Какой доход на семью позволит купить ей квартиру в Киеве?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3334353637 ... 43>
Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 14:34

СЕРЖ79
Цена затрат будет расти на % инфляции. Я имею ввиду одежду, еду и т.д. В итоге, мы со временем сможем откладывать меньше (при отсутствии роста зарплаты). Но все равно, мы сейчас считаем объем сферического коня в вакууме, ибо если вспомнить что было 5-6 лет назад (мои родители купили на Борщаговке 4-к квартиру за 43000 долларов... по 500 за квадрат). Или 10 лет назад (мои же родители продали новострой гостинку на Харьковском за 10000 долларов...), то становится понятно, что все наши расчеты и прогнозы - чистая теория. Которая не работает в этой стране .
Haborym

Подякував: 10 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 14:37

jde написав:tau
А в 55 лет вы где будете жить??? :)

Ну лично я как яркая иллюстрация уменьшения населения нашей Украины к тому времени получу в единоличное наследство 2-3 квартиры (дома имеют все шансы столько простоять) и загородный дом... Хотя, конечно, мой пример не оч. характерный.

Другой вопрос, а доживет ли до 55 тот человек, который будет плохо питаться, не отдыхать и постоянно нервничать...
tau

Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 14:47

uran235
Ну овощи то дешевле - но и энергоценность у них не та.
У меня семья на чай, кофе,напитки, соки тратит столько же сколько на еду.
А даже сезон клубника ниже 20 грн не опустится...
Сладкое тоже захочется... Тут у вас много чего нет. Поэтому я и говорю что 750 грн на питаение на человека. С бюджетом 1500 - одежда уже будет в пролете. Туфли берете одни - но на лето, зиму, осень не мешало бы разные посчитать. и с одной парой - некомфортно - вдруг полетят?
Ну очень много но... Большинство так не протянет годами. Поэтому ваш пример скорее исключение.

Ну основу то я понял. И даже сказал, что примерно цифры понимаю. Но не годами же так жить? :shock: Так у вас к 30 годам и друзей не будет...
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 15:02

uran235 написав:ну про що ви кажете.... які овочі? кіло овочів завжди дешевше кіла м.яса... я порахував найдорожчий продукт і найсмачніший...
хочете, купуйте 250 гр м.яса і 500 грам овочів...
я наприклад, овочів не можу їсти - дуже не добра їжа... можливо, і корисна...
Основна ідея мого поста - якщо є необхідність купити квартиру - товар першої необхідності, то навіщо купляти зайву їжу чи одежу - предмети розкоші? не кажучи уже про авто :)))))
Важко з вами говорити коли ви чіпляєтесь до кожного слова, немов, не зрозуміли ідею...
тоді пост буде дуже довгим - хто його прочитає?
я сказав, що необхідну одежу можна купить за 6 місяців і носить 3 роки... далі, самі здогадайтесь :)))))
пальто зимове - 1000 грн, якщо дороге - 1500 грн (в магазині таких купа) - це 6 місяців складать і 5 років носить.
туфлі - найдешевші - 350-500 грн вистачить на рік.. 2 місяці...
шкарпетки, всяка всячина - 30 грн у місяць вистачить? здається, пара шкарпеток коштує гривень 10. 12-15 пар шкарпеток на рік вистачає?
Отже, як не крути а все те що я перерахував, що можна носить 3 роки можна купить за 1,5 роки.... тобто, мало не по 100 грн в місяць необхідно на одежу... я беру 200 тобто в 2 рази більше про всяк випадок, хоча не знаю куди так багато витрачать :))))
Про каву... вам шо кави на роботі не дають, чи чаю? ви дома часто п.єте чай? я - раз у місяць десь :)))))))))
І врешті решт.... основна ваша ідея - морально важно вижити за таких умов.
Відповідь: є 2 варіанти: 1) складать на квартиру усе життя
2) прожить частину життя так як живе основна маса населення, тобто, на основних потребах.
Кожен вибирає що йому ближче.

