Какой доход на семью позволит купить ей квартиру в Киеве?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 56789 ... 43>
Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 12:47

br-harl
Скажіть, будь-ласка, в яку ціну у вас мобільний телефон? От в мене моєму мобільному більше 4-х рокув, вже й екран покоцаний. При цьому основну функцію - забезпечення розмови - він відпрацьовує на всі сто. Заряд тримає 4 дні. Так, його показувати вже стидно. Але я його й не показую. Я просто використовую його за призначенням.
До речі, згадайте, найбагатші люди світу ходять цілком скромно одягненні. В деяких, навіть, цілком скромні запитання. Тому - побільше скромності ;)
Nazaryus

Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 12:49

br-harl
И родители наверное с села передают раз в две недели-набор-картошка, яйца,сыр,буряк,морква,лук,курочку и т.п.
Лан

Подякував: 470 раз.
Подякували: 55 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 12:49

monach написав:щастя не в грошах і часто не в їх кількості, а в ставленні до життя :)

+ стопиццот
:D
br-harl

Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 12:50

jde
Шановний!
Я вже написав, що кошти з "підробітку" я не враховую, оскільки за них купую тільки те, що мені може й хочеться, але навряд чи потрібно. При цьому, зауважте, що вибори - не кожен місяць, а я в основному на них й підробляв.
Nazaryus

Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 12:52

Лан
Ні.. додому я їжджу раз у місяць. Мені не передають передачки. Просто не треба "жирувати". Он в Африці скільки дітей голодні ходять!
Nazaryus

Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 12:59

Nazaryus
По необходимости того или иного м.б. разные взгляды у супругов... Все входит в траты

Всегда считал. что свой хлеб дороже, но полезнее если сравнивать с обычным... Не вижу тут экономии.
600 грн на двоих? В упор не понимаю как можно питаться на 10 грн.. в день человеку!
Я на кофе больше трачу... А витамины (яблоки, цитрусовые) входят в рацион? И как они там помещаются?
Меня тоже интересует деталировка. Вы или жена йогой увлекаетесь?
Непонятно сколько тратите на одежду. В секонде берете?
А если сломается комп, стиралка или мобилка?
И скажите как можно жить вот так вот несколько лет? Вы оцениваете это как испытание, которое вас закаляет или считаете свою жизнь обычной?
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 12:59

А як на рахунок жінки-вона ж молода дівчина-хочеться вдягнутись,косметика потрібна,парфюмерія-жіночі туфлі весняні наприклад мінімум-800 грн. Я к Ви з цим "боритесь"?
Лан

Подякував: 470 раз.
Подякували: 55 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 13:06

Он чукчи в ярангах живут рыбу едят.. согласен.. можно себя загнать в юрту и есть корни и радоваться попавшему в силки зайцу, или подаренной геологом пачке сигарет.. радости у каждого свои.

Вопрос только.. какое образование вы можете дать своим детям с таким раскладом? Хватит ли Вам денег на садик, школу, курсы языка, институт...?

И что Вы будете делать в политике с такими жизненными ценностями.. Откровенно Вам скажу. что я бы не голосовал за такого политика, я не хочу что бы мои дети жили в стране где политики успокаивают себя "2 кг мяса в месяц - нормально", "не треба "жирувати" и прочими отговорками.
Samum

Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 13:09

Nazaryus написав:Тому - побільше скромності ;)

"... у меня - майбах. куда же скромнее?" (С) (из фильма о лене-космосе)
я не знаю, сколько стоит мой телефон сейчас:)
куплен несколько лет тому. тогда он стоил около 3600-3800 грн. не помню.
есть еще пара. дешевле:) тоже не знаю, сколько стоят.

нет, как жить - конечно...
возможно.

но как еще квартиру купить? и ремонт сделать.. - не понимаю
br-harl

Повідомлення Додано: Сер 24 бер, 2010 13:14

Лан написав:А як на рахунок жінки-вона ж молода дівчина-хочеться вдягнутись,косметика потрібна,парфюмерія-жіночі туфлі весняні наприклад мінімум-800 грн. Я к Ви з цим "боритесь"?

ну чел же сказал... на выборах халтурит:)
а выборы у нас (всякие) - регулярно..
;)
то в раду, то презов... то местные какие-нить.
а в перерывах, наверное, на акциях протеста "подымается"...
:)
br-harl

#<1 ... 56789 ... 43>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми