Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1155511556115571155811559 ... 14520>
Повідомлення Додано: Суб 28 гру, 2024 17:20

Господар Вельзевула написав:
  Бетон написав:Почему тцк-ашникам всегда смешно? Они умиляются своим садизмом, своим правом на насилие и террор.
Маниакальные садисты

Пойду в телегу позырю шо там опять скоилось.

Сделал анализ. Беспристрастно.
По первому- та борода, что разбила окно-явно воевавший. Это эмоции от того, что водитель не хочет показывать документы. Истинные ТЦК действуют профессионально, их не возмущает что кто-то не воюет, они просто выполняют план.
Резюме- борода неправ, но згидно закону водителя нужно было доставить в ТЦК для составления протокола. Занудный водитель по сути в плюсах-лобовик на это лайно стоит недорого.
По второму- опять документы не показал,начал волать с машины как истеричка.ТЦКшник смеялся что бы не вытащить его из машины и не от*издить.
Резюме-водитель ссыкло. Ну типа его оскорбили.Ну покажи доки,а потом разберись с обидчиком в гражданском порядке.
Общее резюме- куда эти все ухилянты пхаются ? Есть же закон,который обязывает носить и показывать доки.Ну есть же.
Почему кто-то считает что можно вот так вот просто дышать воздухом,ходить/ездить по улицам если у нас война? (с)
То есть эти случаи-норма для состояния на сейчас.
А вот то,что происходит на БП "нижние ворота" в Закарпатье мне непонятно. Люди говорят пакуют с бронью,отсрочкой- тупо выбивают что бы доброволку подписал.
Вот тут интересно.Очень интересно.
Там кстати и в 2015 было жестче чем везде. Ну вот в плане досмотра авто,к примеру.
Что-то с Закарпатьем не так.Не любят они чужих.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 гру, 2024 17:29

andrijk777 написав:..........
Дійсно))
Білорусь приєдналася до програми НАТО «Партнерство заради миру» в 1995 році[1][3].

Білорусь брала участь в програмі індивідуального партнерства НАТО з 1997 року без вступу до НАТО[4].
..........

Нагадаю що Лука прийшов до влади в 1994.
Я цього навіть не знав. :D Просто інтуітивно догадався.
.........

В то время и РФ хотела вступить в НАТО. Не помню точно в каком году. Если интересно, погуглите.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 28 гру, 2024 17:47

tester7336 написав:
  budivelnik написав:Якщо ж за МЕТУ - покращення(воно ж спрощення) життя населення - то тоді боротьба з корупцією як головна мета - це шлях в нікуди
1. існують обмежені ресурси
2. корупція виникає там де є можливість вплинути на розподіл обмежених ресурсів
згодні з цим?
Проблема в термінології.
1 Ваші ресурси - обмежені, вашею працездатністю , професійними навиками, ефективністю праці...
Є ресурси які Ви чомусь вважаєте своїми - це надра, чиясь власність у вигляді капіталів/інструментів/технологій/цінностей.
2 На Ваші ресурси ніхто крім Вас вплинути не може, бо тільки Ви приймаєте рішення як і де вчитись , коли і де працювати ,громадянином якої країни бути і так далі....
3 На ресурси які ви вважаєте своїми - максимальний вплив мають ВЛАСНИКИ цих ресурсів, а тому тільки вони приймають рішення як з Вами ділитись( і чи ділитись взагалі).
4 От і виходить
Якщо Ви нічого не робите бо вимагаєте від інших поділитись ресурсом так як вам хочеться- то в першу чергу втрачаєте саме Ви.
А ділитись з вам і так ніхто не буде - тому ви придумуєте оправдання для себе і всюди куди можна втикаєте слово -корупція.
5 З іншого боку
Ви все одно думаєте що колись станете багатим...
І якщо прийняти за основу що своїм з Вами ніхто ділитись не збирається- то стати багатим у Вас тільки один шлях-використати свої ресурси..
Але під час використання своїх ресурсів- Ви побачите, що обєм створеного вами якраз обмежений вашими можливостями і тому ймовірність стати багатим у Вас збільшується прямо пропорційно кількості того що у Вас забирають інші крикуни про корупцію