Особисто мені як і більшості моїх друзів приємніше і комфортніше жити так як мені комфортно.
А так як мені комфортно - я перерахував. Якщо я витрачаю більше - мені не комфортно, здається, що так тяжно зароблять гроші і витрачать їх на якісь предмети розкоші не хочеться.... неприємно і відчуваєш себе дурнем купуючи м.ясо у ресторані по 1 тис грн кіло :)))))
Або одежу яка у Європі коштує копійки, у Нью-Йорку футболки 3 на 10 доларів, або 5 на 10 доларів, а тут їх продають хто зна як, немов це предмет розкоші :))))))))))))

Вы утверждаете, что собственная квартира, а не жилье вообще является предметом необходимости - вот с этим я не могу согласиться.
Потому что я бы сформулировала по-другому: глупо тулиться вчетвером в 1к, или в запущенной квартире с грибком на стенах (не принципиально, своей или съемной), но при этом разводить дешевые понты с ресторанами и версаче, вместо того чтобы сделать ремонт / снимать бОльшую квартиру и т.д. Я акцентирую на качестве условий проживания уже сейчас, а не на владении квартирой.

Я рада за вас, если вы действительно счастливо живете так, как описываете... Хотя это напоминает мне период, когда у меня резко выросли доходы, и уже была финансовая возможность что-то купить - да только рука не поднималась. И в кафе не ходила, а тока мороженое сидя на лавочке, и в отпуск автобусом... Было так первые год-два, а потом все прошло :)
tau

Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 15:16

jde написав:uran235
Ну овощи то дешевле - но и энергоценность у них не та.
У меня семья на чай, кофе,напитки, соки тратит столько же сколько на еду.
А даже сезон клубника ниже 20 грн не опустится...
Сладкое тоже захочется... Тут у вас много чего нет. Поэтому я и говорю что 750 грн на питаение на человека. С бюджетом 1500 - одежда уже будет в пролете. Туфли берете одни - но на лето, зиму, осень не мешало бы разные посчитать. и с одной парой - некомфортно - вдруг полетят?
Ну очень много но... Большинство так не протянет годами. Поэтому ваш пример скорее исключение.

Ну основу то я понял. И даже сказал, что примерно цифры понимаю. Но не годами же так жить? :shock: Так у вас к 30 годам и друзей не будет...

Ну усе ви придираєтесь до слів...
Я уже вказав що залишається ще 100 грн в місяць на 3 роки... і все одно ви намагаєтесь щось довести... уже порахував дуже ретельно... все одно....
набридло, більше розраховувати 100 грн не буду....
Якщо у вас сім.я на чай витрачає багато грошей - то ви живете не економно, середній українець не витрачає стільки на чай.... і я не дуже розумію логіки, навіщо стільки грошей витрачать на соки.
Одежу ми уже ну так розжували... а вам все одно щось треба :)))))
Скажу лише про одне
Ваша фраза - більшість так не протягне роками визиває просто сміх.
Яка середня зарплата по Україні? 2000 грн? а по Києву? 3000 чи 3500? Хтось тут писав, що 75% киян живуть на 3500 грн або менше.... якщо перекласти - 7000 грн в місяць на сім.ю і сказати що сім.я з 3-х людей то це трохи більше як 2000 грн у місяць. відніміть комунальні витрати, за житло, проїзд, і все інше... скільки залишиться на іжу і одежу?
І це 75% людей мають ще менше.
Хтось казав тут на форумі що 50% людей має набагато менше....
Так ви тут кажете: "більшість так не витримає"..... ви що живете на Марсі? не бачите людей на вулиці? :)))))) про що взагалі, мова :))))))
uran235

Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 15:26

Качество жизни человек определяет сам, кому то комфортно на 1500грн в мес. его право и выбор. Для меня это нереально, я считаю, жить надо здесь и сейчас. Не важно в съемной квартире или собственной.
monstrrr

Подякував: 136 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 15:28

tau написав:Вы утверждаете, что собственная квартира, а не жилье вообще является предметом необходимости - вот с этим я не могу согласиться.

Так, ви праві. Саме житло є необхідністю. Буває для багатьох - саме власне житло. Ідея така- постарієш, важко буде зароблять - а плата за аренду житла падати не буде - скоріш за все буде рости.
Своє житло - гарантія що ніхто не вижене.
Це 2-й рівень у піраміді Маслоу (імігранта Маслова :)))), всі її в інституті вивчають :))))) гарантія що у тебе є захист: гроші, житло і так далі....

Мені здається от як:
коли людина бачить що не може перестрибнути на інший рівень прибутку, або їй це не потрібно, то вона намагається якнайкраще влаштуватись у рамках цього рівня.
Найкраще це ілюструють водії. Градація авто по типам. Люди роблять тюнінг даного типу. Наприклад, тюнінг 10-ки жигулів. Ну навіщо він йому, якщо це не авто розкоші а просто засіб пересування? Він робить з цього розкіш. Бо серед інших водіїв 10-ок він вбахав купу грошей...
мені знається, так само і скрізь.... дехто купує найкращого мобільного... хтось ще щось... одежу, наприклад, від дизайнерів... бо перейти на наступний рівень розкоші - купити мерс і ходити у футболці - не виходить або не потрібно :))))))))
uran235

Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 15:32

uran235 написав:Так, ви праві. Саме житло є необхідністю. Буває для багатьох - саме власне житло. Ідея така- постарієш, важко буде зароблять - а плата за аренду житла падати не буде - скоріш за все буде рости.

Не в цій країні. Ви про комунальні не забувайте. Це раза їх можна ще не сплачувати, а думаєте, через 40 років все буде так само? Ви не пригадуєте, що робили з несплатниками за комунальні послуги 40 років назад?

uran235 написав:коли людина бачить що не може перестрибнути на інший рівень прибутку, або їй це не потрібно, то вона намагається якнайкраще влаштуватись у рамках цього рівня.
Найкраще це ілюструють водії. Градація авто по типам. Люди роблять тюнінг даного типу. Наприклад, тюнінг 10-ки жигулів. Ну навіщо він йому, якщо це не авто розкоші а просто засіб пересування? Він робить з цього розкіш. Бо серед інших водіїв 10-ок він вбахав купу грошей...
мені знається, так само і скрізь....
vano

Подякував: 5 раз.
Подякували: 39 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 15:38

vano написав:
uran235 написав:Так, ви праві. Саме житло є необхідністю. Буває для багатьох - саме власне житло. Ідея така- постарієш, важко буде зароблять - а плата за аренду житла падати не буде - скоріш за все буде рости.

Не в цій країні. Ви про комунальні не забувайте. Це раза їх можна ще не сплачувати, а думаєте, через 40 років все буде так само? Ви не пригадуєте, що робили з несплатниками за комунальні послуги 40 років назад?

Заробити на комунальні послуги все ж легше ніж на оплату за аренду, яка включає комунальні послуги.
Про цю країну - взагалі мовчу :))))))

jde
Шановний, не забувайте, що я кажу точку зору людини, яка набагато молодша за вас, майже студент. Без сім.ї.
Звичайно, коли буде сім.я, можливо, цінності переорієнтуються. Ще треба буде щось витрачати на дітей, а вони так люблять радощі... іграшки, морозиво, зоопарки :)))))
uran235

Повідомлення Додано: Сер 16 чер, 2010 15:45

uran235
Я специально еще раз поднял тему - т.к. тут говорили о средней в 6400 грн. на человека. Я говорю о 5000 грн на человека. Но выше официальной зарплаты из-за подработок, неуплаты налогов и.т.п которые не учитывают...
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

#<1 ... 3334353637 ... 43>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman, Gastarbaiter, Google Adsense [Bot] і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
1380 6680450
Переглянути останнє повідомлення
Вів 01 кві, 2025 08:40
Investor_K
0 84894
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 11 сер, 2023 10:46
dert35