Бетон написав:Почему тцк-ашникам всегда смешно? Они умиляются своим садизмом, своим правом на насилие и террор. Маниакальные садисты
Пойду в телегу позырю шо там опять скоилось.
Сделал анализ. Беспристрастно. По первому- та борода, что разбила окно-явно воевавший. Это эмоции от того, что водитель не хочет показывать документы. Истинные ТЦК действуют профессионально, их не возмущает что кто-то не воюет, они просто выполняют план. Резюме- борода неправ, но згидно закону водителя нужно было доставить в ТЦК для составления протокола. Занудный водитель по сути в плюсах-лобовик на это лайно стоит недорого. По второму- опять документы не показал,начал волать с машины как истеричка.ТЦКшник смеялся что бы не вытащить его из машины и не от*издить. Резюме-водитель ссыкло. Ну типа его оскорбили.Ну покажи доки,а потом разберись с обидчиком в гражданском порядке. Общее резюме- куда эти все ухилянты пхаются ? Есть же закон,который обязывает носить и показывать доки.Ну есть же. Почему кто-то считает что можно вот так вот просто дышать воздухом,ходить/ездить по улицам если у нас война? (с) То есть эти случаи-норма для состояния на сейчас. А вот то,что происходит на БП "нижние ворота" в Закарпатье мне непонятно. Люди говорят пакуют с бронью,отсрочкой- тупо выбивают что бы доброволку подписал. Вот тут интересно.Очень интересно. Там кстати и в 2015 было жестче чем везде. Ну вот в плане досмотра авто,к примеру. Что-то с Закарпатьем не так.Не любят они чужих.
budivelnik написав:Якщо ж за МЕТУ - покращення(воно ж спрощення) життя населення - то тоді боротьба з корупцією як головна мета - це шлях в нікуди
1. існують обмежені ресурси 2. корупція виникає там де є можливість вплинути на розподіл обмежених ресурсів згодні з цим?
Проблема в термінології. 1 Ваші ресурси - обмежені, вашею працездатністю , професійними навиками, ефективністю праці... Є ресурси які Ви чомусь вважаєте своїми - це надра, чиясь власність у вигляді капіталів/інструментів/технологій/цінностей. 2 На Ваші ресурси ніхто крім Вас вплинути не може, бо тільки Ви приймаєте рішення як і де вчитись , коли і де працювати ,громадянином якої країни бути і так далі.... 3 На ресурси які ви вважаєте своїми - максимальний вплив мають ВЛАСНИКИ цих ресурсів, а тому тільки вони приймають рішення як з Вами ділитись( і чи ділитись взагалі). 4 От і виходить Якщо Ви нічого не робите бо вимагаєте від інших поділитись ресурсом так як вам хочеться- то в першу чергу втрачаєте саме Ви. А ділитись з вам і так ніхто не буде - тому ви придумуєте оправдання для себе і всюди куди можна втикаєте слово -корупція. 5 З іншого боку Ви все одно думаєте що колись станете багатим... І якщо прийняти за основу що своїм з Вами ніхто ділитись не збирається- то стати багатим у Вас тільки один шлях-використати свої ресурси.. Але під час використання своїх ресурсів- Ви побачите, що обєм створеного вами якраз обмежений вашими можливостями і тому ймовірність стати багатим у Вас збільшується прямо пропорційно кількості того що у Вас забирають інші крикуни про корупцію
Підсумовуємо Стати багатим тим легше-чим менше Вами створеного перерозподіляється іншим. Чим більший перерозподіл - тим вища ймовірність корупції ( коли примусового перерозподілу немає - то корупція відсутня як вид,адже якщо Ви самі віддали своє - то маєте на це право)
От і виходить З одного боку Ви вимагаєте перерозподілу З другого -чим більший обєм перерозподіляється-тим вища ймовірність корупції(перерозподілиться не тим не так і не туди) і тим довше Вам треба працювати щоб збагатитись.
Бетон написав:Почему тцк-ашникам всегда смешно? Они умиляются своим садизмом, своим правом на насилие и террор. Маниакальные садисты
Пойду в телегу позырю шо там опять скоилось.
Сделал анализ. Беспристрастно. По первому- та борода, что разбила окно-явно воевавший. Это эмоции от того, что водитель не хочет показывать документы. Истинные ТЦК действуют профессионально, их не возмущает что кто-то не воюет, они просто выполняют план. Резюме- борода неправ, но згидно закону водителя нужно было доставить в ТЦК для составления протокола. Занудный водитель по сути в плюсах-лобовик на это лайно стоит недорого. По второму- опять документы не показал,начал волать с машины как истеричка.ТЦКшник смеялся что бы не вытащить его из машины и не от*издить. Резюме-водитель ссыкло. Ну типа его оскорбили.Ну покажи доки,а потом разберись с обидчиком в гражданском порядке. Общее резюме- куда эти все ухилянты пхаются ? Есть же закон,который обязывает носить и показывать доки.Ну есть же. Почему кто-то считает что можно вот так вот просто дышать воздухом,ходить/ездить по улицам если у нас война? (с) То есть эти случаи-норма для состояния на сейчас. А вот то,что происходит на БП "нижние ворота" в Закарпатье мне непонятно. Люди говорят пакуют с бронью,отсрочкой- тупо выбивают что бы доброволку подписал. Вот тут интересно.Очень интересно. Там кстати и в 2015 было жестче чем везде. Ну вот в плане досмотра авто,к примеру. Что-то с Закарпатьем не так.Не любят они чужих.