Підсумовуємо
Стати багатим тим легше-чим менше Вами створеного перерозподіляється іншим.
Чим більший перерозподіл - тим вища ймовірність корупції ( коли примусового перерозподілу немає - то корупція відсутня як вид,адже якщо Ви самі віддали своє - то маєте на це право)

От і виходить
З одного боку Ви вимагаєте перерозподілу
З другого -чим більший обєм перерозподіляється-тим вища ймовірність корупції(перерозподілиться не тим не так і не туди) і тим довше Вам треба працювати щоб збагатитись.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 28 гру, 2024 18:21

Бетон написав:Почему тцк-ашникам всегда смешно? Они умиляются своим садизмом, своим правом на насилие и террор.
Маниакальные садисты

Пойду в телегу позырю шо там опять скоилось.

Сделал анализ. Беспристрастно.
По первому- та борода, что разбила окно-явно воевавший. Это эмоции от того, что водитель не хочет показывать документы. Истинные ТЦК действуют профессионально, их не возмущает что кто-то не воюет, они просто выполняют план.
Резюме- борода неправ, но згидно закону водителя нужно было доставить в ТЦК для составления протокола. Занудный водитель по сути в плюсах-лобовик на это лайно стоит недорого.
По второму- опять документы не показал,начал волать с машины как истеричка.ТЦКшник смеялся что бы не вытащить его из машины и не от*издить.
Резюме-водитель ссыкло. Ну типа его оскорбили.Ну покажи доки,а потом разберись с обидчиком в гражданском порядке.
Общее резюме- куда эти все ухилянты пхаются ? Есть же закон,который обязывает носить и показывать доки.Ну есть же.
Почему кто-то считает что можно вот так вот просто дышать воздухом,ходить/ездить по улицам если у нас война? (с)
То есть эти случаи-норма для состояния на сейчас.
А вот то,что происходит на БП "нижние ворота" в Закарпатье мне непонятно. Люди говорят пакуют с бронью,отсрочкой- тупо выбивают что бы доброволку подписал.
Вот тут интересно.Очень интересно.
Там кстати и в 2015 было жестче чем везде. Ну вот в плане досмотра авто,к примеру.
Что-то с Закарпатьем не так.Не любят они чужих.

Не знаю, їжджу через Нижні Ворота з Києва на Закарпаття і навпаки по декілька разів на рік, останній раз 3 тижні тому. Лише раз за час війни документи перевірили. А ще декілька раз запитали чи є військовий квиток при собі, дістав, то навіть не розгортаючи його махнули, мол, проїжджай. Номери київські. Бронь то була, то не було
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1

"Квартал" накануне нового года отработал в необычном для себя жанре - подшутил над Зеленским и Ермаком.

Там заявляется, что украинский президент впервые находится на этой сцене с бородой (ведущий "Квартала" адресовался картонной фигуре Зеленского).

"Ты присядь, в ногах, как и в телемарафоне, как говорится правды нет", - предложил "Зеленскому" Евгений Кошевой.

Далее на сцену вынесли фигуру Ермака, поскольку без него Зеленского видеть "непривычно".

Один из ведущих объяснил присутствие Ермака тем, что Зеленский "не смог отпроситься".

Затем все "кварталовцы" начали по очереди поздравлять фигуру Зеленского с новым годом. Среди прочего, иронично поблагодарив за тысячу гривен.

Впрочем, номер вышел достаточно дружелюбным к президенту.

https://t.me/nabludatels/49917

Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 28 гру, 2024 18:21, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3

detroytred написав:Що переосмислювати?
Ваші ці аргументи я можу сприйняти і дещо погодитися.

Але ж ви навели однаковість лише про *фе* і висновок з цього.
То й відповідно саме цього я пояснив на що треба дивитись.

Про те, що ініціатива була не Янека --- стосовно цієї очевидності було моє роз'яснення раніше вище.
Ініціатива не його, а реалізація до впритул лише підпису -- саме його.

