|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 24 чер, 2022 17:33
roberto dark Я спостерігаю по знайомим, що чим дальше знаходиться людина, тім більш негативно вона усе бачить. У нас тут усю ніч гуркотіло, прилетіло кілька Іскандерів, але мене більш турбує дощ, що не змогу поїхати по ділам на веліку, треба буди їхати на авто. А з закордону пишуть - якісь жах у вас трапився, як ви виживаєте ...
-
Vlad442
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 2203 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 24 чер, 2022 17:40
Vlad442 написав:roberto dark Я спостерігаю по знайомим, що чим дальше знаходиться людина, тім більш негативно вона усе бачить. У нас тут усю ніч гуркотіло, прилетіло кілька Іскандерів, але мене більш турбує дощ, що не змогу поїхати по ділам на веліку, треба буди їхати на авто. А з закордону пишуть - якісь жах у вас трапився, як ви виживаєте ...
Я нахожусь здесь, и ракеты рядом уже почти не падают, и моя недвижимость пока не пострадала. Но почему то у меня нет ощущения, что все отлично. Даже не знаю почему. Может потому что с 24 февраля нет работы и в перспективе 2-3 лет ее не будет по профилю? Или потому что аренда упала в 2 раза и через год там же будут цены продажи? Или цены выросли на 20-30-40%? Или что знакомые на фронте, а родственники в прифронтовой зоне или в эвакуации? Или потому что семью 4 месяца вижу только по коммуникаторам и похоже так будет еще пару лет?
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2022 17:50
adeges написав:Я нахожусь здесь, и ракеты рядом уже почти не падают, и моя недвижимость пока не пострадала. Но почему то у меня нет ощущения, что все отлично. Даже не знаю почему. Может потому что с 24 февраля нет работы и в перспективе 2-3 лет ее не будет по профилю? Или потому что аренда упала в 2 раза и через год там же будут цены продажи? Или цены выросли на 20-30-40%? Или что знакомые на фронте, а родственники в прифронтовой зоне или в эвакуации? Или потому что семью 4 месяца вижу только по коммуникаторам и похоже так будет еще пару лет?
Це дрібниці. Будете їздити в Бургас, а не на Мальдіви, якщо будете живі. Я постив фото що залишилось від моєї нерухомості... Упс. Це ж про війну.
-
Vlad442
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 24 чер, 2022 18:01
adeges написав:Я нахожусь здесь, и ракеты рядом уже почти не падают, и моя недвижимость пока не пострадала. Но почему то у меня нет ощущения, что все отлично. Даже не знаю почему. Может потому что с 24 февраля нет работы и в перспективе 2-3 лет ее не будет по профилю? Или потому что аренда упала в 2 раза и через год там же будут цены продажи? Или цены выросли на 20-30-40%? Или что знакомые на фронте, а родственники в прифронтовой зоне или в эвакуации? Или потому что семью 4 месяца вижу только по коммуникаторам и похоже так будет еще пару лет?
У вас хоч трохи адекватний погляд на речі, а коля-американець просто накотив у спеку віскі нерозбавленого і вирішив вивалити накопичені страхи на форум) Вже другий місяць фактичного просування на фронті немає з жодного боку, от і плавить людей, які здалеку щодня стежать за новинами і у яких там "пів країни в руїнах". Впасти рази в два (у доларах) нерухомість цілком може, але так само може і відкотитися. І не треба розповідати про "ще два роки в комунікаторах", у Києві вже мам із колясками повно. Це виключно вибір вашої родини, і таких небагато у відсотковому співвідношенні. Але прогнозувати активну фазу війни - найтупіше заняття, люди взагалі люблять інтерполювати поточний стан, зростає - отже буде тільки рости, війна - значить на п'ять років і всі помруть. Крипто-лудомани тим же страждають, у них биток там впаде до нуля скоро у фантазіях. Довгограюча мета - вступ до ЄС і куди важливіший - в НАТО, і тільки тоді лаптестан заспокоїться і тут остаточно буде східна околиця європейської цивілізації з усім, що витікає, у тому числі в плані нерухомості.