Не знаю, їжджу через Нижні Ворота з Києва на Закарпаття і навпаки по декілька разів на рік, останній раз 3 тижні тому. Лише раз за час війни документи перевірили. А ще декілька раз запитали чи є військовий квиток при собі, дістав, то навіть не розгортаючи його махнули, мол, проїжджай. Номери київські. Бронь то була, то не було
detroytred написав:Що переосмислювати? Ваші ці аргументи я можу сприйняти і дещо погодитися.
Але ж ви навели однаковість лише про *фе* і висновок з цього. То й відповідно саме цього я пояснив на що треба дивитись.
Про те, що ініціатива була не Янека --- стосовно цієї очевидності було моє роз'яснення раніше вище. Ініціатива не його, а реалізація до впритул лише підпису -- саме його.
З чим ви можете "дещо погодитися"? З Вікіпедією. Дуже радий що ви хоч з Вікіпедією ДЕЩО погоджуєтесь.
Тому що судячи з вашої відповіді ви повністю залишились при своїй думці і "мої аргументи з Вікіпедії" нічого не змінили. + я навів аргумент що "інтеграцію" він робив заради європейських бабок - ви його повністю проігнорували.
Banderlog написав:прорахунок був не підписати в 22 в стамбулі. Повестись на обіцянки джонсонюка. Британія щось не особо нам допомагає, перекинула на німців з французами. Їй вигідне ослаблення євросоюзу.
Ти те стамбульске читав ? Армії - немає, гарантій - немає
The_Rebel написав:Не знаю, їжджу через Нижні Ворота з Києва на Закарпаття і навпаки по декілька разів на рік, останній раз 3 тижні тому. Лише раз за час війни документи перевірили. А ще декілька раз запитали чи є військовий квиток при собі, дістав, то навіть не розгортаючи його махнули, мол, проїжджай. Номери київські. Бронь то була, то не було
О,благодарочка за флешбек. Учту ваш опыт в восприятии происходящего.
Бетон написав:какая неожиданность. вову не любят. оказывается люди руководствуются интересами. например, своей страны.
Именно поэтому, Фицо поехал шестерить к Путину ) руководствуясь интересами своей страны
А до этого он не знал, что война идёт, что транзит могут перекрыть в любой момент Он хотел и Украине подсирать, и газ получать. И рыбку съесть и на х.. сесть
А тут не рыбки, ни ... )
як це ні - якраз великий, руський ... у сраці Фіцо...
Ось воно яке "руководствуются интересами страны" ... Бетон, зря ты так написал )
detroytred написав:Що переосмислювати? Ваші ці аргументи я можу сприйняти і дещо погодитися.
Але ж ви навели однаковість лише про *фе* і висновок з цього. То й відповідно саме цього я пояснив на що треба дивитись.
Про те, що ініціатива була не Янека --- стосовно цієї очевидності було моє роз'яснення раніше вище. Ініціатива не його, а реалізація до впритул лише підпису -- саме його.
З чим ви можете "дещо погодитися"? З Вікіпедією. Дуже радий що ви хоч з Вікіпедією ДЕЩО погоджуєтесь.
Тому що судячи з вашої відповіді ви повністю залишились при своїй думці і "мої аргументи з Вікіпедії" нічого не змінили. + я навів аргумент що "інтеграцію" він робив заради європейських бабок - ви його повністю проігнорували.
Погодитися з тим, що і Лука пробував легкі кроки в напрямку Заходу. Я не знав цих фактів. Дещо -- тому що дії Янека була на порядок більші.
Я побачив вашу версію причини чому Янек прямував в євробік - заради грошей. Я свою озвучив раніше - тому що під м'якими цивілізованими європейцями йому було ліпше, ніж підпасти під дикуна пу, який би його отімєл по повній. З тим, що і заради грошей --- звісно, що І заради грошей. Я сам вище вказував на необхідність грошей від Європи для Янека для майбутнього переобрання. Але європейці показали фігу, бо їм потрібна була Україна без Янека. Тоді Янек і побіг за допомогою до пу.
Навіщо мені вдруге повторювати було? Я що, заперечував що не за гроші? Або предметом було саме причина чому прямував в Європу? Мова була за факт --- прямував.
Не розумію чому ви в отакій манері ведете обмін своїми баченнями. Тицяєте, що цитувати вмієте і т.д.
Порівняння з Білоруссю недоречне, якщо в них нема отого, що розігрувалось в Україні --- отаких різниць захід-схід. Якщо є, то підкажіть.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 28 гру, 2024 19:04, всього редагувалось 1 раз.