З чим ви можете "дещо погодитися"? З Вікіпедією. :D
Дуже радий що ви хоч з Вікіпедією ДЕЩО погоджуєтесь. :D :D

Тому що судячи з вашої відповіді ви повністю залишились при своїй думці і "мої аргументи з Вікіпедії" нічого не змінили.
+ я навів аргумент що "інтеграцію" він робив заради європейських бабок - ви його повністю проігнорували.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 гру, 2024 18:41

Banderlog написав:прорахунок був не підписати в 22 в стамбулі. Повестись на обіцянки джонсонюка. Британія щось не особо нам допомагає, перекинула на німців з французами. Їй вигідне ослаблення євросоюзу.

Ти те стамбульске читав ? Армії - немає, гарантій - немає
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 28 гру, 2024 18:46

The_Rebel написав:Не знаю, їжджу через Нижні Ворота з Києва на Закарпаття і навпаки по декілька разів на рік, останній раз 3 тижні тому. Лише раз за час війни документи перевірили. А ще декілька раз запитали чи є військовий квиток при собі, дістав, то навіть не розгортаючи його махнули, мол, проїжджай. Номери київські. Бронь то була, то не було

О,благодарочка за флешбек. Учту ваш опыт в восприятии происходящего.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 гру, 2024 18:47

Shaman написав:
  pesikot написав:
  Бетон написав:какая неожиданность. вову не любят. оказывается люди руководствуются интересами. например, своей страны.

Именно поэтому, Фицо поехал шестерить к Путину ) руководствуясь интересами своей страны

А до этого он не знал, что война идёт, что транзит могут перекрыть в любой момент
Он хотел и Украине подсирать, и газ получать. И рыбку съесть и на х.. сесть

А тут не рыбки, ни ... )

як це ні - якраз великий, руський ... у сраці Фіцо...

Ось воно яке "руководствуются интересами страны" ...
Бетон, зря ты так написал )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 28 гру, 2024 18:59

andrijk777 написав:
  detroytred написав:Що переосмислювати?
Ваші ці аргументи я можу сприйняти і дещо погодитися.

Але ж ви навели однаковість лише про *фе* і висновок з цього.
То й відповідно саме цього я пояснив на що треба дивитись.

Про те, що ініціатива була не Янека --- стосовно цієї очевидності було моє роз'яснення раніше вище.
Ініціатива не його, а реалізація до впритул лише підпису -- саме його.

З чим ви можете "дещо погодитися"? З Вікіпедією. :D
Дуже радий що ви хоч з Вікіпедією ДЕЩО погоджуєтесь. :D :D

Тому що судячи з вашої відповіді ви повністю залишились при своїй думці і "мої аргументи з Вікіпедії" нічого не змінили.
+ я навів аргумент що "інтеграцію" він робив заради європейських бабок - ви його повністю проігнорували.

Погодитися з тим, що і Лука пробував легкі кроки в напрямку Заходу. Я не знав цих фактів.
Дещо -- тому що дії Янека була на порядок більші.

Я побачив вашу версію причини чому Янек прямував в євробік - заради грошей.
Я свою озвучив раніше - тому що під м'якими цивілізованими європейцями йому було ліпше, ніж підпасти під дикуна пу, який би його отімєл по повній.
З тим, що і заради грошей --- звісно, що І заради грошей.
Я сам вище вказував на необхідність грошей від Європи для Янека для майбутнього переобрання.
Але європейці показали фігу, бо їм потрібна була Україна без Янека.
Тоді Янек і побіг за допомогою до пу.

Навіщо мені вдруге повторювати було?
Я що, заперечував що не за гроші?
Або предметом було саме причина чому прямував в Європу?
Мова була за факт --- прямував.

Не розумію чому ви в отакій манері ведете обмін своїми баченнями.
Тицяєте, що цитувати вмієте і т.д.

Порівняння з Білоруссю недоречне, якщо в них нема отого, що розігрувалось в Україні --- отаких різниць захід-схід.
Якщо є, то підкажіть.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 28 гру, 2024 19:04, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 1155511556115571155811559 ... 14520>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор