Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
beee написав:Строительство подземных паркингов дороже строительства наземного сооружения (квартиры например) раза в 3.
выше говорил по итогу паркоместа будут дороже квартир. Во первых их как правило меньше 2 этажа паркинга против 20 этажей с квартирами ну и вековая традиция иметь по 3 машины в семье. Рабочая, выходная и для жены.
Загон. Немного смотрел цены на паркинги в восточной европе, обзоры по европе и т.п. Пришел к выводу, что ничего особого по деньгам в тех паркоместах нет, разве что другая ситуация будет в некоторых киевских микрорайонах, в которых курс на Мумбаи. В тех странах, в которых уровень жизни не сильно отличается в столице и райцентре, почти всегда и везде найдется место, где можно недорого ставить машину.
Первый написав:А шо там з парапланеруванням? Все по плану?
Коли доставати 50 кує і йти за 100 метровою хатою з правильними кімнатами в прицентральному біля метро з ремонтом ?
C 50куе, к сожалению, уже даже за ремонт 100-метровой квартиры я бы не рекомендовал браться. Ну или сразу бить себя по рукам и закупать только самое дешевое.
ремонт від стану "після будівельників", 50% ціни "коробки" +-, якщо не робити власними лапками, як успішний Успіх
За оновленою статистикою від ЛУН. Місто вперше за рік середня вартість квадратного метра в новобудовах Києва залишилася без змін — 33 000 грн станом на 1 листопада 2021 р.
Запуск нових проєктів, які були на паузі у забудовників через реформу ДАБІ, став стримуючим фактором для середньої ціни. Крім того, на середину осені припав незначний спад попиту з боку покупців.
roberto dark написав: Може тому, що я приїджаю до Києва, час від часу, провідати матір, а НЕ ПРАЦЮВАТИ. То мені зовсім він не здається ШЛАКОМ, а робити в ньому є МІЖ ІНШИМ ДУЖЕ БАГАТО ЧОГО.
І ще питання - чи може пан Dmitryk у цих інших країнах, де він так любить відпочивати, ДОЗВОЛИТИ собі жити на свою зарплатню віддаленого українського працівника ? Чи йому саме дешеві "єбеня", ПОРУЧ ІЗ КИЄВОМ, більше до вподоби, а головне ПО КИШЕНІ?
тю, так я і живу по 3-4 місяці тож звісно що можу. і я ж кажу, пару разів на місяць можна і в Київ вибратися, ну там в театр сходити по магазинах. це максимум. в плані екології, коли під вікнами у тебе постійно 6 рядів авто... не подобається мені таке. до речі, жив цього року 2 місяці в сингапурі, при тому що все там організовано навіть не в 100, а в 1000 разів краще, все одно мегаполіс напрягає з часом. і все одно тягне в "іпеня"
Питаннячко лише в тому, що 95% сучасних людей - змушені їздити на роботу. В офіси, на заводи, фабрики і т.п. А 5% - дійсно можуть жити в Єпенях. Платити втридорога за дитсадки, школи. Діти підростуть - будуть щоденно на навчання їздити у Київ. Ну, то таке. Головне, щоб сосновий ліс і фонтани були поруч (((і щоб житло було дешеве.
Так заводы и фабрики снесли в Киеве и застроили концептуальным овноблоком. Разве нет? А офисный планктон и из дому может кнопки тыкать. И пофиг тогда хде этот дом находится. Когда-то снимал домик на Десне и ездил на работу каждое утро. Не скажу что меня это больше напрягало, чем езда по Киеву. Но после сна в сосновом лесу просыпался как-будто последние годы только отдыхал. Последние годы Киев до того загазован, что чистый воздух ипеней это весомый аргумент.
kingkongovets написав:За оновленою статистикою від ЛУН. Місто вперше за рік середня вартість квадратного метра в новобудовах Києва залишилася без змін — 33 000 грн станом на 1 листопада 2021 р.
Запуск нових проєктів, які були на паузі у забудовників через реформу ДАБІ, став стримуючим фактором для середньої ціни. Крім того, на середину осені припав незначний спад попиту з боку покупців.
Первый написав:А шо там з парапланеруванням? Все по плану?
Коли доставати 50 кує і йти за 100 метровою хатою з правильними кімнатами в прицентральному біля метро з ремонтом ?
C 50куе, к сожалению, уже даже за ремонт 100-метровой квартиры я бы не рекомендовал браться. Ну или сразу бить себя по рукам и закупать только самое дешевое.
ремонт від стану "після будівельників", 50% ціни "коробки" +-, якщо не робити власними лапками, як успішний Успіх
% до ціни голих стін сильно різняться залежно від площі та локації об'єкта. Малометражні в передмісті - легко можуть наближатися до 100% і вище, більший метраж в кращому будинку і локації - і близько 30%. То ж це такий собі показник
airmax78 написав:C 50куе, к сожалению, уже даже за ремонт 100-метровой квартиры я бы не рекомендовал браться. Ну или сразу бить себя по рукам и закупать только самое дешевое.
% до ціни голих стін сильно різняться залежно від площі та локації об'єкта. Малометражні в передмісті - легко можуть наближатися до 100% і вище, більший метраж в кращому будинку і локації - і близько 30%. То ж це такий собі показник
з плінтусами прихованого монтажу до 146%
з.і. В передмісті 100% і вище - не вірю! Це що, київські майстри будуть їздити в Бородянку, а не навпаки?