BeneFuckTor написав:А підсумок такий. щоб правильний курс в банку писати, потрібно провести 3міт кола, 1 з математиком щоб виділити частини ділення та формулу перевердення курсу, і 2 задачі для сіньйора по 2 дні, перша на поправки, а друга на поправки ділення на ноль.
Доречі в приваті вірно пише
А щоб його зрозуміти, то навіть курсів тестерів недостатньо. Закінчується доба як стоїть біля прилавку не знає як купити черешню 😅 Але ж «тестер» не йде в Приват, мабуть куос не подобається 😅 А тут подобається, та не знає як застосувати: стоїть як лисичка перед глечиком, не може морду засунути ))
просто в приваті люди з освітою ставили задачу кодерам. в кредо видно задачу кодерам ставили безграмотні. погано шо ті хто далекий від фінансової освіти дивляться на таке і вважають це нормою.
А є пруф «вважають нормою»? Здається головна проблема лише в тому, що «тестер» який позиціонує себе дотичним до фінансів за добу не зміг розібратись в таблиці курсів , поданій в незручному форматі. А винуваті в цьому ті, хто розібратись зумів 😅. Ба більше, тестеру дали в зручному для нього форматі. Але він вже з рейок зійти не зміг, розумової лабільності не вистачило : як спочатку не зрозумів, та і вирішив не розуміти до кінця 😅
ЗІ зайди в приват і подивися як там написано. може тоді дотулумкаєш. або в сенс бо там якраз EUR/USD. в норм банках правильно пишуть купля/продаж для вказаного крос курсу. хоча коли ти не зрозумів що запис 1,14 USD це не правильно записано то мабуть і там не поймеш.
Світовий банк схвалив для України програму на $3,39 млрд для підтримки реформ У банку наголосили, що ця допомога супроводжується механізмами контролю та аудиту, щоб кошти надходили до визначених отримувачів.
Україна отримає новий транш кредиту від МВФ попри те, що влада не виконала ключових вимог фонду. Як цього вдалося досягти і чи запровадять в Україні ПДВ для ФОПів та оподаткування посилок?
Щодо першого траншу з "90 млрд" - всі сподіваються, що буде "на днях" але "чомусь" немає. І, підозрюю, флешмоб з польськими орденами не додав хороших перспектив з цього приводу.
Мабуть, саме те, що з допомогою ЄС абсолютно нічого незрозуміло, Світовий банк в чергове вирішив підстрахувати, але з вимогами і тотальним контролем. А МВФ дав стільки, щоб було чим провести майбутні виплати уряду фонду 😉
В таких умовах, здається мені, прийнято рішення тримати 45. Як поведе себе готівка в цих умовах буде залежати від вільної грн. З огляду на дії "контролюючих і перевіряючих" органів, бізнес уріжуть в можливостях. Уряди інших країн і міжнародні організації стараються урізати можливості мародерів. Може готівка далеко й не втіче. Але ситуація дуже хитка. В рівнянні багато невідомих...
На міжнародних фінансових ринках ситуація складається так, що пара Євро/долар США буде тяжіти десь в район 1,12, якщо переговори між США і Іраном будуть йти без ескалацій з боку Бібі. Якщо НБУ триматиме грн в діапазоні 44,5-45, то ойро за гримні буде самі розумієте де.
Питання способу висвітлення банком свого курсу лежить в полі їх відповідальності, не моєї. Замість флудити, то маєш право звернутись до них і повчити їх як треба. У тебе є питання до інформації щодо крос курсу купівлі євро за долари в банку Кредобанк , яку подав я тут ? Вона коректна? Вона відповідає дійсності (на час подачі)? На поточний момент крос курс , по якому Кредобанк продає євро за долари становить 1.1421. «Тестер» може продовжувати вважати , що це купівля долара за євро, а всі інші за бажанням можуть користуватись цим крос курсом для купівлі євро за долари.
хоча коли ти не зрозумів що запис 1,14 USD це не правильно
Хто зробив цей запис і звідки ти знаєш «розумів » чи «не розумів» я його?
Питання способу висвітлення банком свого курсу лежить в полі їх відповідальності, не моєї. Замість флудити, то маєш право звернутись до них і повчити їх як треба. У тебе є питання до інформації щодо крос курсу купівлі євро за долари в банку Кредобанк , яку подав я тут ? Вона коректна? Вона відповідає дійсності (на час подачі)? На поточний момент крос курс , по якому Кредобанк продає євро за долари становить. «Тестер» може продовжувати вважати , що це купівля долара за євро, а всі інші за бажанням можуть користуватись цим крос курсом для купівлі євро за долари.
хоча коли ти не зрозумів що запис 1,14 USD це не правильно
Хто зробив цей запис і звідки ти знаєш «розумів » чи «не розумів» я його?
те що ти написав про курс - то не правильна відповідь. твоя відповідь типу: - з якою швидкістю їдемо? - 20
Що неправильного у відповіді про курс? Що саме ти не зрозумів? Що не зрозуміло з одиницями вимірювання крос курсу, які я надав?
я питав про твої розрахунки.
Мої розрахунки - це пояснення тобі як я зрозумів те, що не зміг зрозуміти ти. Якщо це пояснення для тебе все одно складне і нічого тобі все одно не прояснило - disregard. Пояснення розраховане на середньостатистичну людину яка вчила дроби в школі. Проте я прийму, що ти не дотягуєш до середньостатистичного. Так що там про «1.14USD” ?? Хто зробив цей запис і що там відносно «розуміння/нерозуміння»?
Hotab ти взагалі розумієш чому до цифр додають ще додаткову інфу? до 20 наприклад додавати можуть км/год до цифр крос курса можуть додавати USD/EUR або EUR/USD