Шея, предплечья
Да, рекомендую для разогрева апизартрон. В отличие от финалгона греет он мягче. Юзаю его 25 лет
Востаннє редагувалось Бетон в Нед 07 вер, 2025 10:15, всього редагувалось 1 раз.