Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1201612017120181201912020 ... 12065>
Повідомлення Додано: Чет 24 жов, 2024 20:59

Прохожий написав:можно
а зачем?
да уж, реальный треш, "нам не понять глубины ваших глубин"...

Реальний треш - це читати дивні реакції на звичайні питання в цій темі. Я просто для себе збираю інформацію, що тут такого? Виглядає, як наче дитячий садочок зібрався на форумі погигикать. Наче ж дорослі люди всі.
А причина то яка дуже серйозна, 1% переплата ко-ко-ко.
Востаннє редагувалось Striker в Чет 24 жов, 2024 21:04, всього редагувалось 2 разів.
Striker
Форумчанин року

Подякував: 3646 раз.
Подякували: 5894 раз.

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: Чет 24 жов, 2024 21:01

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Игорь Алексеевич написав:Приходите к нотариусу и говорите ей - я чудак умный, знаю всек законы, оплачивать дер. мито не буду. Давай оформляй)).
Интересно, что она вам вежливо скажет?))
я спокійно домовлявся з нотарями про оформлення угод дешевше 1% ще задовго до офіційноі відміни мита і зустрічав повне розуміння адекватних нотарів, а тут взагалі найелементарніший і найпримітивнвший випадок з прямим продажем без усіляких рішень суду, довірок, спільного володіння, кредитів, боргів і обтяжень, та й кількість угод нині аж ніяк не зашкалює
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 24 жов, 2024 21:10

Сьогодні не вийшло поговорити з покупцем, але я хочу дізнатися хто у неї нотарь, скільки і за що бере. Потім обдзвоню ще штук 5-10 різних нотаріусів і запитаю скільки буде у них. Якщо знайду значно дешевше, то буду казати покупону, що давай з цим нотаріусом, а якщо хочеш зі своїм, ок, тоді цю різницю в ціні платіть зі свого гаманця.
Striker
Форумчанин року

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: Чет 24 жов, 2024 21:15

Striker написав:Сьогодні не вийшло поговорити з покупцем, але я хочу дізнатися хто у неї нотарь, скільки і за що бере. Потім обдзвоню ще штук 5-10 різних нотаріусів і запитаю скільки буде у них. Якщо знайду значно дешевше, то буду казати покупону, що давай з цим нотаріусом, а якщо хочеш зі своїм, ок, тоді цю різницю в ціні платіть зі свого гаманця.
Как бы ваш покупатель не ушёл и вы останетесь у разбитого ...
Сегодня на одного покупателя 50 продавцов. Поэтому перед тем как что то продовать, то надо заранее интересоваться и др. услугами. А то люди хотят 100штук, а по факту получают 99тыс и уходят в аут. А потом рады продать и за 80тыс.
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 863 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 24 жов, 2024 22:19

Игорь Алексеевич написав:Как бы ваш покупатель не ушёл и вы останетесь у разбитого ...
Сегодня на одного покупателя 50 продавцов. Поэтому перед тем как что то продовать, то надо заранее интересоваться и др. услугами. А то люди хотят 100штук, а по факту получают 99тыс и уходят в аут. А потом рады продать и за 80тыс.

Ви що, аж 1%, розводять лохів. Звичайно, що краще не платити зайвого, але якщо є реальний покупець і є можливість продати вже завтра, то краще продати, ніж труситися над тим 1%. Тут недавно цей персонаж писав таке:
  kingkongovets написав:жадібність породжує бідність

А тут за якийсь 1% вдавиться. Сам же собі суперечить.
Striker
Форумчанин року

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: Чет 24 жов, 2024 22:23

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Прохожий написав:интересно было бы узнать финал этого эпического действия по продаже бабушатника в Днепре :mrgreen:

мені вже теж)
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 24 жов, 2024 22:50

Voistov написав:Вы абсолютно правы. Я машинально ошибся.
Именно такой схеме покупал я сам, но без ячейки и без депозита.
Но у меня было сложнее. Была двойная продажа.
Я купил квартиру, рассчитался, и прямо на месте мой продавец купил другую квартиру.
Слухайте, я останній раз продавав і купляв нерухомість ще коли розрахуватись можна було просто пачкою доларів (невеликою) у приміщенні нотаріуса, але навіть я в курсі, що з якогось часу всі розрахунки за нерухомість повинні здійснюватись в безготівковій формі і, звісно, в гривнях. Як сюди вдається вписати банківську комірку і вимогу синіх купюр?
M-Audio

Подякував: 614 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 24 жов, 2024 23:24

M-Audio написав:
Я купил квартиру, рассчитался, и прямо на месте мой продавец купил другую квартиру.
Слухайте, я останній раз продавав і купляв нерухомість ще коли розрахуватись можна було просто пачкою доларів (невеликою) у приміщенні нотаріуса, але навіть я в курсі, що з якогось часу всі розрахунки за нерухомість повинні здійснюватись в безготівковій формі і, звісно, в гривнях. Як сюди вдається вписати банківську комірку і вимогу синіх купюр?

"Немає такого злочину, на який капіталіст (банк) не пішов би задля одержання прибутку" Карл Маркс "Капітал. Критика політичної економії".
ihorkyiv

Подякував: 171 раз.
Подякували: 296 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 жов, 2024 07:54

Striker написав:
  kingkongovets написав:ви у власному марічкосвіті перебуваєте і нікого крім себе не чуєте, я це бачу і тому вам особисто нічого не пишу

просто не флудіть тут, а краще відкрийте окрему гілку, навіть про оренду окрема гілка є

це гілка про київські ціни

Ви причепилися до мого держмита, як гівно до підошви. Аби побудніти на когось. Я поки вивчаю як це все працює і хто що повинен. Пишу тут, бо найпопулярніша гілка і всі тусуються тут. Вас я питати не збираюся, де мені що питати і писати.
  посетитель написав:100%.Договорились по цене квартиры, оплате услуг нотариуса, а всё остальное каждый платит что сам обязан.

Держ мито хто платить? :lol: А якщо я не хочу платити? І покупан не хоче. :mrgreen:

Нема там ніякого держмита)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 жов, 2024 07:55

M-Audio написав:

Не повинні)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

#<1 ... 1201612017120181201912020 ... 12065>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt і 7 гостей