Letusrock написав:Єдиний можливий сценарій перемоги для них – капітуляція росії. Думаєш у цей момент про те, що вони програмують себе на поразку – адже будь-який інший формат перемоги буде для них недостатнім.
я особисто не вважаю, що "парадно-блискавичний вихід на межі 2013 року" є єдиним сценарієм перемоги для України. Але мені цікаво, про які інші формати говорить автор? Чомусь він не наводить реальних прикладів.
"Це було б безрозсудним, неконституційним і незаконним використанням повноважень, наданих уряду, оголосити війну Росії шляхом арешту президента Путіна", — заявив Рамафоса суду у своїй заяві під присягою.
То приїде Путін чи ні ? Мишляю, що ні
99% що не поїде.
Звичайна (для нас) логіка тут не діє. Я не берусь щось прогнозувати.
sashaqbl написав:.......... Чим довше триватиме війна, тим сильніше незадоволення владою у русні. І рано чи пізно воно в щось таки виллється.
......... No comments
Маю великі сумніви, що росія протягне довше кінця наступного року. Хоча, якщо чесно, минулого року я теж сподівався, що довше цього літа Росія не протягне.
Читая их сообщения, маю великі сумніви. Москва и Питер пока особо войну не ощущают. Рассчитывать на крах росс. экономики я бы не стал. Единственный вариант для нас - военная победа и освобождение оккупированных территорий силой. Но для этого нужно гораздо больше современного оружия.
thenewepic написав:10 років війна в такому режимі тривати не може. У однієї із сторін закінчаться воюючі.
В якої сторони? Я так розумію з нашої. Ну це просто брехня. Математику за 2-3 клас вчили?
1 грудня 2022 року, радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі 24 каналу заявив, що втрати української армії склали до 13000 військових.
13000*10років = 130000. Припустимо збрехав. Ну але не міг збрехати в 10 разів? 10 років - хватить воюючих без проблем! Тим більше з часом інтенсивність боїв очевидно впаде.
Если врать, то какая разница во сколько раз? Если интенсивность боёв упадёт до уровня 2020-21, то это как раз один из вариантов, о которых пишет Letusrock - "замораживание" линии фронта. А дальше 2 варианта: 1. заключается какое-то "перемирие" и мы вступаем в НАТО; 2. "замороженность" сохраняется какое-то время, РФ собирается с силами и война разгорается с новой силой (то, о чём пишете Вы и другие).
thenewepic написав:В будь-якому випадку, Україні необхідно отримати військовий успіх та вийти як мінімум до кримського перешийку. Раніше цього війна сприятливо для нас не завершиться
Ми вже досягли чимало, ні план А) фюрера - посадити медведчука в Києві, ні план Б) з Новоросією від Тирасполя до Харкова. У них вийшло тільки обрізаний план Б).
Верно.
Більше вони захопити не можуть, а що буде, якщо ми теж не зможемо виконати свій план А) - кордони 1991, ні план Б) - кордони 2021?
ЛАД написав:1. заключается какое-то "перемирие" и мы вступаем в НАТО;
И что, потом чуть что опять - и за нас сюда едут умирать польские солдаты, или США бьет ЯО по Москве, кто-то в такой расклад верит? С этим НАТО "из каждого утюга" уже давно потерялся смысл в стиле "такси или ехать" - нам же нужно не НАТО - нам нужно чтоб за нас вступился кто-то сильный. Вот он этот сильный, он есть и сейчас, и вот война есть - так почему ж не вступается и зачем ему тогда вступаться после подписания каких-то там бумажек?
sergey_sryvkin написав:Закарпаття голосувало так само, як і Мар'їнка.
знову поширюємо брехню? згідно статті Марїнка віддала 89% за Якуновича, а Закарпаття тільки 41%, з них переважна частка це голоси зацікавлених чиновників, їх родин, бюджетників, нацменшин та фальсифікації
Ну звісно, "нас було мало і то були не ми". А за Зеленського теж не голосували?..
"Це було б безрозсудним, неконституційним і незаконним використанням повноважень, наданих уряду, оголосити війну Росії шляхом арешту президента Путіна", — заявив Рамафоса суду у своїй заяві під присягою.
То приїде Путін чи ні ? Мишляю, що ні
99% що не поїде.
Звичайна (для нас) логіка тут не діє. Я не берусь щось прогнозувати.
Приїде. Він власне цього і добивається. А влада ПАР шукає виправдання, щоб не видавати його до Гааги. Скажуть, не видали, щоб війни не було. Питання, які наслідки це буде мати для самої ПАР.