-
zerocool
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 114 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 24 чер, 2022 18:13
zerocool написав:І не треба розповідати про "ще два роки в комунікаторах", у Києві вже мам із колясками повно. Це виключно вибір вашої родини, і таких небагато у відсотковому співвідношенні.
Во Львове наверное тоже. Переезжаем все туда?  Или предлагаете в Харьков семью возвращать где каждый день обстрелы? Или в моем случае Запорожье, 50км от фронта, буквально сегодня ночью прилетало в 10км от моего дома (Балабино, пригород Запорожья). В моем окружении больше половины семей сейчас разорваны, хз, может для вас 50% не так уж и много, а как по мне это чуток больше чем дофига.
-
slonomag
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: П'ят 24 чер, 2022 18:15
Хорошо, что есть люди с критическим мышлением. Дают анализ, плюс, минус. Я поэтому часто пытаюсь больше подать позитива, складывается впечатление, что против - воюет целая армия нытиков. иногда кажется - это одини тот же человек. Ну не может годами на пролёт быть всё только плохо. Лет 8 я на этом форуме и с первого дня все воюют до хамства - всё плохо, будет падать. Только сплошняком критика, чтобы не написал, а пишу я, в основном, лично свой практически опыт. Пока время есть. Да ёлки палки, мне бы кто-то на шару подсказал. Нужно обязательно вывалить всё своё внутреннее гаBNо
-
Бетон
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2022 18:21
rjkz Просто напиши що мародерив на понаїхах 20 років, курив бамбук і на орендну плату за бпс на Виноградарі відпочивав на Мальдівах. Оскільки зараз війна то виставив за 10% від довоєнної ціни бпску і все рівно ніхто не бере, дають 5% від довоєнної ціни…
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2022 18:42
slonomag написав:Во Львове наверное тоже. Переезжаем все туда?  Или предлагаете в Харьков семью возвращать где каждый день обстрелы? Или в моем случае Запорожье, 50км от фронта, буквально сегодня ночью прилетало в 10км от моего дома (Балабино, пригород Запорожья). В моем окружении больше половины семей сейчас разорваны, хз, может для вас 50% не так уж и много, а как по мне это чуток больше чем дофига.
А назву гілки бачили? Ось тому й офтоп, тема саме про Київ. Є міста, які будуть під обстрілами до кінця військових дій (півроку, рік - залежить від інтенсивності), будуть міста, які залишаться в окупації ще довго, у мене родичі все ще чекають визволення Криму зі своїми квадратними метрами там. Але вже начебто всі розуміють, що нікуди особливо просунутися росіяни не можуть, тим більше після приходу ленд-лізу, який ще й не почався. Питання тільки одне - чи вірите ви у збереження поточної лінії фронту, чи може відкат на 23, чи може звільнення до кордону? Ціна на квартири (економіка, зарплати, повернення людей) прямо від цього залежить. А який саме сценарій буде – це вам до ворожки, це не сюди.
-
zerocool
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 114 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 24 чер, 2022 18:45
slonomag написав:Или предлагаете в Харьков семью возвращать где каждый день обстрелы?
Чому ні? Шансів загинути під обстрілами зараз менш, ніж до війни у ДТП. slonomag написав:Или в моем случае Запорожье, 50км от фронта, буквально сегодня ночью прилетало в 10км от моего дома
10 км? Вважайте що не прилітало. slonomag написав:В моем окружении больше половины семей сейчас разорваны, хз, может для вас 50% не так уж и много, а как по мне это чуток больше чем дофига.
Муж на фронті, жінка дома? Чи чоловік сидить дома, а жінка у Європі? То не розірвані, то свідомий вибір. Могла би сидіти дома з чоловіком - явної небезпеки нема.
-
Vlad442
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 24 чер, 2022 18:49
zerocool написав:А назву гілки бачили? Ось тому й офтоп, тема саме про Київ.
Ринок нерухомості України, зокрема Києва, залежить від ситуації на фронті. Діапазон від ціни в нуль, як зараз у Харкові, до ціни як у березні во Львові. Це я про оренду. Продажів, зрозуміло, зараз немає.
-
Vlad442
-
-
-
-
Профіль
-
-
1