Какой доход на семью позволит купить ей квартиру в Киеве?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3940414243>
Повідомлення Додано: Пон 11 жов, 2010 18:52

Чому budivelnik та jde вважають, що спочатку транспорт, потім - житло....

Потому что в Северной Америке и Европе жильё дороже. :lol:

Будівельник так вважає тому , що початкове житло є у кожного , а автомобіль ,навіть батьковий потрібно просити ( в той час як дозволу на проживання питати не потрібно )
Тому , так як авто це варіант який в майбутньому ( а деколи і в сучасному ) дозволяє збільшувати свої доходи ( за рахунок мобільності і так далі )
То спочатку авто - потім збілешення доходів - потім заощадження - потім вкладення заощаджень в майбутнє - і тільки потім безтурботна старість :D
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 11 жов, 2010 19:22

budivelnik написав:а автомобіль ,навіть батьковий потрібно просити ( в той час як дозволу на проживання питати не потрібно )

Сомнительное утверждение. 8)
budivelnik написав:Тому , так як авто це варіант який в майбутньому ( а деколи і в сучасному ) дозволяє збільшувати свої доходи ( за рахунок мобільності і так далі )

Жильё тоже так умеет. ;)
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 жов, 2010 19:43

а автомобіль ,навіть батьковий потрібно просити ( в той час як дозволу на проживання питати не потрібно )

Сомнительное утверждение

Ви стверджуєте , що коли в сімї один автомобіль і його власник батько і батькові 40-45 а сину 18-23 , то користується автомобілем той хто швидше встав :?:
Якраз це сумнівне твердження . :!:

Тому , так як авто це варіант який в майбутньому ( а деколи і в сучасному ) дозволяє збільшувати свої доходи ( за рахунок мобільності і так далі )

Жильё тоже так умеет

Так житло може , але з перших ста доларів виростає - 10 000 - 50 000 , за якихось 10 років , тобто ріст в 100 - 500 разів .За той самий час ріст на житлі становить всього 10 разів
Висновок
Ніхто не починає свій бізнес з здачі житла в оренду . :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 11 жов, 2010 20:59

budivelnik написав:
а автомобіль ,навіть батьковий потрібно просити ( в той час як дозволу на проживання питати не потрібно )

Сомнительное утверждение

Ви стверджуєте , що коли в сімї один автомобіль і його власник батько і батькові 40-45 а сину 18-23 , то користується автомобілем той хто швидше встав :?:
Якраз це сумнівне твердження . :!:

Жильё тоже так умеет

Ніхто не починає свій бізнес з здачі житла в оренду . :D

Есть куча людей у которых это единственный "бизнес" (кавычки не случайны) до конца дней!!!
Они другого не умеют, не могут и не хотят!! Даже выйти во-время из него! :D Теперь плачуться и ищут крайних перекладываю вину на других! :evil:
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 жов, 2010 22:10

mortimer
В мене складається враження що я з ботом спілкуюсь .
Ще раз задаю Вам запитання
1 Ви згодні з тим що наявність автомобіля піднімає шанси на отримання кращеоплачуванної роботи :?:
2 Ви згодні з тим , що власний автомобіль молода особа як правило купує швидше ніж власне житло
3 Якщо у батька один автомобіль який він використовує , Ви згодні що молода людина питає дозволу власника авто взяти це авто :?:
4 Від народження і до знімання квартиру в оренду , або до купівлі власного житла молода людина живе з батьками без дозволу останніх :?:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 12 жов, 2010 09:37

budivelnik написав:mortimer
В мене складається враження що я з ботом спілкуюсь .
Ще раз задаю Вам запитання
1 Ви згодні з тим що наявність автомобіля піднімає шанси на отримання кращеоплачуванної роботи :?:
2 Ви згодні з тим , що власний автомобіль молода особа як правило купує швидше ніж власне житло
3 Якщо у батька один автомобіль який він використовує , Ви згодні що молода людина питає дозволу власника авто взяти це авто :?:
4 Від народження і до знімання квартиру в оренду , або до купівлі власного житла молода людина живе з батьками без дозволу останніх :?:

по пункту 1 - вовсе нет, если вы считаете, работу водителя высокооплачиваемой то наличие машины как-то на это влияет, в остальных случаях ни как, иногда ещё и мешает....
по пункту 4 - не понял сути. Дети живут с родителями в одной квартире до 18 лет (предположим) ясное дело, что с согласия родителей. И это не означает, что у них есть права на эту квартиру, причем как у первых так и у вторых.
Oven

Повідомлення Додано: Вів 12 жов, 2010 09:44

Шановні, що ви так зосередились на молодих чоловіках? )))

