лучше неудачно чем совсем никак..
|
|
![]() лучше неудачно чем совсем никак.. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 11 гру, 2024 20:29, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
![]() Оце вас штирить:) Ні, все не зовсім так. Є певний поріг на рівень знань, ніхто не виставить вище рівня школи учня, що взагалі не розбирається в предметі. Так само й на призові місця може просто ніхто не потрапити, хоча таких випадків не пригадую. ![]() Для того, чтобы строить подобную статистику, придется строго определить критерии успешности. Дело это мне видится крайне неблагодарным. Уважаемого профессора, который всю жизнь занимается фундаментальной наукой, но живёт достаточно скромно, в его его кругу все признают успешным, а недалёкий предприниматель средней руки вполне может считать его лузером. Весь вопрос в том, кто будет считать? ![]() все залежить від часу, коли ви навчались якщо ви закінчили школу після 1995-2000 (то знання школа на той час не давала) якщо взяти період 1960-1985: стосовно Олимпіад: олімпіади в школі-це галочка, на рівні села(або маленького містечка з населення до 70к)-також галочка, обласні -вже складніше а от республіканські олімпіади в Київі, а потім союзні в Москві це прямий шлях до науки (після престижного вишу:МІФІ, МФТІ, МВТУ(бауманка),або до КГБ (хто зна де краще?) але як на мене, школа -це тюрьма для малолітніх (ноль поваги до особистості і ДИФЕРЕНЦІАЦІЯ (від соціального і матеріального стану батьків), на краще, що вона була в більшості шкіл відсутня і тому, коли виникала ситуація-тим боляче на неї реагували учні. Вчитель руського языка(в 8му класі)-писала на дошці і зробила помилку(таке бувает, замість "о", "а"), учні побачили і заволали-це помилка, якби вона просто сказала, щось я задумалась , вона почала виправдовуватись, далі гірше, вигнала більш наполегливих з класу, а "відміннику" сказала-поперше "закончи инстутитут, тогда будешь со мной на равных разговаривать" (до чого інститут і хамовита поведінка вчитаеля), я коли в ТГ дивлюсь відео з російських шкіл-пригадую свою радянську школу. ![]() ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуКогда-то, я рассказывал свою историю со сдачей книг и обвинениями меня в покрывательстве тех, кто не сдал книги
Хотя, по факту, все книги были сданы. Но обвинения были И я разрулил ситуацию Витальчик постебался. Потом, много раз переиначивал эту историю. И снова стебался Потом, перешёл на откровенное враньё. Он тогда, уже свои школьные комплексы озвучивал Может потому, он в пед и пошёл. Чтобы потом детям мстить за свои комплексы И в школу его не взяли, по той же причине Как и сейчас Витальчик брызжет слюной на тех, кто участвовал в олимпиадах Сколько в нём, под сраку лет, осталось комплексов со школы ? Что эти комплексы не дают ему покоя и сейчас В таком возврасте, уже можно всё забыть и/или забить Но нет ... В этом "успешном" живут, до сих пор, всё те же комплексы мальчика (или девочки) лет 12-13
![]() budivelnik
мій препад навігації в Академії капітан Шевченко на лекціях казав таке: на флоті швидше досягає карьерного успіху не "червоний диплом" а "хорошист, навіть троечник", них нервова система витриваліша, але це не точно 90% краснодимпломників з мого курсу, таки стали капітанами, спростувавши теорію нашого вчителя Востаннє редагувалось prodigy в Сер 11 гру, 2024 20:57, всього редагувалось 1 раз.
![]() Критерії якраз не принципові... Як то кажуть кожен судить в міру своєї розпущеності... Тому дивлячись на абсолютну кількість - всі бачать що кількість медалістів серед успішних - в рази менша ніж кількість не медалістів... А те що треба робити поправку на те що кількість медалістів приблизно на ДВА ПОРЯДКИ(100 разів) менша від кількості не медалістів середньостатистичний розум не розуміє... Ось на таких хибних твердженях і вискакують дурниці типу Бідні воюють за багатих, бо в абсолютній кількості на фронті більшість це бідні.. а от у відсотках це рахувати не кожен зможе... Чиновники не служать (є 100 000 чиновників серед мобілізаційно придатних і 10 000 000 інших моб придатних), тобто якщо на 1чиновника в окопах є 100 не чиновників- то пропорція збережена , але для середньостатистичного 100 завжди більше від 1....
![]() Це зайве підтвердження предмету СТАТИСТИКА... проти якого важко перти, взагалі проти математики - не попреш. При цьому припускаю, що Ваш викладач був правий по кількісних параметрах Було 100 студентів 10 закінчили з червоним дипломом-9 стали капітанами 90 закінчили з синім дипломом - 18 стали капітанами... 18>9 ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|