З мого боку, наприклад, мені абсолютно байдуже батькове авто, мені воно взагалі не потрібне, бо це біли б надмірні витрати, і його наявність аж ніяк не вплинула б на мої заробітки, але дуже вплинула б на можливості заощадження.
Мені не потрібен той рівень мобільності, щоб хотіти мати авто. Я живу поруч з метро, всі життєво необходні для мене і дитини місця або поруч або досяжні на метро-автобусі-трамваї. Люблю ходити пішки, до "жахів" громадського транспорту ставлюсь індиферентно )
А от квартиру придбати я дуже навіть планую. Своє житло і авто для мене - зовсім різні речі, друге - необов'язкове.
Різні люди тиняються по ринку нерухомості, різні )))
Toria

Повідомлення Додано: Вів 12 жов, 2010 10:33

Oven написав:по существу вопроса.
если квартира стоит $200 000, при доходе в $3000 в месяц на семью, реально купить и жить через 10 лет.

Я консультирую родителей, которые хотят помочь купить младшей сестре квартиру в Киеве.
Позвольте опровергнуть Вашу гипотезу.
Квартиру за 200 тыс. у.е. с ежемесячным доходом 3000 у.е. купить в рассрочку не получиться!

Вот таким образом:
1-й взнос 40% (нужно внести самим, где взяли ? насобирали. или помогли с первым взносом, например, родители. 200 тыс х 40% = 80 тыс. у.е.

2. На 120 тыс у.е. нужно брать кредит в банке. Дадут в грн. под 24% годовых. (иначе нужно легально подтвердить ЗП в у.е.).

3. А теперь, внимание, главный фокус!!! Схема кредитования классическая (когда первые платежи большие, а потом все меньше) или ануитет (% начисляется на весь срок, потом делиться на кол-во месяцев(120) и получается фиксированный платеж. Конечно для плательщика выгоднее классика

4. При легальном доходе 3000 у.е. (в грн) на семью, банк даст кредит, если ежемесячный платеж не будет превышать 1500 у.е. (в грн.).
Как ТЕОРЕМА, ануитетный кредит, который менее выгодный Заемщику, позволяет "усреднить" месячные платежи, размазав сверхнагрузку первых лет классического кредита равномерно на 10 лет.

5. Теперь кому не лень, доставайте кредитные калькуляторы и считайте при какой из схем банк примет положительный ответ ?
ЕГО НЕТ.

ЧТО делать ?
Переменных несколько, с ними и работать:
а: Искать квартиру подешевле;
б: увеличивать первый взнос;
с: увеличивать семейный доход.
7nebo

Повідомлення Додано: Вів 12 жов, 2010 10:39

7nebo

Одно Важное дополнение!
Я рассматриваю схему при покупки квартиры в кредит сейчас,
а не вариант, когда 10 лет откладываешь по 2000 у.е. а потом покупаешь.
7nebo

Повідомлення Додано: Вів 12 жов, 2010 10:42

7nebo написав:
Oven написав:по существу вопроса.
если квартира стоит $200 000, при доходе в $3000 в месяц на семью, реально купить и жить через 10 лет.

Я консультирую родителей, которые хотят помочь купить младшей сестре квартиру в Киеве.
Позвольте опровергнуть Вашу гипотезу.
Квартиру за 200 тыс. у.е. с ежемесячным доходом 3000 у.е. купить в рассрочку не получиться!

Вот таким образом:
1-й взнос 40% (нужно внести самим, где взяли ? насобирали. или помогли с первым взносом, например, родители. 200 тыс х 40% = 80 тыс. у.е.

2. На 120 тыс у.е. нужно брать кредит в банке. Дадут в грн. под 24% годовых. (иначе нужно легально подтвердить ЗП в у.е.).

3. А теперь, внимание, главный фокус!!! Схема кредитования классическая (когда первые платежи большие, а потом все меньше) или ануитет (% начисляется на весь срок, потом делиться на кол-во месяцев(120) и получается фиксированный платеж. Конечно для плательщика выгоднее классика

4. При легальном доходе 3000 у.е. (в грн) на семью, банк даст кредит, если ежемесячный платеж не будет превышать 1500 у.е. (в грн.).
Как ТЕОРЕМА, ануитетный кредит, который менее выгодный Заемщику, позволяет "усреднить" месячные платежи, размазав сверхнагрузку первых лет классического кредита равномерно на 10 лет.

5. Теперь кому не лень, доставайте кредитные калькуляторы и считайте при какой из схем банк примет положительный ответ ?
ЕГО НЕТ.

ЧТО делать ?
Переменных несколько, с ними и работать:
а: Искать квартиру подешевле;
б: увеличивать первый взнос;
с: увеличивать семейный доход.

"....через 10 лет." Понимаете - через 10 лет.
Я вариант кредита, не рассматриваю ни при каких раскладах. Я писал, что при таком доходе - насобирать и купить через 10 лет.
Oven

#<1 ... 3940414243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє